fbpx

Vi samler på tilfredse lejere

“Det var dog først, da jeg fik fremvisningen af Stensdals lejemål i Kastrup, at alt faldt i hak for os. Det var helt i tråd med, hvad vi søgte”

”Vi havde opsagt vores eksisterende lokaler og troede, at vi skulle flytte fra Islands Brygge til Frederiksberg. Men her blev vi mødt af en urimelig udlejer, så vi valgte at kigge videre. Der var ikke andet at gøre end at tage det i stiv arm og få mæglerne til at arrangere fremvisninger. Derfor så jeg en del lokaler. Det var dog først, da jeg fik fremvisningen af Stensdals lejemål i Kastrup, at alt faldt i hak for os. Det var helt i tråd med, hvad vi søgte. Efterhånden som vores organisation er vokset, gik det ikke længere at vi alle sad i samme lokale. Det at kunne lukke en dør under kundekald var et stigende behov, hvilket nu er blevet muligt i vores nye lokaler. Samtidig er her plads til at vokse yderligere, gode parkeringsforhold og ikke mindst god adgang til vejnettet omkring København. I Kastrup er vi kun 10 minutter længere ude af Københavns centrum i forhold til, hvor vi kom fra.”

Patrick Raymond Hansen
Managing Director, Raydia

“Et kontor- og lagerlejemål, der tidligere har huset succeshistorierne Nemlig.com og senest Hobbii, kan kun betyde god karma”

“Da vores tidligere domicil i Glostrup blev en del af et udviklingsprojekt med private boliger, skulle vi kigge os om efter andre lokaler. Det blev en lang søgning med et udvalg, der så ud til at være meget snævert. Lokalerne fremstod som værende gammelt, slidt og nedrivningsklart. Da vi fandt Stensdal-lejemålet på Lokalebasen var standen markant bedre end øvrige på markedet, men i udgangspunktet var det for stort med 6.300 m2 kontor og lager. Vi blev mødt med god fleksibilitet hos Stensdal Group, som heldigvis så muligheden i at opdele lejemålet i to, så vi kunne få 961 m2 kontor og 2.290 m2 lager. En rigtig god størrelse til vores virksomhed, som den er nu.”

Lars Bro Milner
COO, Dansign A/S

“Stensdal har været en fantastisk sparringspartner, som har budt ind med en lang række elegante og effektive løsninger”

“I de nye lokaler får vi optimale forudsætninger for at demonstrere vores produkter. Vi har vores rødder i 3D-printer industrien, og vores systemer bidrager til hurtigere og billigere udviklingsforløb. Vi har brug for at kunne vise hvor hurtigt en ide kan forvandles til et produkt. Og vi ønsker at bringe vores kunder så tæt på processen som muligt, hvilket kræver hyppige omstillinger af vores produktion. Derfor er det helt fantastisk at Mårkærvej har en så fleksibel indretning både i produktion og show-room.”

“Stensdal Group har været en fantastisk sparringspartner, som har budt ind med en lang række elegante og effektive løsninger. Projektet er blevet gennemført på tid og budget, og vi er sikre på, at vi kommer til at stå med et resultat, som vi er mere end tilfredse med.”

Lasse Staal
CEO og medstifter, AddiFab
&
Jon Jessen
CIO og medstifter, AddiFab

“Det nye lejemål opfylder alle vores krav”

”Vores behov for nye kontorlokaler er midlertidigt, da vores egne, nuværende lokaler står overfor en større energirenovering og modernisering. Søgningen efter en ny lokation var derfor vanskeligere end normalt, da vi søgte lejemål for en tidsbegrænset periode. Alligevel ønskede vi ikke at gå på kompromis med kvaliteten, hvilket Stensdal Group har været gode til at imødekomme. Samtidig var geografisk nærhed til eksisterende lokaler et ufravigeligt krav. Samarbejdet med Stensdal Group har været positivt, det nye lejemål opfylder alle vores krav, og selvom Corona gør, at vi ikke er fuldtallige endnu, er vi allerede meget glade for vores nye kontor.”

Frank Ove Larsen
Adm. direktør, Rockwool Nordics A/S

“Gode kontorfaciliteter samt produktionsområde med god plads og indretning til vores behov”

”Vi har gang i en transformation af vores distribution, hvor vi ønsker at anvende el-cykler og el-scootere alle steder, hvor det er muligt. Det betyder også, at vores behov for lokaler har ændret sig. Det har været en længere proces at finde lokaler tæt på København, hvor pris og størrelse var fordelagtigt. Vores nye lokaler på Oliefabriksvej, som er erhvervet via et godt forløb med Stensdal Group, lever op til alle vores krav og forventninger. Vi får både gode kontorfaciliteter samt produktionsområde med god plads og indretning til vores behov. Forberedelsen til indflytning er i fuld gang og vi glæder os meget til at tage lokalerne i brug i løbet af foråret 2021.”

