fbpx

Nyindkøbt flerbrugerejendom i Farum gik fra 40% til 100% udlejet på under en måned

Mindre end en måned efter, at Stensdal overtog den 6.780 m2 store flerbrugerejendom på Hørmarken 2 i Farum kan selskabet melde fuldt udlejet.

Underskrifterne på det sidste ledige lejemål i Stensdal Groups nyindkøbte flerbrugerejendom er netop sat. Dermed gik udlejningen hurtigere end forventet, melder Ejendomsdirektør Lars Vestergaard Olsen.

Ud af ejendommens samlede areal på 6.780 m2 var 40% udlejet på forhånd, da Stensdal Group pr. 1. marts blev ny ejer. Allerede inden overtagelsen lykkedes det at indgå lejekontrakt med Danelec Electronics A/S om et lejemål på 2.608 m² beliggende i stuen og på 1. sal. Og nu kan Stensdal Group offentliggøre, at det sidste ledige lejemål på 2. sal – 1.110 m² – også er udlejet. Lejeren er PEA Private Equity Administrators ApS.

Mindre end en måned efter, at Stensdal Group overtog ejendommen i Farum, er den fuldt udlejet. De nye lejere venter på, at lejemålene i stuen, 1. sal og 2. sal istandsættes til den eftertragtede Stensdal-stil.

Ejendomsdirektør Lars Vestergaard Olsen glæder sig over, hvor hurtigt ejendommen blev ’udsolgt’.

”Vores stærke koncept med energirenovering af lejemål i ejendomme med gode beliggenheder viser endnu engang sin værdi. Der er masser af virksomheder derude, som står i overvejelser om nye lejemål, og takket være vores voksende portefølje, er vi i stand til at imødekomme de flestes behov – fra mindre lejemål til hele domiciler – over alt i Storkøbenhavn”.

Begge lejemål istandsættes i den særlige Stensdal-stil med glasvægge, trægulve og energibesparende LED-belysning, hvilket giver ejendommen et endnu mere moderne præg, end den i forvejen har. Som en af Farums mest markante erhvervsejendomme.

Lejeaftalerne med Danelec Eletronics A/S og PEA Private Equity Administrators er formidlet af Anders Krogh hos Cushman & Wakefield RED, som også formidlede salget af ejendommen til Stensdal Group.

 

Om Stensdal Group:

Stensdal Group A/S har i mere end 30 år udviklet og investeret i fast ejendom. Vi ejer og udlejer en portefølje på over 130.000 kontor- og logistikejendomme i Storkøbenhavn og udvikler ejendomsprojekter inden for både bolig og erhverv. Lige nu er vores største projekter udviklingen af Favrhøj, 40.000 m² bolig i den nye bydel Favrholm syd for Hillerød og Ammendrup Park, et nyt boligkvarter på 200.000 m² naturskøn grund i den sydlige del af Helsinge. Endelig investerer vi i en række virksomheder i andre brancher.

30. marts, 2022