fbpx

Toma Facility samler flere selskaber i Stensdal-lejemål i Brøndby

Toma Facility A/S, der er en del den norske koncern Tomagruppen, har lejet sig ind i en af Stensdal Groups ejendomme på Vallensbækvej i Brøndbyvester.

Efter opkøb af RengøringsCompagniet, Dansk Facility Service og senest ISS Direct, havde Toma Facility brug for et samlet kontor til selskabernes medarbejdere. Efter grundig research i området faldt valget på en af Stensdal Groups ejendomme, og derfor flyttede man for nylig alle i København fra Naverland i Glostrup og Jydekrogen i Vallensbæk til det nye kontor på Vallensbækvej 18 A i Brøndbyvester.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Beliggenheden i det populære erhvervsområde Ragnesminde Syd var vigtig for Toma Facility: ”Den meget centrale beliggenhed var højt på ønskelisten i forhold til vores medarbejdere, når de skal ud til kunderne. Vi bor nu med få hundrede meter til motorvejen og har fået de bedste forbindelser til både København, Storkøbenhavn og resten af Sjælland”, fortæller Rune Serigstad, CEO i Tomagruppen Danmark.

 

Beliggenheden i Ragnesminde Syd med kort til motorvejens forbindelser til København og resten af Sjælland, var ud over den flotte stand afgørende for Toma Facility, da de valgte at leje i en Stensdal Group-ejendom.

Indflytningsklar efter god dialog om ønsker
Standen var også vigtig og blev hurtigt en afgørende faktor i jagten på de nye lokaler.

”Vi så 12-15 lejemål i området og oplevede lokaler i meget svingende kvalitet. Så da vi så Stensdal Groups ejendom og det ledige lejemål på 1. sal med adgang til kælderlokaler, var vi ikke i tvivl. Standen var virkelig god: pæn og indflytningsklar, og kunne nemt indrettes til vores behov. Der blev sat to skillevægge op og monteret en godslift og så var vi kørende”, siger Rune Serigstad, der ud over beliggenhed og stand også nævner parkeringsforholdene som et plus: ”Nem parkering for medarbejderne, der kører til og fra vores kontor, er afgørende for vores effektivitet”.

Rune Serigstad skrev derfor gladeligt under på lejemålets 384 m², der består af 309 m² kontor på 1. sal og 75 m² kælder, og har i det hele taget kun rosende ord at sige om processen og dialogen med Ejendomschef Uno Sand: ”Den måde, vores ønsker til lejemålets indretning er blevet imødekommet og håndteret af Stensdal Group, har været helt eksemplarisk”.

Ambitioner om vækst
”Vi har en ambition om at bygge Tomagruppen op til at blive et stærkt brand med et team, der leverer excellent service inden for rengøring, personalerestauranter og ejendomsdrift. Tomagruppen i Danmark har kontorer i Aalborg, Herning, Århus, Kolding, Esbjerg, Odense og København. Vi beskæftiger 650 medarbejdere inden for Facility Service-området. Nu kan vi understøtte udviklingen på Sjælland fra de gode lokaler, hvor der er mulighed for, at de nuværende 10 medarbejdere kan blive til ca. 10 yderligere – uden at lokalerne bliver for trange”, slutter Rune Serigstad, CEO, Tomagruppen Danmark.

21. maj 2019.