Fra triste og nedrivningsklare erhvervsejendomme, til kvarterets mest attraktive

Vi ejer og udlejer mere end 150.000 m² erhvervsejendomme i Storkøbenhavn. I områder med god tilgængelighed og infrastruktur. Beliggenhed er et nøgleord, og det er vi meget bevidste om, når vi køber ejendomme til porteføljen. Mange af dem kan optimeres, hvilket er en mere bæredygtig strategi end at rive ned og bygge nyt. Derfor har vi igennem mere end 30 år gjort det til et af vores specialer, at vi forvandler triste og ofte nedrivningsklare ejendomme til attraktive ejendomme, gearet til fremtiden.

Som med alt andet er det et spørgsmål om valg. Vil du høre vores tilgang til, hvordan vi energirenoverer og forvandler erhvervsejendomme, så de er så gode som nye, så tag fat i os.

Fra ejendom i trist forfald…

Til komplet renovering af det indre og ydre…

Til blikfang for hele kvarteret.

Vallensbækvej 45
2605 Brøndby

Kontor

3.655 M²

Fra misligholdt ejendom til topkarakter i design og energimærke

Et tydeligt eksempel på det er vores 3.655 m2 erhvervsejendom på Vallensbækvej 45 i Ragnesminde i Brøndby, som vi overtog tilbage i 2019. Hurtigt efter vi overtog ejendommen gik vi i gang med en totalrenovering af ejendommens kælder, stueetage, og 1. sal. Med ejendommens mange rene linjer, så var ambitionen fra start, at bevare det enkle og æstetiske udtryk. Med det bevidste materialevalg og design, så har dette også bidraget til ejendommens energimærke, som er gået fra energimærke D ved overtagelse til A2010 i foråret 2023. Den sorte perle – med den grønne profil – er en af de ejendomme man ligger mærke til, hvilket også gør den yderligere attraktiv at sætte sit virksomhedslogo på, da ejendommen ligger lige ud til Holbækmotorvejen og dens 90.000 daglige forbipasserende.

En ejendom i rivende udvikling

Ejendommen på Lundtoftegårdsvej 95-97 i Kongens Lyngby er den nyeste tilføjelse til vores voksende ejendomsportefølje. Netop nu er en istandsættelse i gang, som optimerer facaden og moderniserer lejemålene i ejendommen med flere åbne kontorarealer. Ambitionen er at skabe en attraktiv flerbrugerejendom, som byder på både store og små lejemål bestående af både kontorer og lager. På Lundtoftegårdsvej skal det være en fryd at møde på arbejde, hvilket er hvorfor, vi er i gang med at etablere en indbydende personalerestaurant og indrette træningsfaciliteter med tilhørende bad og omklædning.

Med energimærke A2010 passer ejendommen perfekt ind i vores eksisterende og voksende portefølje af energirenoverede ejendomme. Som en tilføjelse til ejendommens grønne profil og som et led i vores ESG-indsats, er planen også, at det allerede etablerede regnvandsbassin skal udvides med planter og vild natur omkring til styrkelse af biodiversiteten i området.

Lundtoftegårdsvej 95-97
2800 Kgs. Lyngby

Kontor
Lager
Showroom

7.970 M²

Holbækmotorvejens flotteste facade i funkisstil

Havde man set denne ejendom da vi overtog den, så havde de fleste nok spået en fremtid, hvor ejendommen var blevet revet ned. Men vi så et potentiale og en skjult perle gemme sig bag de triste facader. Det viste sig at kræve en del kærlighed, men det har også resulteret i, at vi godt tør sige, at Vallensbækvej 47 uden tvivl er Ragnesminde erhvervskvarters mest imponerende erhvervsejendom. Resultatet har også gjort, at mange af vores gæster påpeger, at det ligner nybyggeri. Til dagligt holder vi selv til i ejendommens første sal, og derudover har vi flere fantastiske lejere i ejendommen, som har deres daglige gang i nogle ret unikke rammer, hvis du spørger os.

Vallensbækvej 47
2605 Brøndby

Kontor
Showroom

5.200 M²

I Søborg ligger en markant ejendom, der tager enhver besøgende med storm

Det originale murværk er naturligvis bevaret, og sammen med de sorte vinduesprofiler, så er det en af de ejendomme på Gladsaxevej i Søborg, hvis karakteristika du ikke kan undgå at se. Erhvervsejendommen på 3.659 m2 fremstod ved overtagelse som en klassisk kontorejendom med blå gulvtæpper, og mange små og lukkede cellekontorer. Sidenhen fik den en forvandling, hvor vi lukkede lyset ind, og i samme ombæring bød vi ligeledes den velkendte Stensdal-stil velkommen indenfor. Med et tidsløst og æstetisk look med blandt andet olieret fingerparketgulv, glasvægge, ventilationsanlæg og stilrent køkken, så har ejendommens karakteristiske ydre fået det indre, som den fortjener. Tilhørende til ejendommens kontordel er også en tilbygning, som fungerer som engrosbutik og lager. Denne del har naturligvis også fået en forvandling, så kunderne får den helt rette oplevelse ved ankomst.

