fbpx

Se hvilke virksomheder, vi ejer - helt eller delvist

Stensdal Group er mest kendt for ejendomsdelen, hvor vi i mere end 30 år har udviklet og investeret i fast ejendom. I dag ejer og udlejer vi mere end 115.000 m² kontor- og logistikejendomme i Storkøbenhavn og projektudvikler inden for både bolig og erhverv. Vores hidtil største projekt er udviklingen af Favrholm City, en helt ny bydel syd for Hillerød. Derudover investerer vi i en række andre virksomheder uden for ejendomsbranchen, hvilket porteføljen herunder viser.

Er du interesseret i historien om Stensdal Group, kan du få den korte version her.

Portfolio

Agnitio A/S

Stensdal Group er hovedaktionær i Agnitio A/S, der er blandt verdens førende udbydere af software til CLM (Closed-loop marketing) specialiseret i pharmaindustrien. Selskabet er, udover Danmark, repræsenteret i USA, Mexico, Brasilien, Kina, Tyskland og England.

Anthill Agency A/S

Stensdal Group ejer Anthill Agency – et globalt reklamebureau med fokus på healthcare/life science.

Extenso Inkasso ApS

Stensdal Group ejer 33,3 % af Extenso Inkasso, der arbejder med at inddrive udeståender.

Ghrelin Gourmet Restaurant

I slutningen af 2019 gik Stensdal Group ind som partner i Ghrelin Gourmet Restaurant, der åbnede i foråret 2018 midt på Aarhus Ø’s hovedgade, Bernhardt Jensens Boulevard. I nummer 125, i det markante Z-Huset, byder Ghrelin på gourmetmad med klassisk europæisk-inspireret køkken. Restauranten blev i 2019 nomineret i kategorien “Årets nye restaurant” i White Guide.

Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant

I vores ejendom, det ikoniske Ebeltoft Strand, tegnet af arkitekterne Friis & Moltke lige ud til Ebeltoft Vig, fik vi i starten af 2019 restauratørerne bag Århusrestauratørerne bag Langhoff & Juul med i drømmen om at åbne Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant. Efter en omfattende ombygning, der giver det klassiske byggeri nye, moderne rammer – i bedste Langhoff & Juul-stil – åbnede vi den 12. april 2019.

ParkZone A/S

Stensdal Group ejer 50 % af ParkZone – der er blandt Danmarks selskaber med speciale i parkeringsløsninger.

Referencer/Exits

ASGAARD GROUP A/S

I 2017 afnoterede Asgaard Group A/S fra Børsen og ejendommene blev konsolideret ind i Stensdal Group A/S. Asgaard Group A/S var et velkonsolideret og dynamisk ejendomsselskab med en portefølje af primært erhvervsejendomme, hovedsagelig koncentreret omkring København.

Cura Management A/S

Stensdal Group ejer 40 % af Cura Management A/S, der tilbyder professionel Property Management til både danske og udenlandske klienter.

IRIS Enterprise Solutions A/S

Stensdal Group solgte i 2018 IRIS Enterprise Solutions, der udvikler og sælger et af markedets absolut førende IT-systemer til digital dokumenthåndtering, bl.a. fakturahåndtering.

Iversen & Alsted ApS

Stensdal Group ejer 16,67 % af Iversen & Alsted ApS, der med udgangspunkt i Ribe bygger drømmeboliger over hele landet.

Lightyears A/S

Stensdal Group og minoritetsaktionærerne solgte pr. 1. juni 2015 samtlige aktier i Lightyears A/S til den førende danske producent af designmøbler, Fritz Hansen A/S.

ProTelevision Technologies A/S

Stensdal Group solgte i 2017 aktieandelen i ProTelevision Technologies, verdens førende producent af bl.a. modulatorer til digital TV-broadcasting. Selskabets teknologi indgår som en central del i TV-sendere fra store dele af verdens producenter.

Tetris A/S

Stensdal Group solgte i august 2019 ejerandelen på 25,5 % af Tetris A/S, der udvikler ejendomme i Storkøbenhavn. Det primære fokus er at udvikle boliger, nye erhvervsbygninger samt omdanne gamle industribygninger til tidssvarende kontorer.

Medarbejdertrivsel er ikke en by i Rusland. Men kunne sagtens starte et sted på Vallensbækvej.