fbpx

Ammendrup Park – et nyt boligkvarter på 200.000 kvm. grund i den sydlige del af Helsinge

Det er mere end 10 år siden, at der blev anlagt kloakerede veje på den store grund i den sydlige del af Helsinge. Efter at projektet har stået stille, fordi selskabet bag gik konkurs, har Stensdal Group nu overtaget grunden og går i gang med at udvikle Ammendrup Park-kvarteret med rækkehuse og villaer.

Der er ikke noget at sige til, hvis hundelufterne i Helsinges sydlige del mandag morgen fik sig et chok. Efter at områdets veje i årevis har ligget øde hen, blev der fra morgenstunden arbejdet med maskiner og monteret byggeskilte som det synlige bevis på, at der her kommer et stort boligområde: Ammendrup Park.

Her bygger vi, så du kan bo

Det er Stensdal Group, der har købt den 200.000 m² store grund og nu vil udvikle det, som Helsinge længe har håbet på: rækkehuse og villaer i den skønne, bakkede natur med udsigt over landskabet i Ammendrup.

”Vi ser så mange muligheder i at udvikle og bygge til unge, familier og seniorer, som vil bo grønt og dejligt og alligevel tæt på alt i Helsinge”, siger Søren Stensdal. ”Det er ikke rimeligt, at en så attraktiv grund ikke bruges til det, den var tænkt til, da man anlagde kvarteret. Så det gør vi nu noget ved og glæder os til at komme i gang”.

Attraktive boliger til leje og køb

Det første bliver, ifølge Teknisk Projektdirektør i Stensdal Group, Peter Weyhe, at undersøge de behov for boliger, som kommende beboere har.

”Vi starter selvfølgelig med at rydde, så her kan klargøres til byggeri. Men vi går også i gang med at undersøge hvilke boligformer, der vil være mest attraktive til kvarteret. Vi glæder os til at tale med både kommunen og interesserede samarbejdspartnere, som skal hjælpe os med at komme i mål med byggeriet og kvarteret. Vi planlægger at opføre ca. 150 rækkehuse, såvel ejerboliger og til udlejning, ligesom der udstykkes ca. 100 grunde til opførelse af individuelle villaer”, siger Peter Weyhe.

Skriv dig op – uforpligtende – allerede nu

Interesserede kan helt uforpligtende skrive sig op til at høre mere om byggeriet og mulighederne for at bo til leje eller grundsalg på ammendruppark.dk

I takt med at Stensdal Group har nyt om byggerierne i Ammendrup Park vil alle, der har skrevet sig op, modtage nyt.”Vi opfordrer også til at følge projektet på hjemmesiden og sociale medier med #ammendruppark”, lyder det fra Peter Weyhe og Søren Stensdal.

Om Ammendrup Park – det nye boligkvarter i Helsinge

Ammendrup Park bliver et nyt boligkvarter i den sydlige del af Helsinge. På den 200.000 m2 store grund, anlagt i et bakket område med fredede diger og udsigt over landskabet, opføres ca. 150 rækkehuse som både leje- og ejerboliger og udstykkes ca. 100 parcelhusgrunde til individuelle villaer. Planen er første spadestik i sommeren 2020 med forventet indflytning i de første boliger i slutningen af 2021.

ammendruppark.dk

2. marts 2020.