fbpx

Pernille Sander til Stensdal Group i ny rolle som Asset Manager

Pr. 1. november har Stensdal Group udvidet organisationen med Asset Manager Pernille Sander. Pernille har mere end 20 års erfaring fra ejendomsbranchen og kommer fra en stilling som Leasing Executive hos Park Street Nordicom. Derudover har hun været hos Københavns Lufthavne, Nybolig Erhverv København, Sadolin & Albæk m.fl.

Hos Stensdal Group vil Pernille arbejde med asset management af bl.a. 142 lejeboliger (rækkehuse) under opførelse i Ammendrup Park i Helsinge samt med andre ejendomme i porteføljen.

”Jeg glæder mig til kombinationen af administrativt arbejde og udadvendt lejerkontakt”, lyder det fra Pernille, der med erfaring fra både bolig, erhverv og projektudvikling var den helt rigtige kandidat til den nyoprettede stilling.

Søren Stensdal tilføjer: ”I Pernille har vi fået en passioneret ejendomsprofil og vi glæder os til at sætte yderligere skub på bl.a. boligdelen i vores ejendomsportefølje. Der er spændende udvikling i sigte, og derfor er vi meget glade for at byde Pernille velkommen i teamet”.

2. november 2021