fbpx

Sanistål åbner ny forretning i Stensdal-ejendom i Søborg

Sanistål flytter, efter mere end 20 år på Columbusvej i Søborg, i løbet af efteråret til Gladsaxevej 342, hvor Stensdal Group skræddersyr 1.200 m² til butik, lager og kontorfaciliteter.

Vi har i et stykke tid været på udkig efter nogle større og mere tidssvarende lokaler i Søborg, og det er vi meget glade for at have fundet nu”, siger Jan Bræstrup Kloe, der er regionschef i Sanistål. “Renoveringen af den nye forretning er i fuld gang. Indretningen bliver skræddersyet til Sanistål, og vi glæder os meget til at byde kunderne indenfor”.

 

Større butik med kundecafé og mødelokaler, som kunderne kan booke

Forretningen bliver på i alt 1.200 m² og giver plads til en større del af Saniståls brede sortiment inden for VVS, værktøj, værnemidler og forbrugsvarer. Der indrettes kundecafé og mødelokaler, som Saniståls kunder kan booke.

“Nu er byggeriet af en ny letbane også gået i gang, hvilket helt sikkert vil tiltrække flere arbejdspladser og dermed også give øget byggeaktivitet. I det hele taget ser vi et stort potentiale i Søborg, som vi håber, at vi kan udnytte endnu bedre med den nye forretning”, siger Richard Loua, der bliver Saniståls forretningschef i Søborg.

Placering og synlighed giver Sanistål et løft

Lars Vestergaard Olsen, der er Projektudviklingschef i Stensdal Group, fortæller at ombygningen og indretningen er i fuld gang. “Vi er glade for, at Sanistål har valgt at rykke til vores ejendom. Samarbejdet om at skabe de optimale rammer for både butik, lager og kontor forløber helt efter planen, og vi glæder os til, at ejendommens placering og synlighed kommer til at give Sanistål et løft.”

Jan Bræstrup Kloe har allerede nu rosende ord at sige om samarbejdet med Stensdal Group. “Vi er blevet mødt af stor vilje til at imødekomme vores ønsker og oplever en særlig tilgang til samarbejdet, som vi glæder os til at folde ud i de kommende måneder.”

Sanistål forventer indflytning i løbet af efteråret 2020.

5. maj 2020.