fbpx

“Det var dog først, da jeg fik fremvisningen af Stensdals lejemål i Kastrup, at alt faldt i hak for os. Det var helt i tråd med, hvad vi søgte”

”Vi havde opsagt vores eksisterende lokaler og troede, at vi skulle flytte fra Islands Brygge til Frederiksberg. Men her blev vi mødt af en urimelig udlejer, så vi valgte at kigge videre. Der var ikke andet at gøre end at tage det i stiv arm og få mæglerne til at arrangere fremvisninger. Derfor så jeg en del lokaler. Det var dog først, da jeg fik fremvisningen af Stensdals lejemål i Kastrup, at alt faldt i hak for os. Det var helt i tråd med, hvad vi søgte”, siger Patrick Raymond Hansen om lejemålet, der er 178 m2 beliggende i ejendommen på Oliefabriksvej 57-61.

”Efterhånden som vores organisation er vokset, gik det ikke længere at vi alle sad i samme lokale. Det at kunne lukke en dør under kundekald var et stigende behov, hvilket nu er blevet muligt i vores nye lokaler. Samtidig er her plads til at vokse yderligere, gode parkeringsforhold og ikke mindst god adgang til vejnettet omkring København. I Kastrup er vi kun 10 minutter længere ude af Københavns centrum i forhold til, hvor vi kom fra”, fortæller Patrick Raymond Hansen, Managing Director i Raydia – en konsulentvirksomhed, der samarbejder med en lang række forretninger fra Nybolig, danbolig, home, EDC, RealMæglerne og LokalBolig.

 

Patrick Raymond Hansen

Managing Director

Raydia

April, 2022