fbpx
Ferie- og konferencecenter med ferieboliger ved Middelfart

Stensdal Group har indgået forpagtningsaftale med Landal Greenparks

I 2015 erhvervede Stensdal Group et af Danmarks flottest beliggende konference- og feriecentre, lokalt kendt som Feriebyen Middelfart. Komplekset består af en centerbygning på 5.129 m² med konference-, ferie- og festfaciliteter og 121 feriehuse. Alt opført i 1982 af den verdenskendte arkitekt Hans Munk Hansen. Oprindeligt blev det store feriecenter opført som led i Folkeferies ønske om at kunne tilbyde den almene danske familie mulighed for at komme på ferie. Beliggenheden på Hindsgavløen lige ned til det blå Fænøsund er helt fantastisk.

Frem til nu har vi renoveret hovedejendommen og solgt størstedelen af husene fra. Og pr. 1. februar 2020 blev driften af konference- og feriecentret, Sund & Skov, overdraget til Landal Greenparks på en foreløbig 15-årig forpagtningsaftale.

Landal Greenparks er Europas største ferieparkkæde med i alt 90 parker og 15.000 ferieboliger fordelt over ni europæiske lande. Stedet ændrer nu karakter fra konferencecenter til feriepark og bliver det 6. danske feriecenter i Landals portefølje.

Al henvendelse om Landal Middelfart skal ske til Landal Greenparks.

Er du interesseret i at købe en af ferieboligerne, henviser vi til Estate Strandstoft Middelfart. Spørg efter ferieboligerne på Oddevejen.

Sund & Skov er blevet til Landal Middelfart.