fbpx

Det er os med de attraktive erhvervsejendomme i Storkøbenhavn

Ejendomme med lejemål i den særlige Stensdal-stil

Vælg en udlejer, der gør noget for biodiversiteten i Danmark

Lej her. Lej nu.

Vi har som regel de flotteste lejemål i kvarteret. Det opdager du, hvis du starter søgningen.

Efter vores renovering er ejendommene ikke til at kende igen

Vil I gerne blive i erhvervskvarteret? Men måske bo lidt bedre?

Lej uden binding. Hvis du flytter internt i vores ejendomme.

Gennem de senere år har vi udviklet en særlig Stensdal-stil, som vi folder ud i langt de fleste af de ejendomme, vi køber for at renovere. Det er i den eksklusive ende, hvor alt endevendes. Fra installationer under gulv og over loft – til de synlige detaljer i indretningen. Den særlige Stensdal-stil er efterhånden gennemprøvet på mange af vores lejemål. Derfor ved vi, at det giver glade og tilfredse lejere. Det samme gælder leje uden binding.

Er du lejer i en af vores ejendomme, og har du brug for flere m2, kan du flytte til et større lejemål – uden binding. Den oprindelige bindingsperiode ophæves nemlig, når du fortsætter som lejer af flere m2 i en Stensdal Group-ejendom. Dermed kan du frigøres af det ene lejemål og flytte over i det nye, uden at det belaster din økonomi.

Vil du også bo godt med din virksomhed, så kig rundt på siden og se vores ledige lejemål. Eller kontakt os på 3311 0024 og lad os få en snak om fremtidsudsigterne. Vi udvider løbende porteføljen og kan sammen med jer planlægge jeres kommende lejemål i god tid. Det er vi faktisk verdensmestre til.

Formervangen 11-13, 2600 Glostrup

Vi ejer og driver denne 1-plans erhvervsejendom på Formervangen i Glostrup – i et af Storkøbenhavns store erhvervsområder, Hersted Industripark. Ejendommen har fire lejemål og et samlede udlejningsareal på ca. 3.800 m² fordelt på ca. 2.600 m² lager/produktion og ca. 1.200 m² kontor. Ejendommen er fuldt udlejet.

Industriholmen 57-59, 2650 Hvidovre

Denne præsentable ejendom har i mange år været domicil for verdens største lægemiddelvirksomhed Roche, som har passet og plejet ejendommen og løbende ombygget, udvidet og moderniseret.
Med en markant facade står den som en af Avedøre’s flotteste ejendomme og vil fra medio 2022 kunne danne ramme om jeres virksomhed.

Vallensbækvej 18 A-F, 2605 Brøndby

I Brøndbyvesters store erhvervsområde, Ragnesminde Syd, har vi flere ejendomme. En af dem er ejendommen i nr. 18 A-F, der bliver stationsnær, når den nye letbane får station i krydset Vallensbækvej/Søndre Ringvej.

Vallensbækvej 45, 2605 Brøndby

En af Ragnesmindes mest synlige ejendomme med facade direkte ud til Holbækmotorvejen. Ved at blive istandsat ud- og indvendigt til endnu en markant Stensdal-ejendom. Ejendommen er fuldt udlejet.

Vallensbækvej 47, 2605 Brøndby

Med meget synlig facade mod Holbækmotorvejen er Vallensbækvej 47 en af Stensdal Groups mest markante ejendomme. P.t. forvandler vi den ledige del til lejemål i vanlig Stensdal-stil. Med meget synlig facade mod Holbækmotorvejen er Vallensbækvej 47 en af Stensdal Groups mest markante ejendomme. P.t. forvandler vi den ledige del til lejemål i vanlig Stensdal-stil. Kom og bliv vores egen underbo!

Valhøjs Allé 174-176, 2610 Rødovre

Her er en ejendom, der skiller sig ud fra de andre i kvarteret. Valhøjs Allé 174-176 i Rødovre har fantastisk beliggenhed kun få lyskryds fra motorring 3s afkørsler ved Glostrup, og få hundrede meter fra Roskildevej. Fra det øjeblik, du drejer ned ad vejen, lægger du mærke til ejendommen, som er renoveret ind- og udvendigt. Her er kontor og lager og flere virksomheder lejer sig ind her.

