fbpx

Tech-pioner AddiFab får ultra-fleksibel produktion og hovedkontor i Taastrup

Der er fuldt fokus på effektivt workflow og et højteknologisk arbejdsmiljø, når tech-virksomheden AddiFab rykker ind i sit nye hovedkontor på Mårkærvej 2, Taastrup. Mulighederne i lejemålet så AddiFab med det samme og sammen med Stensdal Group er de helt rette rammer nu sat for et teknologisk hovedkontor og produktion i absolut særklasse.

Hos AddiFab stod fleksibilitet øverst på ønskesedlen, da jagten på et nyt, samlet hovedkontor og produktionsmiljø gik ind.

’Behovet for et nyt hovedkontor ligger i mere plads, og at organisationen bliver samlet under ét. Der hvor vi sidder nu, er vi fordelt ud på flere matrikler, og det sætter hurtigt en stopper for det workflow, vi ønsker i arbejdsdagen’ fortæller CIO og medstifter af AddiFab, Jon Jessen.

Selvom det tog næsten et halvt års søgen, så faldt brikkerne på plads, da AddiFab og Stensdal Group krydsede spor. Stensdal Group forstod hurtigt AddiFabs behov og har gennem de seneste måneder knoklet for at skabe det helt rigtige hovedkontor til tech-pioneren. Med de nye rammer på Mårkærvej får AddiFab ikke blot alle medarbejdere samlet under ét tag, men også en ultra-fleksibel indretning, som skaber netop det workflow, som de længe har ønsket sig.

’Vores kunder kommer fra en lang række forskellige industrier, og det kræver stor omstillingsparathed at imødekomme deres forskelligartede krav’ siger Lasse Staal, som er medstifter og CEO. ’I de nye lokaler får vi optimale forudsætninger for at demonstrere vores produkter. Vi har vores rødder i 3D-printer industrien, og vores systemer bidrager til hurtigere og billigere udviklingsforløb. Vi har brug for at kunne vise hvor hurtigt en ide kan forvandles til et produkt. Og vi ønsker at bringe vores kunder så tæt på processen som muligt, hvilket kræver hyppige omstillinger af vores produktion. Derfor er det helt fantastisk at Mårkærvej har en så fleksibel indretning både i produktion og show-room’ fortsætter Lasse Staal.

Mårkærvej byg. 2

Hovedkontoret skal udover til administration bruges til lettere produktion, herunder udvikling, lagerføring, salg og servicering af maskiner og printmaterialer. En dynamisk ruminddeling af de 3.126 m2 skal sikre et naturligt flow mellem virksomhedens forskellige afdelinger og et særligt fokus på virksomhedens hjerte – produktionen.

’Når du træder ind i receptionen på Mårkærvej 2, træder du ind i et højteknologisk miljø, som skal bruges. Derfor er vores arbejdende showroom det første du ser,idet vi har lavet et stort vindue, så du med det samme kan følge med i produktionen’ fortsætter Lasse Staal.

Lejemålet er indrettet i den klassiske Stensdal-stil med epoxygulv på lageret, lyddæmpende fingertappede trægulve, intelligent lysstyring, akustiklofter, sort Svane-køkken og glasvægge. Stilen har AddiFab forelsket sig så meget i, at de viderefører den særlige ’vibe’ i valget af møbler og generel indretning.

’AddiFabs printer-systemer hører til i den absolutte superliga. Med vores nye lokaler får vi en arbejdsplads der både æstetisk og funktionelt matcher de systemer vi sælger, og vi glæder os til at slå dørene op så snart Covid-19 tillader det’fortæller Lasse Staal.

Hos AddiFab er glæden over endelig at kunne samles i ét hus stor, og samtidig glædes man over at processen dertil har været så smidig.

’Stensdal har været en fantaktisk sparringspartner, som har budt ind med en lang række elegante og effektive løsninger. Projektet er blevet gennemført på tid og budget, og vi er sikre på, at vi kommer til at stå med et resultat, som vi er mere end tilfredse med’ afslutter CIO og medstifter af AddiFab, Jon Jessen.

Addifabs 28 medarbejdere flyttede ind på Mårkærvej d. 1. marts.

Mårkærvej 2

OM ADDIFAB:

AddiFab er en dansk 3D-printer pioner der med Freeform Injection Molding har skabt en fusion mellem 3D-print og sprøjtestøbning. Freeform Injection Molding giver prototypeudviklere og producenter mulighed for at gå fra koncept til kommercialisering med 3D-printerens fart og fleksibilitet, og sprøjtestøberens alsidighed og skalerbarhed. Freeform Injection Molding leverer optimeret præcision, hastighed og repetition uden at gå på kompromis med de lave omkostninger, korte leveringstider og designfriheder der kendes fra 3D-print

 

2. marts, 2021