fbpx

Arkitekttegnet nybyggeri med 6.322 m² kontor og lager

6.322 m² domicil med kontor, lager/produktion og varegård - med vild sommerfuglenatur omkring

Eftertragtet adresse i Klovtofte Erhvervsområde i Taastrup

12.887 m² byggegrund med indbygget biodiversitet

Vi har moodboards klar. Hvornår skal vi mødes?

Skal vi sætte jeres logo på den næste visualisering?

Vil du sætte jeres logo på områdets flotteste nybyggede ejendom?

  • Arkitekterne bag Årets Kontorbyggeri 2020, ARDESS, har tegnet ejendommen
  • 6.322 m² med kontor, lager/produktion og varegård i usædvanlig høj kvalitet
  • Der kan bygges op til 7.800 m²
  • Indbygget biodiversitet på grunden via vores Sommerfugle-partnerskab med Danmarks Naturfredningsforening
  • Kort afstand til Holbækmotorvejen

Dybendalsvænget 3

2630 Taastrup

 

Vi opfører Klovtofte Erhvervsområdes flotteste nybyggeri. 6.322 m² administration, lager/produktion og varegård i flot arkitektur af ARDESS, omringet af den smukke, vilde natur, der allerede nu udgør en del af vores sommerfuglepartnerskab med Danmarks Naturfredningsforening. Her får du de smukkeste rammer til domicil.

Fra byggegrund til områdets flotteste byggeri

Lige nu er her en byggegrund – der igennem et par år har skabt grobund for vild natur, som gavner biodiversiteten i området. Her er sommerfugle, bier, fugle – og indimellem medarbejdere fra naboejendommens virksomheder, som nyder en “walk-and-talk” eller spiller fodbold på den bagerste del af grunden. 

Men snart opfører vi det, der uden tvivl bliver Klovtofte Erhvervsområdes flotteste ejendom: Nybygget 6.322 m² tegnet af ARDESS, der bl.a. står bag Årets Kontorbyggeri 2020 hos Ambiente i Skanderborg, opført på 12.887 m² grund med indbygget biodiversitet. Ude og inde mødes du af flot arkitektur, der kan skabe meget attraktive rammer for enhver virksomhed. Måske din?

Lige bag IKEA i Taastrup

Uanset om du er i bil eller med tog og bus, er Klovtofte Erhvervsområde mellem Roskildevej og Holbækmotorvejen, et af Taastrups bedst beliggende. Herfra er du hurtigt af og på, uanset om du kommer kørende fra, eller skal mod Holbæk, Ballerup, København eller Ishøj. Med den nye Ring 5 i udsigt, er dette et af Storkøbenhavns mest attraktive steder at drive virksomhed.

Bus / 0,7 km

Tog / 3,8 km

Motorvej / 1,4 km

Lufthavn / 27 km

Vi har flere moodboards klar, så du kan præge indretningen af de spændende rammer sammen med arkitekterne. Her er det eksempler fra indretningen af Ambientes domicil i Skanderborg, og ARDESS har spændende tanker om denne nye ejendom. “Grundtanken med huset er at skabe en atmosfærefuld helhed – et domicil, som i sin balance mellem rå og forfinede detaljer danner et unikt dna og ramme om sine brugere”, fortæller Sebastian Schroers, CEO og Arkitekt, MAA hos ARDESS.

Areal:

6.322 m²

Leje:

675-1.150 kr. pr. m² p.a.

Anvendelse:

Kontor, kontor/lager, lager/produktion/montage