fbpx

Vi projektudvikler alt fra ejendomme til bydele

Selvom vi i Stensdal Group er mest kendt for vores erhvervsejendomme i Storkøbenhavn, så projektudvikler vi også fra bar mark til nye bydele, og meget mere. Ambitionen er at udvikle boligdelen til et bærende element i koncernen på lige fod med koncernens erhvervsportefølje. Dyk ned i vores spændende projekter indenfor bolig og erhverv herunder.

Ammendrup Park – et nyt boligkvarter i den sydlige del af Helsinge

Inden du har set dig om, er Ammendrup Park en realitet. Det er godt i gang med at blive et nyt, lækkert boligkvarter i Helsinges sydlige del. På en 200.000 m² stor grund formet af istiden – med kuperet terræn og fredede diger – skaber vi et nyt kvarter, som allerede er begyndt at summe af liv. Vi er nemlig godt i gang med at opføre attraktive boliger i form af i alt 142 rækkehuse (leje) og 96 parcelhusgrunde. Mange beboere har fået nøglerne til deres nye lejebolig, og de første nybyggere er også flyttet ind. Så selv om Ammendrup Park ikke er fuldt udbygget, er der godt med liv i den nye bydel i Helsinge.

Arkitekttegnet nybyggeri i klassisk erhvervsområde på Vestegnen

I Klovtofte Erhvervsområde, bedst kendt som kvarteret ved IKEA i Taastrup, opfører Stensdal Group 6.322 m² arkitekttegnet projekt med administration, lager/produktion og varegård. Det er Århusarkitekterne ARDESS, der bl.a. tegnede Årets Kontorbyggeri 2020 for Ambiente i Skanderborg, der har tegnet ejendommen.

Favrholm – en ny bydel i Hillerød

Den nye grønne bydel Favrholm ligger syd for Hillerød og kommer indenfor de næste år til at rumme Nordsjællands Hospital, en S-togsstation og en masse nye boliger. Blandt andet byudviklingsselskabet Favrholm, som er et datterselskab af Stensdal Group A/S, står for udvikling af Favrhøj – helt præcist området mellem den nye Favrholm Station og det kommende regionshospital Nyt Hospital Nordsjælland.

Fredericia Megacenter

Nu har du chancen for at åbne butik i Fredericia Megacenter på Vejlevej 107 i Fredericia. Stensdal Group ejer og driver ejendommen, der har ILVA som lejer. Vi er klar med opførelsen af næste etape med lejemål fra 1.000-2.000 m².

Stensdal Groups største projekter p.t. er udviklingen af Favrholm City, en ny bydel mellem Nyt Hospital Nordsjælland og Favrholm Station i Hillerød og Ammendrup Park, et nyt boligkvarter på 200.000 m² naturskøn grund i den sydlige del af Helsinge.