fbpx

Stensdal Group har sat konference- og feriecenter i Middelfart til salg

I 2015 erhvervede Stensdal Group et af Danmarks flottest beliggende konference- og feriecentre, lokalt kendt som Feriebyen Middelfart. Komplekset består af en centerbygning på 5.129 m² med konference-, ferie- og festfaciliteter og 121 feriehuse. Alt opført i 1982 af den verdenskendte arkitekt Hans Munk Hansen. Oprindeligt blev det store feriecenter opført som led i Dansk Folkeferies ønske om at kunne tilbyde den almene danske familie mulighed for at komme på ferie. Beliggenheden på Hindsgavløen lige ned til det blå Fænøsund er helt fantastisk.

Frem til nu har vi renoveret hovedejendommen og solgt størstedelen af husene fra. Det resterende ejerskab ønsker vi nu af afhænde. Der forventes opnået en byggeret til en udvidelse på ca. 3.000 m² til f.eks. hotelværelser eller ferielejligheder. Der er også mulighed for at formidle udlejning af de omkringliggende ca. 90 sommerhuse, som er identiske og opført samtidig med centeret.

Hent salgsprospekt her og kontakt Eske Munck for nærmere aftale på 2986 5010 eller

Centerbygningen til konference, ferie og fest er pt. drevet af Sund & Skov. Vil du booke konference, ferie eller fest på Sund & Skov, henviser vi til Sund & Skovs hjemmeside, telefon 6340 1906 eller mail:

30. september 2019.