fbpx

Bladkompagniet får grønt distributionscenter på Oliefabriksvej

I løbet af foråret rykker Bladkompagniet ind i Stensdal Groups ejendom på Oliefabriksvej 57, Kastrup med distributionscenter og tilhørende kontor. Indflytningen bliver forløsningen på en lang søgen efter en ejendom, der kan leve op til Bladkompagniets CSR-fokus på mere miljøvenlig post- og magasindistribution.

Med udsigt til Haveforeningens veltrimmede haver, frit kig til Ørestad og resten af Egensevej Erhvervsområde ’i ryggen’, så får Bladkompagniet snart nøglerne til deres 1.336 kvm nye, grønne center på Oliefabriksvej i Kastrup. Og at centeret er grønt, skyldes i det her tilfælde ikke kun Stensdal Groups arbejde med at energirenovere og -optimere ejendommen. De nye lejere kommer selv med deres helt egen grønne dagsorden, som nok skal få sat strøm til både ejendom og arbejde.

”Vi har gang i en transformation af vores distribution, hvor vi ønsker at anvende el-cykler og el-scooter alle steder hvor det er muligt. Det betyder også, at vores behov for lokaler har ændret sig. Det har været en længere proces at finde lokaler tæt på København, hvor pris og størrelse var fordelagtigt” fortæller Janus Mark Erwolter, driftsdirektør/COO Bladkompagniet.

Ejendommen på Oliefabriksvej er på lidt over 5.000 kvm og adresse for flere virksomheder, som nyder godt af beliggenheden tæt på E20 og lufthavnen.

Lokalerne er indrettet i den velkendte Stensdal-stil med de bedste materialer fra gulv til loft – og alle de steder, du umiddelbart ikke kan se! Det betyder bl.a. nye el-rulleporte, nyt sort Svane køkken, nye toiletter, flotte trækarme, gode lysindfald og kontorer med massiv fingerparket i eg, der udover at være smukt at se på også er støjreducerende, og dermed bidrager til et optimalt arbejdsmiljø.

”Vores nye lokaler på Oliefabriksvej, som er erhvervet via et godt forløb med Stensdal Group, lever op til alle vores krav og forventninger. Vi får både gode kontorfaciliteter samt produktionsområde med god plads og indretning til vores behov. Forberedelsen til indflytning er i fuld gang og vi glæder os meget til at tage lokalerne i brug i løbet af foråret 2021” afslutter Janus Mark Erwolter.

OM BLADKOMPAGNIET
Bladkompagniet leverer aviser, breve, magasiner og direct mails alle ugens 7 dage til adresser over hele Danmark. Det bliver til ca. 500.000 forsendelser hver nat, hvilket gør Bladkompagniet til Danmarks næststørste postselskab med 4.000 bude i rutenetværket. Bladkompagniet arbejder efter Postloven og omdeler hvert år cirka en halv milliard forsendelser inkl. DAO pakker.

Foruden omdeling til postkasser i Danmark står Bladkompagniet også for distributionen af danske og internationale aviser og blade til mere end 4.500 udsalgssteder i Danmark – hver nat.

Februar, 2021