Om Stensdal Group

I 1986 startede vores rejse med en ambition om ejendomsinvestering. Den rejse har udviklet sig til, at vores familieejede koncern i dag omfatter ejendomsinvestering, projektudvikling indenfor boligbyggeri og private equity investeringer i virksomheder udenfor ejendomsbranchen.

Vores erhvervsportefølje tæller mere end 150.000 m2 imponerende erhvervslejemål i Storkøbenhavn til kontor, showroom, lager, logistik og produktion. Fælles, for alt vi gør, er, at vi ikke investerer med kort sigte. Vi tror på langvarigt ejerskab af de ejendomme, vi opfører eller renoverer. Vores ambitioner rækker nemlig langt ud i den fremtid, hvor alt er overdraget til den næste generation. Men det giver også et ansvar. Derfor har vi et stort fokus på at energioptimere og nedbringe vores klimaaftryk og at renovere og bygge nyt med bygningsmæssige kvaliteter, der gør os stolte – og lejerne trygge.

Det er omhu og omtanke, men vi kalder det Stensdal-stilen.

Det stilsikre ydre bygger på stærke værdier

Stensdalstilen er ikke kun kendetegnende for den særlige måde vi indretter vores ejendomme. Det er en måde, vi er på. Vores mantra har i mere end 35 år været, at vi har en særlig stil, ligesom vi har en særlig måde at være ejendomsudvikler på, kendetegnet af et stærkt værdisæt. Du møder det både som lejer, samarbejdspartner og medarbejder. Derfor er vi mere end bare en ejendomsudvikler. Vi er Stensdal Group.

Vores ejendomme
er ikke som de andres.
Det er vi heller ikke.

Stensdal Koncernen

Bliv klogere på strukturen og vores portfolio af virksomheder som vi helt eller delvist ejer, og se seneste nøgletal og årsrapport for Stensdal Group A/S.

Stensdal Koncernen

Vores bærende
fundament

Her skal gode mennesker trives. Det afgør nemlig vores succes. Vi har fokus på ansvarlig virksomhedsledelse og et sundt arbejdsmiljø, hvor vi respekterer og giver plads til den enkelte medarbejder. En flad organisation og en åben, ærlig og tryg kultur gør, at alle kolleger i Stensdal Group føler et medansvar – fordi de har det. Det mener vi selv gør os til en attraktiv arbejdsplads for nuværende og kommende kollegaer.

Ansvar for et bedre klima.
Både inde og ude.

Ejendomme har i Danmark og på verdensplan et stort ansvar for ressourceforbruget og CO2-udledningen. Med vores portefølje af ejendomme og boliger i drift, og det vi projektudvikler, så har vi i Stensdal Group selvsagt et stort ansvar for at tage ansvar med indsatser der fremmer energieffektiviteten i den danske bygningsmasse, og mindsker vores klimamæssige aftryk. Åbenhed og en ambitiøs ESG indsats med fire strategiske fokusområder skal sikre fremskridt mod et mindsket fodaftryk og et øget samfundsansvar.

Mindsket CO2 udledning

Plads til bier og blomster

En arbejdsplads med hjerterum

Partnerskaber for handling

Lige så godt som nyt, eller endda bedre?

Der er allerede mange erhvervsejendomme i Danmark – i områder med god tilgængelighed og infrastruktur. Mange af dem kan optimeres, hvilket er en mere bæredygtig strategi end at rive ned og bygge nyt. Derfor har vi i mere end 35 år gjort det til et af vores specialer, at forvandle triste og ofte nedrivningsklare ejendomme til funklende stjerner i en kvalitet, som nybyg ikke altid kan matche. Det kombineret med en service, som mange tager for givet, giver vores lejeres medarbejdere ekstra god grund til at smile, når de møder på arbejde.