fbpx

Udlejningsfremgang fortsætter hos Stensdal Group

Stensdal Group har endnu engang vist, at udlejningsmarkedet for kontor- og logistikejendomme i forstadskommuner til København er i vækst. Virksomheden fortsætter udlejningsstimen fra tidligere i år, hvor man satte rekord med bedste måned nogensinde, og har nu lejet 4.748 m2 ud i fire ejendomme i Tårnby, Farum, Høje-Taastrup og Brøndby.

Covid-19 har for mange virksomheder og medarbejdere betydet, at ordet “hjemmearbejdsplads” er blevet en del af hverdagen. Det betyder dog ikke, at udlejningsmarkedet for kontor- og lagerlejemål er gået i stå. I hvert fald ikke hos Stensdal Group, der i løbet af de seneste 12 måneder har lejet mere end 26.000 m2 ud, og inden for den seneste måned har indgået fire nye lejeaftaler for i alt 4.748 m2 i Stensdal-ejendomme i Tårnby, Farum, Høje-Taastrup og Brøndby.

Attraktive ejendomme i Storkøbenhavn
”Lejerne køber endnu engang ind på, at vi har attraktive ejendomme i veludviklede erhvervsområder i Storkøbenhavn. Vi tilbyder dermed et godt alternativ til de nuværende placeringer, så medarbejdere ikke flyttes for langt væk, men blot skal køre til en anden vej i kvarteret – eller 5-10  minutter længere på motorvejen”, siger Søren Stensdal.

Han understreger, at Covid-19 nok har dæmpet virksomhedernes behov for lokaler, men til gengæld prioriteres lejemålenes kvalitet, funktionalitet og klimaaftryk. Hos Stensdal Group mærker man interessen i bl.a. det særlige koncept i energirenoveringerne og istandsættelserne af ejendomme og lejemål.

Hvilke virksomheder, der har valgt at rykke til Stensdal-ejendomme, offentliggøres senere.

5. november 2020.