fbpx

Udvikling af projekter med et særligt mindset

Projektudvikler både bolig og erhverv

Hos Stensdal Group udvikler vi ejendomsprojekter både til bolig og erhverv. Når vi udvikler, adskiller det sig – som enhver projektudvikling – fundamentalt fra dét at være ejendomsselskab. I vores ejerskab af ejendomme har vi nemlig lange tidshorisonter. Det er ikke nødvendigvis tilfældet i projektudviklingen. Vores mål er at skabe værdi ved at udvikle og forædle ejendomme med henblik på salg med kortere tidshorisont. Enten til investorer eller direkte slutbrugere.

Vi har mange års erfaring med de mange facetter, der ligger i ejendomsudvikling. Derudover har vi opbygget et solidt netværk af eksterne samarbejdspartnere bestående af arkitekter, ejendomsmæglere, entreprenører m.v. Se herunder, hvilket projekter vi p.t. udvikler og hvilke, vi har udviklet og solgt.

Projekter

Byudviklingsselskabet Favrholm A/S

Byudviklingsselskabet Favrholm, som er et datterselskab af Stensdal Group A/S, står for udvikling af de centrale arealer i den nye bydel Favrholm i Hillerød Syd.

Ebeltoft Strand | boutique hotel | restaurant | ferieboliger

Stensdal Group A/S er hovedaktionær i Ebeltoft Strand, der er tegnet som hotel i 1978 af arkitekterne Friis og Moltke. I april 2019 åbnede Langhoff & Juul Boutique Hotel & Restaurant i hovedbygningen med Søren Stensdal som medejer. Vi har derudover udviklet ferielejlighederne, som udbydes til salg gennem Home Ebeltoft.

Fredericia Megacenter

Centralt placeret nyt detailhandelscenter med facade til Vejlevej.

Sund & Skov | konference | ferie | fest ved Middelfart

Stensdal Group deltager i udviklingen af Sund & Skov A/S, lokalt kendt som Feriebyen, på Hindsgavlhalvøen lige ned til det blå Fænøsund ved Middelfart. Omringet af bøgeskov ligger det 5.000 m2 store ferie- og konferencecenter med restaurant og 123 fritliggende feriehuse. Feriehusene udbydes til salg gennem Estate Strandtoft, Middelfart.

Solgte projekter

Ankeret – Snekkersten

38 rækkehuse i størrelserne 130 – 145 m2 i Snekkersten.
Solgt og afleveret.

Annebergparken – Nykøbing Sjælland

14 ejerlejligheder i klassisk arkitektur på 100 m2 beliggende omkring et smuk, grønt parkanlæg.
Alle lejligheder har den bedste udsigt over Isefjorden. Udvendige facader er teglsten, filtset skagensgul, og tagfladen er i røde vingetegl.

Frederiksborggade – København K

1.300 m2 bestående ejendom med tøjkæde som ankerlejer og derudover klinik, kontor og boliger. Solgt til privat investeringsselskab.

Hvidkærvej – Odense

Ejendommen, der er indrettet som kontor- og logistikejendom, er på i alt 3.107 m2, fordelt med 431 m administration i særskilt bygning og 2.676 m2 lager.

Kastaniehaven – Holbæk

40 nyopførte lejeboliger centralt beliggende i Holbæk.

Kirsebærhaven – 2800 Kgs. Lyngby

32 rækkehuse i to plan fra 108-117 m2 centralt i Lyngby. Tegnet af Adept Architects. Opført af Rasmus Friis A/S for Stensdal Group A/S. Solgt til Heimstaden.

Sagapark – Lejre

29 eksklusive ejerboliger bygget i den centrale del af Lejre, lige ud til stort og grønt parkanlæg, i gå afstand til skole, butikker og station.

Studiestræde – Holbæk

20 byhuse/ejerligheder i størrelserne 100 – 150 m2 opført i Holbæks gamle bymidte i smuk, klassisk arkitektur.

Telefonvej – Søborg

Ejendommen, der er på 2.213 m2, er beliggende i udbygget område med blandet bolig og erhverv og har tidligere været anvendt til skole.

Vestamager Centeret – Kastrup

7.200 m2 lokalt butikscenter, med Superbest/Dagrofa som ankerlejer og bl.a. Netto, Matas, Home, bager, slagter og motionscenter.

Lej uden binding. Hvis du flytter internt i vores ejendomme.