fbpx

Stensdal Group styrker organisationen i udviklingsafdelingen med to nyansættelser

Stensdal Group henter Udviklingsdirektør John Haldbæk fra EcoVillage til stillingen som Projektudviklingschef. Samtidig er Anne Jacobine Christiansen startet som studentermedhjælper i rollen som Research Analyst. 

I Stensdal Group arbejder vi med at styrke organisationen i udviklingsafdelingen – og det materialiserer sig nu. 

John Haldbæk er ansat som Projektudviklingschef, med ansvar for opsøgning og gennemførelse af projekter. John er 51, uddannet ejendomsmægler og har de sidste +15 år arbejdet med projektudvikling, hos MTH, Casa og har senest fungeret som Udviklingsdirektør hos EcoVillage.

“Det er enormt spændende at være med til at sætte gang i projektudviklingen, og sætte Stensdal Group på landkortet når det kommer til bolig. Med Stensdal Groups kapitalgrundlag og ikke mindst kompetencer og ambitionsniveau, så er det en utroligt spændende vækstrejse, som jeg ser frem til at bidrage til.” fortæller John Haldbæk. 

Anne Jacobine Christiansen er ansat som studentermedhjælper i en rolle som Research Analyst, hvor hun skal understøtte det opsøgende arbejde i udviklingsafdelingen. Anne er 24 og har lige færdiggjort sin bachelor på CBS og starter nu på sin kandidat.

“Jeg glæder mig til at dykke ned i branchen og sammen med John finde potentialerne i kommende projekter. For mig er det et stort interesseområde, der nu bliver til et fagområde. Med den flade og dynamiske struktur her i Stensdal Group, ser jeg frem til en masse god sparring og en stejl læringskurve.” forklarer Anne Christiansen om sin nye stilling. 

John og Anne er begge startet pr. 15. august.

Et stort velkommen til Stensdal Group.

 

17. august, 2022.