fbpx

Dansign er flyttet ind i ”huset med god karma”

Et kontor- og lagerlejemål, der tidligere har huset succeshistorierne Nemlig.com og senest Hobbii, kan kun betyde god karma. Sådan beskriver COO Lars Bro Milner Dansigns nye hovedsæde i Stensdal-ejendommen på Fjeldhammervej 19 i Rødovre.

Hos Dansign bliver man budt indenfor med en væg af referencer over deres tidligere projekter.

Da Dansigns tidligere domicil i Glostrup blev en del af et udviklingsprojekt med private boliger, skulle de kigge sig om efter andre lokaler. Det blev en lang søgning med et udvalg, der så ud til at være meget snævert. Lokalerne fremstod som værende gammelt, slidt og nedrivningsklart. Da de fandt Stensdal-lejemålet på Lokalebasen var standen markant bedre end øvrige på markedet, men i udgangspunktet var det for stort med 6.300 m2 kontor og lager. ”Vi blev mødt med god fleksibilitet hos Stensdal Group, som heldigvis så muligheden i at opdele lejemålet i to, så vi kunne få 961 m2 kontor og 2.290 m2 lager. En rigtig god størrelse til vores virksomhed, som den er nu” fortæller Lars Bro Milner. Dansign overtog lejemålet d. 28. oktober 2021.

Dansign har lejet sig ind i Stensdal-stilen med i alt 3.251 m².

Plads til at vokse

Selv om lejemålet blev delt i to, giver den nye deling stadig plads til vokseværk. Med den nye adresse har de pladsen til de store projekter, som eksempelvis deres hidtil største installation på Gødstrup Regionshospital, hvor de har stået for alt skiltning. Den nye plads er skabt og forbedret af Stensdal Group ved at sætte store glaspartier i vægge og porte, som åbner lagerhallen op og lukker masser af naturligt lys ind, så ikke engang de mindste detaljer i skilteprocessen kan overses. De lyse epoxygulve og loftshøjden gør Dansigns nye produktionshal overskuelig for medarbejderne.

Den renoverede lagerhal har fået isat porte, som muliggør at produktionen bl.a. kan køre biler ind, som skal have påsat logo, slogan mm.

En bæredygtig overtagelse

Hobbii, som senest har haft adresse i lejemålet, havde indrettet sig med flotte farver på vægge og fine møbler. ”Da vi var til fremvisning på lejemålet, stod det skarpt med farverne på væggene, flotte møbler og lamper, hvilket vi meget gerne ville beholde” fortæller Lars. Derfor gik Dansign i dialog med Stensdal Group, der tog fat i Hobbii. Resultatet blev en nem overtagelse for Dansign. Ikke bare af lokalerne, men af store dele af kontorinteriøret – og farverne på væggene fik også lov at blive. En på alle måder usædvanlig bæredygtig overtagelse.

Genbrugte møbler, interiør og farver

Dansign har i flere årtier produceret traditionel skiltning til kunder. De er meget kendt for deres LockSign, som var deres første skiltesystem i virksomheden. Dansign opfandt og patenterede i 80erne en magnetlås, som er en integreret del af skiltesystemet LockSign, hvilket kræver en magnetnøgle til at skifte frontpanelet. Denne magnetløsning har især været efterspurgt hos kunder, som har meget mennesketrafik som fx i lufthavene og på hospitaler.

Skiltesystemet tillader, udover en sikker løsning, en nem udskiftning af frontpanelerne, hvilket passer godt med deres nyeste satsning, WoodSign, som består af paneler i træ. ”Vi ønsker at bidrage med mere varme og organiske materialer for at opveje de sidste mange års byggerier med stål, glas og beton” fortæller Lars. Denne tankegang deles af Stensdal Group, hvis primære stil består af glasvægge i sorte metalrammer, som komplementeres af varme trægulve og træbetonlofter.

Nyt skiltesystem i organiske og bæredygtige materialer.

Kontrolrum overvåger digitale skilte

Når man er på besøg hos Dansign kan man udover den fysiske skilteproduktion finde et ekstra rum til den digitale verden. Her sidder Novicoms medarbejdere i det, der mest af alt minder om et kontrolrum. Novicom, der er ejet af Dansign, lever af at lave digitale informationssystemer til lufthavne, hoteller, konferencecentre og virksomhedsdomiciler.

 

Om DanSign: Siden 1982 har Dansigns passion været at tilbyde kunder gode og effektive skilteløsninger. Indtil 2017 har Dansign været en familiedrevet virksomhed, hvorefter Lars Bro Milner og Mikael Vennegaard Mielke overtog virksomheden. Sammen med deres medarbejdere har de skabt effektive adfærdspåvirkninger gennem skiltning og på samme tid hjulpet kunder med at opdage behovet for branding og vejvisning gennem skilte. De har sat gang i en modernisering samt en vækst af virksomheden med blandt andet opkøbet af Jensen Skilte i år 2021, som specialiserer sig i indpakning og dekoration af biler.

 

20. april, 2022