fbpx

Stensdal Group køber 13.000 m² af DADES og fortsætter ekspansionen

Efter en vækst på 42% i ejendomsporteføljen i seneste regnskabsår fortsætter Stensdal Group med at købe ejendomme ind. Denne gang har selskabet købt tre ejendomme af DADES.

Stensdal Group A/S har indgået aftale om pr. 1. februar 2019 at overtage tre ejendomme fra DADES A/S. Ejendommene er beliggende på Oliefabriksvej, Amager, Vallensbækvej, Brøndby og Gladsaxevej, Søborg. Med erhvervelsen tilføjer Stensdal Group 13.000 m2 til koncernens 104.000 m2 og når dermed op på 117.000 m2.

Gladsaxevej, Søborg – købt af DADES.
Gladsaxevej 342, Søborg – ny ejendom i Stensdal Groups portefølje.
Oliefabriksvej, Amager – købt af DADES.
Oliefabriksvej 57, Amager –ny ejendom i Stensdal Groups portefølje.
Vallensbækvej, Brøndby – købt af DADES.
Vallensbækvej 45, Brøndby – ny ejendom i Stensdal Groups portefølje.

I tråd med investeringsstrategien om kontor- og logistikejendomme
Ejendommene passer godt ind i strategien om kontor- og logistikejendomme i Storkøbenhavn.

”Med denne handel får vi ejerskab over flere af den slags ejendomme, som vi fokuserer på. Ejendomme med god infrastruktur og tilgængelighed, hvor vi ser potentiale i at fortsætte udviklingen i ejendommene til glæde for både nuværende og kommende lejere”, siger Søren Stensdal, der forventer sig meget af de nye ejendomme i porteføljen.

Han glæder sig meget over ”at være nået til enighed med en så professionel og respekteret aktør som DADES. Jeg ser det som bekræftelse af, at Stensdals fokus er rigtig, og at vi har den profil, der skal til for at være de rigtige til at drive ejendommene videre.

1. februar 2019.