fbpx

Vi samler på tilfredse lejere – mød Omnium Cargo

”Det startede egentlig i kælderen på en tidligere cykelbutik jeg havde…”

Sådan starter historien om cykelbrandet Omnium Cargo, der siden opstarten i 2012 har udviklet sig til et succesfuldt brand med cykler – og særligt ladcykler – der foruden i Danmark også sælges i USA og Europa.

I starten af 2021 overtog Omnium Cargo et lejemål på 827 m2 i vores ejendom på Virkeholm 3 i Herlev. Men med den fortsatte vækst, så tog det kun et par år inden Omnium havde vokset sig ud af lejemålet og igen stod med et behov for mere plads. Heldigvis kunne vi tilbyde 1.839 m2 kombineret kontor, lager, og cykelværksted på Valhøjs Alle i Rødovre, som Omnium overtog i i marts 2023. Med vores garanti mod dobbelt husleje, og en god sparring og hjælp til en hurtig overtagelse, så kunne vi hurtigt hjælpe Omnium Cargo videre på deres fortsatte vækstrejse. En rejse vi er stolte af at bidrage til.

Klik på billedet herunder og se lejerportrættet med Omnium Cargo. Her får du et indblik i deres fantastiske rejse, og kommer med indenfor i deres nye flotte lokaler i vores ejendom på Valhøjs Allé i Rødovre.