fbpx

I vores ejendom, det ikoniske Ebeltoft Strand, tegnet af arkitekterne Friis & Moltke lige ud til Ebeltoft Vig, fik vi i starten af 2019 Århusrestauratørerne bag Langhoff & Juul med i drømmen om at åbne Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant. Efter en omfattende ombygning, der giver det klassiske byggeri nye, moderne rammer – i bedste Langhoff & Juul-stil – åbnede vi den 12. april 2019.

Hotellet og restauranten ligger med fantastisk udsigt over Ebeltoft Vig og i absolut gåafstand til Ebeltofts gamle, hyggelige by. Her får du smagsoplevelser med panoramaudsigt, boutiquehotel på stranden, pejsestue, bar, badebro og bål i en helt opdateret version, der gør byggeriet ære.

I juni 2020 forvandlede vi hotellets tidligere konferencelokaler på 1. sal til 9 nye Penthouse Suites, der kendetegnes ved at være 52 m² og med 5 meter til loftet, så det smukke lysindfald fra Ebeltoft Vig kommer til sin ret i hele rummet. Der er badekar med udsigt og terrasse direkte ud til Ebeltoft Vig fra alle suiterne.

Stensdal Group er også medejer af Ghrelin Gourmet Restaurant i Århus Ø.

Stensdal Group ejer ejendommen Ebeltoft Strand og er partner i Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant