fbpx

Følg med, når vi deler
sidste nyt fra Stensdal Group

Følg med i vores projekter og nyt fra koncernen

For pressehenvendelser kontakt Head of Communication & ESG Kenny Louring på +45 2370 7160 eller .
Du kan også finde os på sociale medier under @stensdalgroup, hvor vi deler spændende indhold og seneste nyt fra vores verden.

Vi samler på tilfredse lejere – mød Omnium Cargo

I starten af 2021 overtog Omnium Cargo et lejemål på 827 m2 i vores ejendom på Virkeholm 3 i Herlev. Men med den fortsatte vækst, så tog det kun et par år inden Omnium havde vokset sig ud af lejemålet og igen stod med et behov for mere plads. Heldigvis kunne vi tilbyde 1.839 m2 kombineret kontor, lager, og cykelværksted på Valhøjs Alle i Rødovre, som Omnium overtog i i marts 2023. Se lejerportrættet med Omnium Cargo, og få et indblik i deres fantastiske rejse, og kom med indenfor i deres flotte lokaler i vores ejendom på Valhøjs Allé i Rødovre.

3 år er gået siden udviklingen af Ammendrup Park påbegyndte

Meget kan ske på tre år og det er bestemt ikke en undtagelse, når det gælder udviklingen af Ammendrup Park. For sikke en rejse og transformation den 200.000 m2 store grund i udkanten af Helsinge har gennemgået fra dengang til nu. I forbindelse med markeringen af tre-året for projektets start satte Peter Weyhe, Projektdirektør i Stensdal Group, ord på udviklingen og de ambitioner der ligger bag projektet.

Camilla Thestesen ansat som ejendomsadministrator / asset manager

3. januar 2023 | I takt med vores stigende fokus på projektudvikling er Camilla Thestesen ansat i stillingen som ejendomsadministrator / asset manager. Camilla skal blandt andet varetage administrationen af Ammendrup Park, der med sine 178 lejeboliger og 96 parcelhusgrunde efterhånden er ved at blive til sin egen lille bydel.

“Jeg ser frem til at blive en del af Stensdal Group og bidrage til organisationen med min erfaring indenfor ejendomsadministration.”

Vi er enormt glade for at have Camilla med ombord, som med sin tidligere erfaring også indenfor ejendomsadministrationen hos DEAS, vil bidrage positivt til organisationen.

Stort velkommen til Camilla.

Markant økonomisk fremgang fortsætter for Stensdal Group: Koncernens resultat vokser med 57 % i forhold til det hidtidige rekordresultat året før og når knap 300 mio. før skat

14. december 2022 | Årsregnskabet for 2021/22 for Stensdal Group, er koncernens hidtil bedste med et resultat på 296 mio. kr. før skat. Der er positiv udvikling i både koncernens erhvervsportefølje og i boligporteføljen, hvor strategien om udvikling af boligejendomme til egen portefølje, i høj grad udfoldes.

Patrycja Z. Kirkegaard ansat som Asset Manager

16. november 2022 | Pr. 15. november havde vi den store fornøjelse af at byde vores nye kollega Patrycja Z. Kirkegaard velkommen her i Stensdal Group, som er startet i rollen som Asset Manager. 
 
Patrycja har de sidste syv år arbejdet med ejendomsadministration og drift med tidligere ansættelser i DEAS, Cobblestone og senest hos Viga Realestate. I rollen som Asset Manager her hos os bliver det primære fokus på vores erhvervslejemål samt at bidrage til den løbende udvikling. 

“Jeg ser frem til at bidrage med min erfaring og viden inden for ejendomme og samtidig udfordre og udvikle min viden om samme.”  

Vi er enormt glade for at have Patrycja med ombord på teamet – Stort velkommen til Stensdal Group.

Mette Zielke ansat som Office Manager

2. november 2022 | Pr. 1. november startede Mette Zielke i stillingen som Office Manager hos os. Med erfaring fra en lignende stilling hos Hays Specialist Recruitment og 25 år i HR hos Copenhagen Fur, er vi sikre på, at Mette er den rette til stilligen. Vi er enormt glade for at have fået Mette med ombord, og vi glæder os til en hverdag med hendes gode humør og servicegen.

“Jeg ser frem til at være en del af Stensdal Group, og bidrage med godt humør. Jeg glæder mig til at agere bindeled i en travl hverdag, og samtidig præge indholdet i rollen i samspil med kollegerne.” – fortæller Mette om sin nye stilling. 

