fbpx

Projektudvikler alt fra ejendomme til bydele

 

Vi er mest kendt for ejendomsdelen med erhvervsejendomme i Storkøbenhavn. Men i Stensdal Group projektudvikler vi også fra bar mark. Til både erhverv og bolig.

Projekter

Ammendrup Park – et nyt boligkvarter i den sydlige del af Helsinge

Ammendrup Park bliver et nyt boligkvarter i den sydlige del af Helsinge. På den 200.000 m² store grund anlagt i et bakket område med fredede diger og udsigt over landskabet. Vi er godt i gang med at opføre attraktive boliger i form af i alt 142 rækkehuse (leje) og ca. 95 parcelhusgrunde. De første rækkehuse stod klar 1. december 2021, hvor 18 beboere fik nøgler til deres nye lejebolig, og de første nybyggere er også flyttet ind.

Arkitekttegnet nybyggeri i klassisk erhvervsområde på Vestegnen

I Klovtofte Erhvervsområde, bedst kendt som kvarteret ved IKEA i Taastrup, opfører Stensdal Group 6.322 m² arkitekttegnet projekt med administration, lager/produktion og varegård. Det er Århusarkitekterne ARDESS, der bl.a. tegnede Årets Kontorbyggeri 2020 for Ambiente i Skanderborg, der har tegnet ejendommen.

Favrholm – en ny bydel i Hillerød

Den nye grønne bydel Favrholm ligger syd for Hillerød og kommer indenfor de næste år til at rumme Nordsjællands Hospital, en S-togsstation og en masse nye boliger. Blandt andet byudviklingsselskabet Favrholm, som er et datterselskab af Stensdal Group A/S, står for udvikling af Favrhøj – helt præcist området mellem den nye Favrholm Station og det kommende regionshospital Nyt Hospital Nordsjælland.

Fredericia Megacenter

Nu har du chancen for at åbne butik i Fredericia Megacenter på Vejlevej 107 i Fredericia. Stensdal Group ejer og driver ejendommen, der har ILVA som lejer. Vi er klar med opførelsen af næste etape med lejemål fra 1.000-2.000 m².

Stensdal Groups største projekter p.t. er udviklingen af Favrholm City, en ny bydel mellem Nyt Hospital Nordsjælland og Favrholm Station i Hillerød og Ammendrup Park, et nyt boligkvarter på 200.000 m² naturskøn grund i den sydlige del af Helsinge.