fbpx

Stensdal Group køber 5.000 m² på Vallensbækvej i Brøndby og har nu en samlet ejendomsportefølje på over 100.000 m²

Stensdal Group har købt ejendommen Vallensbækvej 47 i Brøndby bestående af ca. 3.200 m² højloftet lager/værksted med tilhørende kontorer og en selvstændig domicilbygning på ca. 1.800 m² i tre plan, til kontor og showroom/lager. Sidstnævnte bliver en oplagt domicilejendom og står klar til indflytning primo 2019.

“Vi glæder os over, at det er lykkedes at erhverve denne ejendom, som vi ser et stort potentiale i, bl.a. på grund af synligheden og reklamemuligheden til motorvejen. Jeg glæder mig måske særligt over, at vores gode netværk har gjort, at en stor del af det ledige hal- og kontorareal er udlejet til en førsteklasses lejer, allerede inden vi overtager ejendommen. Den selvstændige domicilejendom på i alt 1.800 m², der ses af næsten 90.000 bilister om dagen og bliver virkelig flot, skal vi nok få lejet ud hurtigt”,udtaler Søren Stensdal.

Kun få dage efter overtagelsen 1. september 2018 blev der nemlig underskrevet lejeaftale på ca. 1.300 m² hal og kontor til en kendt lejer, der dog af interne grunde ikke kan offentliggøre aftalen endnu.

Vanlig Stensdal Group-stil
Hallernes facader renoveres i vanlig Stensdal Group-stil med sort finish. Den selvstændige – og ledige – domicilbygning efterisoleres med en flot hvidpudset facade, nye højisolerende træ-alu vinduer og nyt tag med 400 mm isolering. Bygningen vil herefter fremstå som en af områdets mest præsentable, hvilket, sammen med den unikke synlighed og skiltemulighed til Holbækmotorvejen, forventes at gøre den særdeles interessant for en domicillejer, der vil kunne flytte ind primo 2019.

Med erhvervelsen af denne ejendom, har Stensdal Group indenfor de seneste 11 måneder erhvervet fem nye ejendomme på tilsammen ca. 40.000 m², hvilket bringer den samlede portefølje op på over 100.000 m².

11. september 2018.