fbpx

Stensdal Group indgår samarbejde med HusCompagniet om udviklingen af Ammendrup Park i Helsinge

Stensdal Group oplyser, at der er indgået samarbejde om udviklingen af rækkehusbebyggelsen i Ammendrup Park – og at man samtidig har solgt et byggefelt med 28 parceller (ud af i alt ca. 95) til HusCompagniet.

I løbet af få år vil op mod 250 boliger danne rammen om hverdagslivet i udstykningen Ammendrup Park i Helsinge, som Stensdal Group ejer og udvikler. På den 200.000 m² store grund skal der i de kommende år opføres rækkehuse til leje og udstykkes parcelhusgrunde, hvoraf første byggefelt med 28 parceller går i salg efter sommerferien.

HusCompagniet meddeler, at man i august er klar til at starte salget fra en salgspavillon på grunden og glæder sig til at imødekomme den store forhåndsinteresse fra borgere i og tilflyttere til Helsinge.

”Vi vil gerne takke Stensdal Group for tilliden igennem hele forløbet og glæder os til samarbejdet i Ammendrup Park. Vi mærker allerede interesse fra lokalområdet, og ser frem til at levere den høje kvalitet i både parcelhuse og rækkehuse”, siger Søren Ravn, der er Direktør B2B i HusCompagniet. Aftalen med Stensdal Group manifesterer HusCompagniets høje markedsandel i Nordsjælland.

Søren Stensdal glæder sig over at kontrakten med HusCompagniet nu er i hus. Aftalen gælder i første omgang samarbejdet om udviklingen af 71 rækkehuse (med option på yderligere 71), som Stensdal Group står for udlejningen af – samt de 28 parceller.

”Alle ved, hvad HusCompagniet som Danmarks største aktør på markedet står for, og vi ser frem til i fællesskab at skabe et helt fantastisk kvarter i Ammendrup Park”, siger Søren Stensdal.

Stor interesse fra lokalområdet

Siden Stensdal Group offentliggjorde købet af grunden i marts, har man mærket stor interesse fra især lokalområdet. Peter Weyhe, Teknisk Projektdirektør i Stensdal Group siger:

”Vi har over 200, der modtager nyhedsbreve om Ammendrup Parks kommende boliger, og mærker stor forhåndsinteresse om såvel rækkehusene til leje og udstykningen til parcelhuse. Der er ingen tvivl om, at den attraktive placering og grundens kuperede terræn og udsigt, gør det til et eftertragtet sted at bosætte sig, så vi glæder os til at forvandle grunden til et af de skønneste steder at bo i Nordsjælland!”

Vælg fra kataloget eller få tegnet drømmehuset

De kommende husbyggere kan vælge mellem alle HusCompagniets boligtyper eller få tegnet et individuelt drømmehus. Den smukke grund, der bugter sig i Helsinges sydlige del, giver mulighed for spændende huse og planløsninger med udsigt over Ammendrup Park og den omkringliggende natur.

  • Salget af parcellerne er planlagt til at begynde i august.
  • Første fase bliver 28 parceller.
  • Byggestart forventes primo 2021.

Interesserede i at købe en af de først udbudte 28 parceller i Ammendrup Park kan kontakte HusCompagniets Hillerødafdeling på 48 21 29 90. Besøgsadresse: Lokesvej 5, 3400 Hillerød.

https://www.huscompagniet.dk/grunde/ammendrup-park

Kristian Hey, Martin Ravn-Nielsen og Søren Ravn, alle HusCompagniet, og Søren Stensdal og Peter Weyhe, Stensdal Group – ved underskrivelsen af aftalen om udviklingen af rækkehuse og salg af parceller i Ammendrup Park.

Om Ammendrup Park – det nye boligkvarter i Helsinge

Ammendrup Park bliver et nyt boligkvarter i den sydlige del af Helsinge. På den 200.000 m2 store grund, anlagt i et bakket område med fredede diger og udsigt over landskabet, opføres ca. 150 rækkehuse som både leje- og ejerboliger og udstykkes ca. 100 parcelhusgrunde til individuelle villaer. Planen er første spadestik i sensommeren 2020 med forventet indflytning i de første boliger primo 2022.

ammendruppark.dk

26. juni 2020.