fbpx

Stensdal Groups projektudvikling tæller p.t. en ny bydel i Hillerød ...

... og et nyt boligkvarter i den sydlige del af Helsinge

Projektudvikler alt fra ejendomme til bydele

 

Vi er mest kendt for ejendomsdelen med erhvervsejendomme i Storkøbenhavn. Men i Stensdal Group projektudvikler vi også fra bar mark. 

Projekter

Ammendrup Park – et nyt boligkvarter i den sydlige del af Helsinge

Ammendrup Park bliver et nyt boligkvarter i den sydlige del af Helsinge. På den 200.000 m² store grund anlagt i et bakket område med fredede diger og udsigt over landskabet, opføres rækkehuse til leje og udstykkes parcelhusgrunde til individuelle villaer. Planen er første spadestik i sommeren 2020, med forventet indflytning i de første boliger i slutningen af 2021.

Byudviklingsselskabet Favrholm A/S

Byudviklingsselskabet Favrholm, som er et datterselskab af Stensdal Group A/S, står for udvikling af de centrale arealer i den nye bydel Favrholm i Hillerød Syd. Helt præcist i området mellem Nyt Hospital Nordsjælland og Favrholm Station. Selskabet har mulighed for at opføre ca. 145.000 m2 boliger og erhverv, herunder domiciler og større kontor- og serviceejendomme, detailbutikker m.m.

Fredericia Megacenter

Nu har du chancen for at åbne butik i Fredericia Megacenter på Vejlevej 107 i Fredericia. Stensdal Group opførte første etape af ejendommen i 2013 og her er ILVA og Jem & Fix lejere. Vi er klar med opførelsen af næste etape med lejemål fra 300-4.000 m².

Stensdal Groups største projekter p.t. er udviklingen af Favrholm City, en ny bydel mellem Nyt Hospital Nordsjælland og Favrholm Station i Hillerød og Ammendrup Park, et nyt boligkvarter på 200.000 m² naturskøn grund i den sydlige del af Helsinge.