Dybendalsvænget 3, 2630 Taastrup

En af Taastrups markante ejendomme på ca. 13.500 m². Hjemsted for bl.a. ITAB, Apcoa og Enetpulse. Her er kontor og lager og fællesfaciliteter som bemandet reception, planteservice, personalerestaurant, fitness med omklædning med bad m.m. Derudover fælles atriumgård med terrasse ud for kantinen.

Dybendalsvænget 3, 2630 Taastrup – projektejendom

Vi opfører Klovtofte Erhvervsområdes flotteste nybyggeri. 6.322 m² administration, lager/produktion og varegård i flot arkitektur af ARDESS, omringet af den smukke, vilde natur, der allerede nu udgør en del af vores sommerfuglepartnerskab med Danmarks Naturfredningsforening. Her får du de smukkeste rammer til domicil.

Mårkærvej 2, 2630 Taastrup

Denne ejendom ejet og drevet af Stensdal Group. Her er ca. 9.350 m² fordelt på flere bygninger i attraktivt erhvervsområde ved IKEA i Taastrup, med front direkte ud til Helgehøjs Alle og Mårkærvej og kort afstand til indfaldsvejen Roskildevej og Holbækmotorvejen.

Lyskær 13 A, 2730 Herlev

Ejendommen Lyskær 13 A er ejet og drevet af Stensdal Group. Istandsat efter alle kunstens regler i 2016 med kontor og showroom. Alt er fuldt udlejet.

Virkeholm 3, 2730 Herlev

Nogle ejendomme skiller sig ud, fordi de fra første øjekast “har noget at byde på”. Sådan en ejendom er Virkeholm 3 i Herlev. Her er 4.600 m² indrettet som kontor/lager, kontor/showroom og kontorlejemål i forskellige størrelser.

Tempovej 27-29, 2750 Ballerup

Ejendommen Tempovej 27-29 i Ballerup ejes og drives af Stensdal Group. Her er ca. 6.000 m2 med kontor- og lagerlejemål på hjørnet af Ballerup Boulevard og Tempovej, hvilket giver en helt unik mulighed for profilering.

Oliefabriksvej 57-61, 2770 Kastrup

Ejendommen Oliefabriksvej 57-61 er ejet og drevet af Stensdal Group. Det er en lager- og kontorejendom på 5.113 m² med kort til E20 og lufthavnen. Alt er udlejet.

Gladsaxevej 342-354, 2860 Søborg

Hvis du er kendt i området, kender du uden tvivl den markante ejendom, der mod Gladsaxevej består af en flot administrationsbygning fordelt på fire etager og bagvedliggende lagerbygning. Efter Stensdal Group overtog, har ejendommen gennemgået totalrenovering i Stensdal-stil. Ejendommen er fuldt udlejet.

Kærvej 12, 2970 Hørsholm

Denne perle af en investeringsejendom i Hørsholm er sat istand fra A-Z af Stensdal Group.

Borupvang 2, 3450 Allerød

Stensdal Group ejer og driver denne ejendom på Borupvang 2 i Allerøds Borupgård Erhvervskvarter.

Hvedemarken 3, 3520 Farum

I Farum Erhvervsområde – i den centrale del af Farum ud til Frederiksborgvej og Gammelgaardsvej – ejer og driver Stensdal Group ejendommen Hvedemarken 3.

Vejlevej 107-115, 7000 Fredericia – Fredericia Megacenter

Stensdal Group ejer og driver Fredericia Megacenter – centralt placeret på Fredericias absolut mest trafikerede indfaldsvej: Vejlevej 107-115. I dag adresse for ILVA og Jem & Fix. Nu er vi klar til at opføre flere butikslejemål fra 1.000-2.000 m² med et stort parkeringsareal.

Bjergegaardsvej 8, 9620 Aalestrup

Erhvervspark Himmerland på Bjerregaardsvej 8 i Aalestrup har ledige lagerhaller til meget rimelig lagerleje. Lofthøjden i hallerne er 5 meter i kip og ca. 3 meter i siderne.

Vi har som regel de flotteste lejemål i kvarteret. Det opdager du, hvis du starter søgningen.