fbpx

Se hvilke virksomheder, vi ejer - helt eller delvist

Stensdal Group er mest kendt for ejendomsdelen, hvor vi i mere end 30 år har udviklet og investeret i fast ejendom. I dag ejer og udlejer vi mere end 130.000 m² kontor- og logistikejendomme i Storkøbenhavn og projektudvikler inden for både bolig og erhverv. Lige nu er vores største projekter udviklingen af Favrhøj, en helt ny bydel syd for Hillerød og Ammendrup Park, et nyt boligkvarter på 200.000 m² naturskøn grund i den sydlige del af Helsinge. Endelig investerer vi i en række andre virksomheder uden for ejendomsbranchen, hvilket porteføljen herunder viser.

Er du interesseret i historien om Stensdal Group, kan du få den korte version her.

Portfolio

Anthill Agency A/S

Stensdal Group ejer Anthill Agency – et globalt reklamebureau med fokus på healthcare/life science.

Extenso Inkasso ApS

Stensdal Group ejer 50 % af Extenso Inkasso, der arbejder med at inddrive udeståender.

Ghrelin Gourmet Restaurant

I slutningen af 2019 gik Stensdal Group ind som partner i Ghrelin Gourmet Restaurant, der åbnede i foråret 2018 midt på Aarhus Ø’s hovedgade, Bernhardt Jensens Boulevard. I nummer 125, i det markante Z-Huset, byder Ghrelin på gourmetmad med klassisk europæisk-inspireret køkken. Restauranten blev i 2019 nomineret i kategorien “Årets nye restaurant” i White Guide.

Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant

I vores ejendom, det ikoniske Ebeltoft Strand, tegnet af arkitekterne Friis & Moltke lige ud til Ebeltoft Vig, fik vi i starten af 2019 restauratørerne bag Århusrestauratørerne bag Langhoff & Juul med i drømmen om at åbne Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant. Efter en omfattende ombygning, der giver det klassiske byggeri nye, moderne rammer – i bedste Langhoff & Juul-stil – åbnede vi den 12. april 2019.

ParkZone A/S

Stensdal Group ejer 50 % af ParkZone – der er blandt Danmarks selskaber med speciale i parkeringsløsninger.

Referencer/Exits

Agnitio A/S

Stensdal Group var hovedaktionær i Agnitio A/S, der er blandt verdens førende udbydere af software til CLM (Closed-loop marketing) specialiseret i pharmaindustrien. Selskabet er, udover Danmark, repræsenteret i USA, Mexico, Brasilien, Kina, Tyskland og England.

ASGAARD GROUP A/S

I 2017 afnoterede Asgaard Group A/S fra Børsen og ejendommene blev konsolideret ind i Stensdal Group A/S. Asgaard Group A/S var et velkonsolideret og dynamisk ejendomsselskab med en portefølje af primært erhvervsejendomme, hovedsagelig koncentreret omkring København.

Cura Management A/S

Stensdal Group solgte i januar 2020 sine 40 % af Cura Management A/S, der tilbyder professionel Property Management til både danske og udenlandske klienter.

IRIS Enterprise Solutions A/S

Stensdal Group solgte i 2018 IRIS Enterprise Solutions, der udvikler og sælger et af markedets absolut førende IT-systemer til digital dokumenthåndtering, bl.a. fakturahåndtering.

Lightyears A/S

Stensdal Group og minoritetsaktionærerne solgte pr. 1. juni 2015 samtlige aktier i Lightyears A/S til den førende danske producent af designmøbler, Fritz Hansen A/S.

ProTelevision Technologies A/S

Stensdal Group solgte i 2017 aktieandelen i ProTelevision Technologies, verdens førende producent af bl.a. modulatorer til digital TV-broadcasting. Selskabets teknologi indgår som en central del i TV-sendere fra store dele af verdens producenter.

Tetris A/S

Stensdal Group solgte i august 2019 ejerandelen på 25,5 % af Tetris A/S, der udvikler ejendomme i Storkøbenhavn. Det primære fokus er at udvikle boliger, nye erhvervsbygninger samt omdanne gamle industribygninger til tidssvarende kontorer.

Hold øje med Favrholm City i Hillerød. Stensdal Groups hidtil største projekt.