fbpx

Vi samler på tilfredse lejere

“Better working environment for innovation and output”

Despite the current situation with Covid-19, we are still planning for the future growth of our company and we will come out of the current global crisis fully prepared and ready to move forward. Calldorado and our sister company Appvestor are currently occupying two separate buildings which can at times both be impractical and ineffecient. Moving to a new location that can comfortably house both companies while providing them with even more space to grow while still operating independently is a logical move for us.

Our new offices acquired through Stensdal Group provide us with a more dynamic workspace, more areas for creativity and inspiration, and better facilities which will provide our team with more resources and a better working environment for innovation and output. It’s also been great to send such a positive message to our saff who have allw orked tirelssly and shown amazing flexitbilty to ensure our level of business was maintained during the lockdown. Everyone was very excited and fired up for the move.

Claudia Dreier-Peopperl 
Mathias Schroeder

CEO’s & Founders  

September, 2020

“Da vi så Stensdal Groups ejendom var vi ikke i tvivl”

Vi så 12-15 lejemål i området og oplevede lokaler i meget svingende kvalitet. Så da vi så Stensdal Groups ejendom og det ledige lejemål på 1. sal med adgang til kælderlokaler, var vi ikke i tvivl. Standen var virkelig god: pæn og indflytningsklar, og kunne nemt indrettes til vores behov. Der blev sat to skillevægge op og monteret en godslift og så var vi kørende. Den måde, vores ønsker til lejemålets indretning er blevet imødekommet og håndteret af Stensdal Group, har været helt eksemplarisk.

Den meget centrale beliggenhed var højt på ønskelisten i forhold til vores medarbejdere, når de skal ud til kunderne. Vi bor nu med få hundrede meter til motorvejen og har fået de bedste forbindelser til både København, Storkøbenhavn og resten af Sjælland. Nem parkering for medarbejderne, der kører til og fra vores kontor, er også afgørende for vores effektivitet.

Rune Serigstad
CEO
Tomagruppen Danmark A/S

Maj, 2019

“Fortrinligt samarbejde med Stensdal Group”

Samarbejdet med Stensdal Group har været fortrinligt. Sammen har vi arbejdet på at finde fælles gode løsninger. Løsninger, der både tjener Dansk Bilglas i forhold til den ønskede standard og kvalitet, som vi satser på fremadrettet, men også med en klar holdning til at disse tiltag skal være værdiskabende for begge parter på lang sigt.

Vi har oplevet en pragmatisk tilgang fra Stensdal – uden at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Thomas Harbo
Direktør
Dansk Bilglas A/S

November, 2018

“Rum og rammer for et fantastisk arbejdsmiljø”

Lejemålet på Mårkærvej 2 indeholder præcis hvad vi har søgt efter – en totalrenoveret ejendom, hvor såvel facade, rum, lys og materialer byder op til, at vi nu i ALSO flytter ind i en bygning, der skaber rum og rammer for et fantastisk arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

Her vil vi bl.a. få flotte nye mødefaciliteter, storslået kantine, fitnessrum m.m. Kort sagt, en bygning som vil styrke vores muligheder for at drive samarbejde og kreativitet. Nyheden om det nye kontor, var en festlig dag for medarbejderne, og vi tæller alle dagene til indflytningen. Stensdal har fra første dag, vi startede dialogen, ydet en meget professionel og hurtig indsats for at imødekomme vores ønsker og behov til bygningen og vi glæder os over det tætte samarbejde. Vi er nu i fuld gang med et indretningsfirma og planlægge indretningen af bygningen, så vi udnytter såvel lys, rum, materialer og får skabt de bedste arbejdsmæssige rammer for vores medarbejdere.

Camilla Gad Krogsgaard
CEO
ALSO A/S

November, 2018

“Vi fandt det helt rette lejemål til vores videre vækstrejse”

Vi brugte flere måneder på at finkæmme markedet for ledige lokaler. Det tog både en del tid og besøg, før vi fandt det helt rette lokale for os hos Stensdal Group. Den samlede pakke hos Stensdal Group var bare mere attraktiv end for andre lejemål, vi kiggede på: god disponering af rum og generelt velholdte lokaler.

Derudover har udlejer været meget imødekommende i dialogen omkring vores behov for særindretning. Det har været afgørende for en succesfuld etablering i lokalerne, men det har også givet os grund til at tro på et fremtidigt godt samarbejde med Stensdal Group.

Jacob Sand Motzfeldt
Direktør
True Gum

Oktober, 2019

Vil I gerne blive i erhvervskvarteret? Men måske bo lidt bedre?