Janus Mark Erwolter
COO, Bladkompagniet A/S

“Er super pålidelig og ikke mindst lige så behagelig, reagerer prompte på forslag”

“Vi overtog lejemålet per 1. September 2020, da vi som virksomhed har haft masser af vokseværk siden vores introduktion til det danske marked. Kort fortalt er vi et såkaldt ”Last-mile” leveringsfirma, som faciliterer hjemmeleveringer fra diverse netshops ud til slutforbrugeren. Siden vi er flyttet ind hos Stensdal Group, har tingene fortsat med at være flyvende. Vi bliver større og større måned for måned, og dette kræver ofte kreative løsninger – og lige netop her har Lars Vestergaard Olsen været vores kontaktpunkt fra start. Han har hjulpet os med alt mellem himmel og jord. Han er super pålidelig og ikke mindst lige så behagelig, reagerer prompte på forslag og løser problemer, når de opstår. Med andre ord kunne vi ikke forestille os en bedre kontaktperson. Generelt set kan jeg sige, at vi har været og fortsat er meget tilfredse med lejemålet, og ser frem til nogle gode år sammen med Stensdal Group.”

Daniel Jørgensen
Operation Manager, Budbee

“Better working environment for innovation and output”

“Our new offices acquired through Stensdal Group provide us with a more dynamic workspace, more areas for creativity and inspiration, and better facilities which will provide our team with more resources and a better working environment for innovation and output. It’s also been great to send such a positive message to our saff who have allw orked tirelssly and shown amazing flexitbilty to ensure our level of business was maintained during the lockdown. Everyone was very excited and fired up for the move.”

Claudia Dreier-Peopperl 
Mathias Schroeder

CEO’s & Founders, Calldorado

“Vi fandt det helt rette lejemål til vores videre vækstrejse”

“Vi brugte flere måneder på at finkæmme markedet for ledige lokaler. Det tog både en del tid og besøg, før vi fandt det helt rette lokale for os hos Stensdal Group. Den samlede pakke hos Stensdal Group var bare mere attraktiv end for andre lejemål, vi kiggede på: god disponering af rum og generelt velholdte lokaler. Derudover har udlejer været meget imødekommende i dialogen omkring vores behov for særindretning. Det har været afgørende for en succesfuld etablering i lokalerne, men det har også givet os grund til at tro på et fremtidigt godt samarbejde med Stensdal Group.”

Jacob Sand Motzfeldt
Direktør, True Gum

“Da vi så Stensdal Groups ejendom var vi ikke i tvivl”

Vi så 12-15 lejemål i området og oplevede lokaler i meget svingende kvalitet. Så da vi så Stensdal Groups ejendom og det ledige lejemål på 1. sal med adgang til kælderlokaler, var vi ikke i tvivl. Standen var virkelig god: pæn og indflytningsklar, og kunne nemt indrettes til vores behov. Der blev sat to skillevægge op og monteret en godslift, og så var vi kørende. Den måde vores ønsker til lejemålets indretning er blevet imødekommet og håndteret af Stensdal Group på, har været helt eksemplarisk. Den meget centrale beliggenhed var højt på ønskelisten i forhold til vores medarbejdere, når de skal ud til kunderne. Vi bor nu med få hundrede meter til motorvejen og har fået de bedste forbindelser til både København, Storkøbenhavn og resten af Sjælland. Nem parkering for medarbejderne, der kører til og fra vores kontor, er også afgørende for vores effektivitet.

Rune Serigstad
CEO, Tomagruppen Danmark A/S

“Rum og rammer for et fantastisk arbejdsmiljø”

“Lejemålet på Mårkærvej 2 indeholder præcis, hvad vi har søgt efter – en totalrenoveret ejendom, hvor såvel facade, rum, lys og materialer indbyder til, at vi nu i ALSO flytter ind i en bygning, der skaber rum og rammer for et fantastisk arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Her vil vi bl.a. få flotte nye mødefaciliteter, storslået kantine, fitnessrum m.m. Kort sagt, en bygning som vil styrke vores muligheder for at drive samarbejde og kreativitet. Nyheden om det nye kontor var en festlig dag for medarbejderne, og vi tæller alle dagene til indflytningen. Stensdal Group har fra første dag, vi startede dialogen, ydet en meget professionel og hurtig indsats for at imødekomme vores ønsker og behov til bygningen, og vi glæder os over det tætte samarbejde. Vi er nu i fuld gang med et indretningsfirma og at planlægge indretningen af bygningen, så vi udnytter såvel lys, rum, materialer og får skabt de bedste arbejdsmæssige rammer for vores medarbejdere.

Camilla Gad Krogsgaard
CEO, ALSO A/S

“Fortrinligt samarbejde med Stensdal Group”

“Samarbejdet med Stensdal Group har været fortrinligt. Sammen har vi arbejdet på at finde fælles gode løsninger. Løsninger der både tjener Dansk Bilglas i forhold til den ønskede standard og kvalitet, som vi satser på fremadrettet, men også med en klar holdning til at disse tiltag skal være værdiskabende for begge parter på lang sigt. Vi har oplevet en pragmatisk tilgang fra Stensdal Group – uden at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Thomas Harbo
Direktør, Dansk Bilglas A/S

 

 

Lej uden binding. Hvis du flytter internt i vores ejendomme.