fbpx

Bedste udlejningsmåned i Stensdal Groups historie

Udlejning af mere end 6.500 m² gjorde april til den bedste udlejningsmåned i Stensdal Groups historie.  

“Vi kan med glæde konstatere, at der – tiderne til trods – stadig træffes beslutninger om at leje nye kontor- og lagerlokaler i Storkøbenhavn”, lyder det fra Søren Stensdal. Stensdal Group lukkede nemlig april måned med underskrevne lejekontrakter på mere end 6.500 m². Eller med andre ord: den bedste måned nogensinde i koncernens historie.

Vallensbækvej 45 i Ragnesminde Syd (Brøndby). Her er 2.424 m² udlejet til nyt dansk domicil for en endnu ikke offentliggjort lejer.

De nye lejere er bl.a. en stor international IT-forhandler, der flytter dansk hovedsæde, en førende global IT-teknologivirksomhed, som lejer en hel ejendom til nyt domicil og en kendt grossistvirksomhed, der flytter en filial for at få plads til flere varer på hylderne – og kunder i butikken.

Udlejninger på trods af usikkerhed på markedet
Mange af udlejningerne er resultat af dialoger, der er startet for mange måneder siden. Man kunne have frygtet, at forhandlingerne var gået i stå på grund af den usikkerhed, som Covid-19 har påført markedet og hele samfundet. Men Søren Stensdal kan med glæde konstatere, at beslutningerne er taget usikkerheden til trods.

“I disse dage beviser vi med stor tydelighed, at vores koncept og kvalitetsbevidste tilgang til energirenovering holder 100%. Den særlige Stensdal-stil gør lejemålene attraktive. Dertil kommer muligheden for, at lejerne kan påvirke den endelige indretning 100%, så de føler, at de nærmest bygger nyt selv.”

Gladsaxevej 342-354, Søborg. Her er 3.659 m² udlejet til hhv. grossist, der flytter filial og dansk hovedkontor for global IT-teknologivirksomhed.

De udlejede lejemål ligger i klassiske erhvervsområder i Gladsaxe, Brøndby, Ballerup og Høje-Taastrup. I ejendomme, som Stensdal Group har opkøbt inden for de seneste år. Fordelen ved erhvervsområderne, typisk opført fra 60’erne og frem, er god infrastruktur i forhold til vejnettet omkring Storkøbenhavn. En stor del af ejendommene i erhvervsparkerne er dog nedslidte og ikke ført up-to-date, hvilket har givet Stensdal Group en plads i markedet.

“Vi har gjort det til et mål at tilbyde lejerne erhvervsområdernes flotteste ejendomme og lejemål. Når vi overtager en ejendom og investerer mange tusinde kroner pr. m², står vi til sidst med meget attraktive lejemål til en konkurrencedygtig kvadratmeterpris. Det er en simpel opskrift, og den virker”, lyder det fra en tilfreds Søren Stensdal.

Udlejningerne repræsenterer en lejeindtægt på ca. 6 mio. kr. p.a.

OM STENSDAL GROUP A/S:

Stensdal Group A/S har i mere end 30 år udviklet og investeret i fast ejendom. Vi ejer og udlejer en portefølje på over 115.000 m² kontor- og logistikejendomme i Storkøbenhavn og udvikler ejendomsprojekter inden for både bolig og erhverv. Stensdal Groups hidtil største projekt er udviklingen af Favrholm City, en helt ny bydel syd for Hillerød. Derudover udvikler vi Ammendrup Park, et nyt boligkvarter i den sydlige del af Helsinge. Endelig investerer vi i en række andre virksomheder uden for ejendomsbranchen.

4. maj 2020.