fbpx

Stensdal Group kroner en travl sommer med aflevering af mere end 8.000 m² lejemål

Stensdal Group har haft fart på henover sommeren og har pr. 1/9 afleveret mere end 8.000 m² lejemål til Sanistål, Calldorado, Dustin og Budbee.

Nye lejere har fået overdraget nøglerne til lejemål i Stensdal-ejendomme i Gladsaxe, Brøndby og Tårnby. To af lejemålene, på mere end 6.000 m², har Stensdal Group, siden erhvervelsen af ejendommene, energirenoveret fra inderst til yderst og forvandlet i den særlige Stensdal-stil med en skræddersyet indretning, som lejerne har haft stor indflydelse på.

”Vi ser endnu engang, at vores koncept tiltrækker virksomheder, der gerne vil bo godt, når de er på arbejde. Vi har investeret massivt i ejendommene, som flere steder ikke er til at kende igen”, siger Søren Stensdal.

I Gladsaxe har IT-teknologivirksomheden Calldorado netop fået nøglerne til et domicil i fire etager, som blev indrettet 100% efter deres behov – i den særlige Stensdal-stil.

Energioptimeret fra yderst til inderst
Thomas Fog Pedersen, der er ansvarlig for ombygningerne af ejendommene og lejemålene:

“Vi har energioptimeret fra yderst til inderst, fra under gulve til over lofter, og sammen med lejerne lavet den nye indretning skræddersyet til lejers ønsker og behov. Endda helt ud i hvilken farve, malingen i mødelokalerne skal have, så lejerne blot kan flytte ind og indrette sig færdig”.

3.659 m² udlejet til Sanistål og Calldorado
I Gladsaxe fik Sanistål i slutningen af august nøglerne til deres nye engrosbutik, som allerede er åbnet for kunder. Her er i alt 1.362 m² til engrosbutik, lager og kontorfaciliteter.

På samme adresse er en anden bygning forvandlet til domicil for Calldorado. Domicillejemålet i fire etager på i alt 2.298 m² har været igennem en gennemgribende totalrenovering på alle etager, så kun facaden er til at kende fra tidligere. Indenfor er der skabt åbne planer og helt ny indretning, der giver Calldorado bedre rammer for samarbejde og kreativitet – og bedre mulighed for at vokse.

Ejendommen på Gladsaxevej med domicil til Calldorado – og den bagvedliggende nye engrosbutik for Sanistål.

2.424 m² i tre etager til Dustin
I Brøndby er tre etager i ejendommen Vallensbækvej 45 blevet overdraget til Dustin A/S, der er en del af Dustin Group, som opererer i fem lande og har mere end 1.800 medarbejdere. Dustin er en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015. Hovedkontoret ligger i Nacka Strand uden for Stockholm, og kontoret i Brøndby bliver virksomhedens nye kontor øst for Storebælt.

På Vallensbækvej i Brøndby blev 2.424 m² fordelt på tre etager afleveret til IT-virksomheden Dustin, der har indflytning i oktober.

Budbee er allerede i gang i distributionscenter i Tårnby
Endelig er den svenske leveringstjeneste Budbee allerede i gang med at servicere private husstande med levering af pakker fra deres nye distributionscenter på 1.946 m² i Stensdal-ejendommen på Oliefabriksvej i Tårnby. En placering, der giver Budbee oplagte fordele – tæt på lufthavnen med kort afstand til såvel E20-motorvejsnettet og Storkøbenhavn.

8. september 2020.