fbpx

Stor interesse for nyopførte lejeboliger får Stensdal Group til at udnytte option og bestille i alt 142 rækkehuse hos HusCompagniet

Stensdal Group, der udvikler Ammendrup Park med 142 rækkehuse og ca. 100 parceller lige syd for Helsinge, melder om stor interesse fra såvel lejere som nybyggere. 1. december er der indflytning for de første 18 lejere til etplansrækkehusene opført af HusCompagniet for Stensdal Group. Aftalen mellem parterne er netop udvidet, så det også er HusCompagniet der opfører de sidste 71 af de 142 rækkehuse frem mod 2023.

Det er ikke længe siden, at det kun var store byggeskilte, der vidnede om et boligområde i udvikling i den sydlige del af Helsinge. Den bare mark er dog mærkbart forandret, siden første spadestik sidste år. Ud af de 71 første rækkehuse i etape 1, er der kun få ledige. Blandt de første lejere er flere seniorer, som har valgt at sælge hus og flytte ind i en ny, moderne bolig med minimal vedligeholdelse.

”Vi afleverer i dag de første indflytningsklare rækkehuse til forventningsfulde lejere, som bliver de første beboere i Ammendrup Parks rækkehuse. Samtidig har vi færdiggjort stiforbindelserne til cykler og gående ind mod Helsinge og mod den nærmeste lokale skole”, fortæller Søren Stensdal, der er CEO i Stensdal Group og så mulighederne i den 200.000 m2 store grund, som blev erhvervet i 2020.

Udlejningen af sidste etape med 71 rækkehuse er i gang

Samtidig med indflytningen i de første 18 af 71 rækkehuse, er udlejningen af den sidste etape med de sidste 71 rækkehuse også åbnet. I alt opføres 142 rækkehuse til udlejning til indflytning 1. april, 1. maj og 1. juli 2022 samt 1. december 2022, 1. april 2023 og endelig 1. juni 2023. Det er HusCompagniet, der opfører rækkehusene for Stensdal Group.

Mere end 50 grunde er allerede solgt – de første nybyggere er allerede flyttet ind

Ud over rækkehuse til leje, er der også gang i salget af grunde til parcelhuse i det kuperede terræn. HusCompagniet sælger og opfører parcelhuse i Ammendrups syd- og østlige del, mens de resterende 29 parceller i den nordlige del af udstykningen sælges direkte af Ammendrup Park. Her kan kommende husejere frit vælge typehusfirma, arkitekt eller byg-selv. Mere end 50 grunde er pr. d.d. solgt.

De første husejere er også allerede flyttet ind og dag for dag udvikler det store boligområde sig for til sidst at huse op mod 250 boliger – både rækkehuse og parcelhuse.

Ammendrup Park er via Stensdal Group officiel Sommerfuglepartner, hvor dele af området anlægges med vilde blomsterenge, der tiltrækker sommerfugle, bier og andre insekter. På den måde skabes bedre levevilkår, der er med til at sikre biodiversiteten.

Interesserede kan se ledige lejeboliger og parceller på www.ammendruppark.dk.

1. december 2021