Gladsaxevej 342-354
2860 Søborg

Engroshandel
Kontor
Showroom

3.659 M²

Vores bud på en H.C Andersen klassiker. Gæt selv hvilken.

Ejendommen beliggende Mårkærvej 2 i Taastrup på 9.396 m2 strækker sig med facade mod Mårkærvej og rundt om hjørnet. Den består af tre bygninger på henholdsvis 3.000 m2, 3.126 m2 og 3.270 m2. Da vi erhvervede ejendommen var størstedelen af den nedrivningsegnet. Nedslidt, trist og tom i mere end 10 år, hvor den havde stået ubenyttet hen. Hul i taget. Rådne vinduespartier. Minimal isolering. Monoton og kedelig arkitektur. Der var stort set intet godt at sige om den uretfærdige behandling ejendommen havde gennemgået. Og dog. For en analyse viste, at den grundlæggende betonkonstruktion var solid og ville kunne leve mange år endnu. Dermed opstod tanken om at renovere, udvikle, og forvandle ejendommen, så den fik troen på sig selv tilbage og skabt sin helt egen identitet. Derfor besluttede vi at droppe nedrivningen og i stedet starte forfra – med en renovering der har udfoldet ejendommens fulde potentiale og forvandlet den til en erhvervsejendom, der i den grad kandiderer sig til at være områdets smukkeste ejendom, og som sidenhen har ageret stor inspiration for flere af kvarterets øvrige erhvervsejendomme.

Mårkærvej 2
2630 Taastrup

Kontor
Lager

9.350 M²

Hvedemarken 3
3520 Farum

Kontor

8.814 M²

En hel masse bygninger. Med en hel masse finesse.

I Farum Erhvervsområde – i den centrale del af Farum ud til Frederiksborgvej og Gammelgaardsvej – ejer og driver Stensdal Group denne erhvervsejendom på Hvedemarken 3, der består af flere markante bygninger på i alt 8.814 m2. De mange bygninger har gennemgået en forvandling, hvor vi har bevaret mange originale detaljer og bevaret ejendommens sjæl, så rammerne samtidig er enormt indbydende og behagelige at opholde sig i. Et eksempel på dette er ejendommens hovedbygning, som er adresse for Furesø Kommunes Jobcenter. Her skaber kombinationen af stilfulde rammer i glas samt det originale gule murværk bag interviewlokalerne en æstetisk og indbydende oplevelse for alle der træder ind i bygningen.

Hvis ordet “hygge” havde en oprindelses adresse, var det her.

Ejendommen er beliggende i det populære erhvervsområde omkring Mileparken tæt på Ring 3 i Herlev. Her ejer vi i alt 3.025 m2 ejendom, som vi købte og totalistandsatte i 2016, og indrettede kontorlejemål og showroom. Erhvervsejendommen er forvandlet til noget af det flotteste, området har at byde på. Her startede vi i Stensdal Group selv med at have kontor, så den velkendte Stensdal-stil er faktisk udsprunget i netop denne ejendom. I ejendommens stueetage er der kombineret kontor og showroom med store åbne lokaler og niveauforskel, som gør det til en særegen oplevelse, så snart man træder ind. Tager man elevatoren op til den øverste etage, så går dørene op til et enestående ankomstområde med pejs, store åbne lokaler, kontorer og mødelokaler i glas, som alt sammen udgør et arbejdsmiljø, hvor medarbejdertrivsel når helt nye højder. En erhvervsejendom der i vores øjne er synonym med ‘hygge’.

Lyskær 13A
2730 Herlev

Kontor
Showroom

3.025 M²

I Rødovre ligger flagskibet for vores Sommerfuglepartnerskab

Fra det øjeblik, du nærmer dig ejendommen, kan du ikke undgå at lægge mærke til den. En Stensdal-ejendom på i alt 12.000 m2 med indkørsel både fra Valhøjs Allé og Fjeldhammervej, som vi har renoveret ind- og udvendigt, siden vi overtog den. Erhvervsejendommen er opdelt i flere lejemål til både kontor- og lager, hvor man som lejer kommer i godt selskab med andre spændende virksomheder. Ejendommen er markant i gadebilledet, fordi der er taget et valg. Foran ejendommen er der nemlig ikke græsplæner i green-højde. I stedet er gjort plads til blomster og bier ved at omlægge udearealerne til vild natur og blomstereng. Det er en del af vores Sommerfuglepartnerskab med Danmarks Naturfredningsforening, hvor minimum 20% af vores frie arealer er omlagt til at fremme biodiversiteten. Midt i det grønne har vi oven i købet opført et orangeri, som lejerne kan anvende som et alternativt mødelokale i det fri.

Valhøjs Allé 174-176
2610 Rødovre

Kontor
Lager

11 M²

Skal vi hjælpe dig med rammerne for dit næste lejemål?

Gå på opdagelse i vores ledige erhvervslejemål i Storkøbenhavn, eller kontakt os og fortæl mere om din virksomhed. Måske vi har noget på vej ind i porteføljen, der passer til netop jeres behov.