fbpx

Projektudvikler alt fra ejendomme til bydele

 

Vi er mest kendt for ejendomsdelen med erhvervsejendomme i Storkøbenhavn. Men i Stensdal Group projektudvikler vi også fra bar mark. Til både erhverv og bolig.

Projekter

Ammendrup Park – et nyt boligkvarter i den sydlige del af Helsinge

Ammendrup Park bliver et nyt boligkvarter i den sydlige del af Helsinge. På den 200.000 m² store grund anlagt i et bakket område med fredede diger og udsigt over landskabet, opføres rækkehuse til leje og udstykkes parcelhusgrunde til individuelle villaer. Planen er første spadestik i sommeren 2020, med forventet indflytning i de første boliger i slutningen af 2021.

Arkitekttegnet nybyggeri i klassisk erhvervsområde på Vestegnen

I Klovtofte Erhvervsområde, bedst kendt som kvarteret ved IKEA i Taastrup, opfører Stensdal Group 6.322 m² arkitekttegnet projekt med administration, lager/produktion og varegård. Det er Århusarkitekterne ARDESS, der bl.a. tegnede Årets Kontorbyggeri 2020 for Ambiente i Skanderborg, der har tegnet ejendommen.

Favrholm – en ny bydel i Hillerød

Den nye grønne bydel Favrholm ligger syd for Hillerød og kommer indenfor de næste år til at rumme Nordsjællands Hospital, en S-togsstation og en masse nye boliger. Blandt andet byudviklingsselskabet Favrholm, som er et datterselskab af Stensdal Group A/S, står for udvikling af Favrhøj – helt præcist området mellem den nye Favrholm Station og det kommende regionshospital Nyt Hospital Nordsjælland.

Fredericia Megacenter

Nu har du chancen for at åbne butik i Fredericia Megacenter på Vejlevej 107 i Fredericia. Stensdal Group ejer og driver ejendommen, der bl.a. har ILVA og Jem & Fix som lejere. Vi er klar med opførelsen af næste etape med lejemål fra 1.000-2.000 m².

Stensdal Groups største projekter p.t. er udviklingen af Favrholm City, en ny bydel mellem Nyt Hospital Nordsjælland og Favrholm Station i Hillerød og Ammendrup Park, et nyt boligkvarter på 200.000 m² naturskøn grund i den sydlige del af Helsinge.