fbpx

Bentax og KEN STORKØKKEN er flyttet sammen i branchens flotteste showroom i Brøndby

Her dufter af kaffe. Og mens du overvejer, hvilken kaffe-, køkkenmaskine eller isenkram, du vil have demonstreret, kan du slænge dig i store sofaer ved reolen fyldt med bøger og inspiration. Det er næsten som at tjekke ind på et lækkert hotel, og den følelse genkender de nye lejere, Bentax og KEN STORKØKKEN, som netop er flyttet ind i lejemålet på Vallensbækvej 47 i Brøndby – i en af Stensdal Groups ejendomme.

De to virksomheder, der komplementerer hinanden godt, er for første gang nogensinde flyttet sammen – om end kun i et bofællesskab i det 650 m2 store lejemål i den nyrenoverede ejendom.

KEN STORKØKKEN, der er totalleverandør af isenkram, maskiner og inventar til storkøkkener, restauranter og kantiner, er i forvejen kendt for sit flotte showroom på hovedkontoret i Aarhus. Men med de nye rammer i Brøndby indrømmer direktør Jan Foged, at der er sat nye standarder. ”Selv om vi altid har været meget stolte af det showroom, vi har i Jylland, må vi nok indrømme, at vi her har fået noget, der er lige en tand flottere”, fortæller direktøren. Jan Foged henter inspiration fra mange besøg hos kunder og leverandører i ind- og udland og ved derfor, hvor høj standarden er i det nye inspirationshus på Vallensbækvej.

Den samme glæde udtrykker Bentax’s direktør Søren Hansen, som ikke lægger skjul på en vis stolthed over at have åbnet det, han kalder ’det flotteste brancheshowroom nord for Milano’: ”Vi har allerede fået så mange tilkendegivelser og ros for de nye rammer, så vi kan næsten ikke få armene ned igen”. Bentax er totalleverandør af kaffeløsninger til caféer, hoteller, kæder og virksomheder og sælger både kaffemaskiner og udstyr samt rister kaffe på risteriet i Svenstrup.

Ledte i Brøndby – og fandt områdets flotteste lokaler

Efter at have søgt efter lokaler i hele Brøndby, blev Bentax direktør Søren Hansen tippet om at kontakte Stensdal Group. Ejendomsselskabet gør sig i at renovere ejendomme på attraktive adresser i en helt særlig Stensdalstil, der giver lejere et optimalt udgangspunkt for at indrette sig, så kunder og medarbejdere ’taber kæben’. Da søgningen førte Bentax-holdet i bil forbi Stensdal Groups ejendomme på Vallensbækvej 45-47, blev direktøren med det samme klar over, at her var ejendomme, der ikke fandtes mange af i kvarteret.

”Det vigtigste for os, da vi søgte efter lokaler, har så absolut været infrastrukturen! Vores kørende konsulenter og teknikere skal ud til kunder – ligesom det skal være let for vores kunder at besøge os, og derfor var hurtig adgang til motorvejsnettet et must”, forklarer Søren Hansen, som dernæst fremhæver ejendommens præsentable facade: ”Da vi så ejendommen Vallensbækvej 47, var vi ikke i tvivl om, at dette var det ypperste, vi kunne finde – hvor beliggenhed, parkeringsforhold og de indvendige rammer gik op i en højere enhed. Det repræsenterer en stor værdi for os – også når det gælder fastholdelse og tiltrækning af medarbejdere”.

Udlejer præget af ordentlighed

At være to jyske virksomheder på jagt på et storkøbenhavnsk ejendomsmarked kan give anledning til knas på linjen, men for både Bentax og Ken Storkøkken har mødet og samarbejdet med Stensdal Group været forbilledligt.

”Vi har før været i kløerne på udlejere, hvor forholdet har været udfordret. Hos Stensdal Group er vi mødt med forståelse og interesse og har hele vejen mærket den ordentlighed, som også er en af kerneværdierne i vores forretning”, siger Søren Hansen fra Bentax. Han betegner forhandlingerne og samarbejdet om at nå i mål som et ’partnerskab’, der tager udgangspunkt i de samme kerneværdier om at drive en sund forretning med hæderlighed, ordentlighed og faglighed.

Fra udlejers side lyder det, at det nye inspirationshus på alle måder lever op til de forestillinger, man havde for en lejer, som ville have glæde af den store synlighed ud mod motorvejen kombineret med gode parkeringsforhold og flotte rammer indenfor.

”Med sådan et lejemål ville det være synd ’bare’ at lave kontor, så vi kunne ikke ønske os en bedre lejerkombination og ser frem til at fortsætte det gode partnerskab. Og så er det jo godt at vide, at man altid kan få en god kop kaffe i bygningen”, lyder det fra Lars Vestergaard Olsen, Projektudviklingschef, Stensdal Group.

Inspirationshus med ugentlige events

Målet er, at her løbende vil være kokkeevents, hvor HORECA og kantinemarkedet kan blive inspireret med masser af nytænkning til branchen. Og selv på en regnvåd trist tirsdag, er der altid medarbejdere at finde i showroomets kontor, hvor der er indrettet arbejdspladser til 10-12 medarbejdere.

Ud over Bentax og KEN STORKØKKEN er også CBP, der er en del af ORKLA og leverer ingredienser, nonfood og bageriløsninger til fødevareindustrien, repræsenteret i showroomet, der er åbent for besøgende hverdage 9-15 og ellers efter aftale på adressen Vallensbækvej 47, 2605 Brøndby.

9. november 2021