fbpx

Dynatest flytter fra en Stensdal-ejendom til en anden

Det viste sig at blive en fordel for Dynatest Denmark A/S, da Stensdal Group overtog ejerskabet af ejendommen og blev den nye udlejer. Kun halvanden måned efter overtagelsen af ejendommen i Søborg, hvor Dynatest  har været lejer siden februar 2015, blev Stensdal Group og Dynatest nemlig enige om at flytte virksomheden til et lejemål i en anden Stensdal-ejendom – i Ballerup. Dermed fik Dynatest en uventet åbning for snakken om at finde et mere passende lejemål, da det eksisterende inden for kort tid var blevet uaktuelt.

Behov ændrede sig hurtigt – men var låst af lejekontrakt
”Vores behov har ændret sig i de seneste par år, vi har boet her. I administrationsdelen har der længe været for mange kontorer. Til gengæld har vi manglet plads i produktionen, men alt i alt har vi været så glade for at være i ejendommen, at vi ikke har haft aktuelle tanker om at flytte”, fortæller Christian Ussing-Nielsen, CTO, Head of Production, Service & Engineering hos Dynatest.

Hvad der var uaktuelt blev dog hurtigt aktuelt, da Stensdal Group overtog ejendommen. For hvor Dynatest ellers ville have været nødsaget til at vente, blev ejerskiftet hos udlejer en uventet løsning og gav mulighed for at finde et andet af Stensdal Groups lejemål, der passede bedre til behovet.

Dynatest flytter i juni 2019 ind i ejendommen Tempovej 27-29, som Stensdal Group også ejer.

Andet lejemål ophævede uopsigeligheden
Uopsigeligheden, der bandt virksomheden til lejemålet i Søborg, blev ophævet eftersom Dynatest overtog et mere passende lejemål på Tempovej i Ballerup. Her flytter Dynatest ind pr. 1. juni – uden at det koster virksomheden ekstra i husleje.

 ”Selv om vi forlader et lejemål, vi på mange måder har været meget glade for, så ser vi frem til at få bedre rammer på Tempovej i Ballerup, hvor vi kan indrette vores produktion bedre og imødekomme den forventede kommende vækst. Endvidere vil vi i de nye kontorlokaler kunne skabe et bedre miljø, der understøtter vores udviklings- og software-ingeniørers kreativitet, samt flytter Supply Chain og Finance-funktioner tættere på hinanden og dermed bliver mere effektive. Jeg forventer, at vi vil se gevinster både i produktionen og administrationen”, siger Christian Ussing-Nielsen

Ejendomsporteføljen hjælper eksisterende lejere
Også hos Stensdal Group er tilfredsheden med løsningen til at få øje på: ”Vi er glade for at kunne tilbyde Dynatest et mere passende lejemål i en af vores ejendomme og kan se, hvordan størrelsen af vores ejendomsportefølje efterhånden hjælper flere af lejerne, som kan flytte uden binding. Dynatest er ikke de første og sandsynligvis heller ikke de sidste”, fortæller Søren Stensdal, CEO i Stensdal Group. ”Jeg er meget tilfreds med, at det lykkedes os at blive enige kun halvanden måned efter overtagelsen. Og ser naturligvis frem til at byde velkommen til en ny, glad lejer, der matcher behovet på Gladsaxevej”.

Når behov for plads ændrer sig undervejs, og man er bundet en lejekontrakt med uopsigelighed på erhvervslejemålet, er der ofte ingen vej ud af situationen. Det blev dog anderledes for Dynatest, der fik ny udlejer i Stensdal Group og inden for halvanden måned indgik aftale om nyt lejemål – uden dobbelt husleje.

Når Dynatest pr. 1. juni flytter fra Søborg til Ballerup, står deres tidligere lejemål – hele ejendommen Gladsaxevej 342 – ledig og klar til at blive hverdagsrammen for en ny virksomhed med et matchende behov. Her er i alt 3.502 m2 fordelt på en kontorbygning på 1.728 m2 og en højloftet lagerhal på 1.204 m2. Derudover en kælder på 570 m2. Rundt om ejendommen er der ca. 60 parkeringspladser. Interesserede lejere kan henvende sig til Stensdal Group for besigtigelse af ejendommen.

13. maj 2019.