fbpx

Udvikling af projekter med et særligt mindset

Fra udvikling af nye bydele i Hillerød ...

... over projektudvikling af arkitekttegnede boliger til videresalg ...

... til ferieejendomme med flot arkitektur og skøn beliggenhed

Projektudvikler alt fra ejendomme til bydele

 

Hos Stensdal Group udvikler vi ejendomsprojekter både til bolig og erhverv. Når vi udvikler, adskiller det sig – som enhver projektudvikling – fundamentalt fra dét at være ejendomsselskab. I vores ejerskab af ejendomme har vi nemlig lange tidshorisonter, hvilket ikke nødvendigvis er tilfældet i projektudviklingen. Vores mål er at skabe værdi ved at udvikle og forædle ejendomme med henblik på salg med kortere tidshorisont. Enten til investorer eller direkte til private købere.

Vi har mange års erfaring med de mange facetter, der ligger i ejendomsudvikling. Derudover har vi opbygget et solidt netværk af eksterne samarbejdspartnere som arkitekter, ejendomsmæglere, entreprenører m.v.

Se herunder, hvilket projekter vi p.t. udvikler og hvilke, der er udviklet og solgt videre. Fra arkitekttegnede rækkehuse til butikscentre og udlejningsejendomme.

 

Projekter

Ammendrup Park – et nyt boligkvarter i den sydlige del af Helsinge

Ammendrup Park bliver et nyt boligkvarter i den sydlige del af Helsinge. På den 200.000 m² store grund anlagt i et bakket område med fredede diger og udsigt over landskabet, opføres rækkehuse som både leje- og ejerboliger og udstykkes ca. 100 parcelhusgrunde til individuelle villaer. Planen er første spadestik i sommeren 2020, med forventet indflytning i de første boliger i slutningen af 2021.

Byudviklingsselskabet Favrholm A/S

Byudviklingsselskabet Favrholm, som er et datterselskab af Stensdal Group A/S, står for udvikling af de centrale arealer i den nye bydel Favrholm i Hillerød Syd. Helt præcist i området mellem Nyt Hospital Nordsjælland og Favrholm Station. Selskabet har mulighed for at opføre ca. 145.000 m2 boliger og erhverv, herunder domiciler og større kontor- og serviceejendomme, detailbutikker m.m.

Ebeltoft Strand | ferieboliger

Stensdal Group A/S er hovedaktionær i Ebeltoft Strand, der er tegnet som hotel i 1978 af arkitekterne Friis og Moltke. I april 2019 åbnede Langhoff & Juul Boutique Hotel & Restaurant i hovedbygningen med Stensdal Group som medejer. Vi har derudover udviklet ferielejlighederne, som udbydes til salg gennem Home Ebeltoft.

Ferie- og konferencecenter med ferieboliger ved Middelfart

1. februar 2020 blev driften af konference- og feriecentret, Sund & Skov, overdraget til Landal Greenparks på en foreløbig 15-årig driftaftale. Landal Greenparks er Europas største ferieparkkæde med i alt 90 parker og 15.000 ferieboliger fordelt over ni europæiske lande. Stedet ændrer nu karakter fra konferencecenter til feriepark og bliver det 6. danske feriecenter i Landals portefølje.

Fredericia Megacenter

Centralt placeret nyt detailhandelscenter med facade til Vejlevej.

Solgte projekter

Ankeret – Snekkersten

38 rækkehuse i størrelserne 130 – 145 m2 i Snekkersten.
Solgt og afleveret.

Annebergparken – Nykøbing Sjælland

14 ejerlejligheder i klassisk arkitektur på 100 m2 beliggende omkring et smuk, grønt parkanlæg.
Alle lejligheder har den bedste udsigt over Isefjorden. Udvendige facader er teglsten, filtset skagensgul, og tagfladen er i røde vingetegl.

Frederiksborggade – København K

1.300 m2 bestående ejendom med tøjkæde som ankerlejer og derudover klinik, kontor og boliger. Solgt til privat investeringsselskab.

Hvidkærvej – Odense

Ejendommen, der er indrettet som kontor- og logistikejendom, er på i alt 3.107 m2, fordelt med 431 m administration i særskilt bygning og 2.676 m2 lager.

Kastaniehaven – Holbæk

40 nyopførte lejeboliger centralt beliggende i Holbæk.

Kirsebærhaven – 2800 Kgs. Lyngby

32 rækkehuse i to plan fra 108-117 m2 centralt i Lyngby. Tegnet af Adept Architects. Opført af Rasmus Friis A/S for Stensdal Group A/S. Solgt til Heimstaden.

Sagapark – Lejre

29 eksklusive ejerboliger bygget i den centrale del af Lejre, lige ud til stort og grønt parkanlæg, i gå afstand til skole, butikker og station.

Studiestræde – Holbæk

20 byhuse/ejerligheder i størrelserne 100 – 150 m2 opført i Holbæks gamle bymidte i smuk, klassisk arkitektur.

Telefonvej – Søborg

Ejendommen, der er på 2.213 m2, er beliggende i udbygget område med blandet bolig og erhverv og har tidligere været anvendt til skole.

Vestamager Centeret – Kastrup

7.200 m2 lokalt butikscenter, med Superbest/Dagrofa som ankerlejer og bl.a. Netto, Matas, Home, bager, slagter og motionscenter.

Stensdal Groups største projekt er udviklingen af Favrholm, en ny bydel mellem Nyt Hospital Nordsjælland og Favrholm Station i Hillerød