fbpx

"Da vi så Stensdal Groups ejendom, var vi slet ikke i tvivl"

“Da vi så Stensdal Groups ejendom var vi ikke i tvivl”

Vi så 12-15 lejemål i området og oplevede lokaler i meget svingende kvalitet. Så da vi så Stensdal Groups ejendom og det ledige lejemål på 1. sal med adgang til kælderlokaler, var vi ikke i tvivl. Standen var virkelig god: pæn og indflytningsklar, og kunne nemt indrettes til vores behov. Der blev sat to skillevægge op og monteret en godslift og så var vi kørende. Den måde, vores ønsker til lejemålets indretning er blevet imødekommet og håndteret af Stensdal Group, har været helt eksemplarisk.

Den meget centrale beliggenhed var højt på ønskelisten i forhold til vores medarbejdere, når de skal ud til kunderne. Vi bor nu med få hundrede meter til motorvejen og har fået de bedste forbindelser til både København, Storkøbenhavn og resten af Sjælland. Nem parkering for medarbejderne, der kører til og fra vores kontor, er også afgørende for vores effektivitet.

Vi har en ambition om at bygge Tomagruppen op til at blive et stærkt brand med et team, der leverer excellent service inden for rengøring, personalerestauranter og ejendomsdrift. Tomagruppen i Danmark har kontorer i Aalborg, Herning, Århus, Kolding, Esbjerg, Odense og København. Vi beskæftiger 650 medarbejdere inden for Facility Service-området. Nu kan vi understøtte udviklingen på Sjælland fra de gode lokaler, hvor der er mulighed for, at de nuværende 10 medarbejdere kan blive til ca. 10 yderligere – uden at lokalerne bliver for trange.

Rune Serigstad
CEO
Tomagruppen Danmark A/S

Maj, 2019

 

Lej her.  Lej nu.