”Hos Stensdal Group får man ikke bare et nej, som med andre udlejere”

15. september 2022 | Sådan lød det fra Vaillant A/S’ Administrerende Direktør, Per Stryhn, omkring de særlige behov og ønsker man havde til indretningen af deres nye nordiske hovedkontor. Vaillant A/S, som er markedsledende indenfor miljøvenlige, intelligente og energibesparende varmesystemer, flyttede i februar 2022 ind i Stensdal Groups lokaler i flerbrugerejendommen på Dybendalsvænget 3 i Taastrup. Visionen for de 1.047 kvm er ikke til at tage fejl af: Medarbejderne og deres trivsel skal være i centrum overalt i lokalerne. Den særlige indretning og atmosfære i lokalerne er skabt med hjælp fra den kreative designvirksomhed Ambiente. Hos Vaillant passede lokalerne på Dybendalsvænget ind i Vaillants nye tankegang om at skabe et uformelt arbejdsmiljø og bringe kolleagerne tættere sammen. Samtidig bidrager faciliteter som fitnessrum, kantinegastronomi, og el-ladestandere til at højne medarbejdertrivslen og den grønne dagsorden hos Vaillant. 

Råd og vejledning til at spare på energiforbruget

14. september 2022 | Snart går vi vinteren i møde og med de ekstremt høje energipriser vi i øjeblikket oplever, så er der al mulig grund til at gøre en indsats for at holde forbruget nede. Det gør både en forskel for varmeregningen, men også for klimaet. Her kan du finde råd og vejledning til at skrue ned for energiforbruget på din arbejdsplads, og dermed komme bedre igennem vinteren og bidrage til, at landet ikke havner i en forsyningskrise. 

Stensdal Group med ambitiøst vækstmål for boligdelen: Vil tredoble nuværende balance

22. august 2022 | Organisatoriske ændringer og et øget strategisk fokus på at supplere erhvervsejendomsporteføljen med at udvikle og drive boligejendomme, medvirkede i foråret til, at Stensdal Group kunne offentliggøre koncernens bedste resultat nogensinde. Med en balance i årsregnskabet der steg fra DKK 921 mio. til DKK 1.123,5 mio. og en meget stærk soliditetsgrad på 45,80 % så skrues der nu yderligere op for vækstambitionerne i ejendomskoncernen. Hensigten er at udvikle boligdelen til et bærende element i koncernen på lige fod med koncernens erhvervsportefølje. Da erhvervsporteføljen løbende udbygges, dels ved udvikling af de bestående ejendomme, dels ved tilkøb og del ved nybyggeri til porteføljen, forventes koncernens balance at runde DKK 3 mia., i løbet af de nærmeste år.

Stensdal Group styrker organisationen i udviklingsafdelingen med to nyansættelser

17. august 2022 | Stensdal Group henter projektudvikler John Haldbæk fra EcoVillage til stillingen som Projektudviklingschef. Samtidig er Anne Jacobine Christiansen startet som studentermedhjælper i rollen som Research Analyst. 

CSR: Sommeropdatering fra Pathiavara Basic School i Nepal

11. august 2022 | I 2020 støttede vi Human Practice Foundation ved at betale for opførelsen af Pathiavara Basic School i den lille landsby Bokkhim i Nepal. En jordskælvssikret skole, som efter færdiggørelsen desværre blev hårdt ramt af komplet udgangsforbud grundet COVID19. Men siden marts har skolerne i Nepal igen været åbnet op. Godt nyt for de mange elever, og ikke mindst Human Practice  Foundation og deres lokale team, som igen har mulighed for fysisk tilstedeværelse og fortsætte deres mange projekter. Læs mere om, hvordan det går på skolen. 

Ny Kommunikations- og CSR-chef skal styrke bæredygtighedsindsatsen hos Stensdal Group

7. juni 2022 | Stensdal Group vil målrette og fremme den grønne agenda yderligere, og har styrket organisationen med Kenny Louring som ny Kommunikations- og CSR-chef, som de seneste år har været med til at opbygge og skalere den danske virksomhed ReSea Project, som bidrager til at afhjælpe nogen af de store miljømæssige problemer med plastik i verdenshavene.

Stensdal Group henter Regnskabschef hos Beierholm og udvider desuden organisationen med Office Manager

21. april 2022 | Stensdal Group henter revisor Joy Pedersen fra Beierholm i Roskilde til stillingen som Regnskabschef. Samtidig er Rikke Corfixsen Whitt startet i nyoprettet stilling som Office Manager. Hun kommer fra 21-5.

Dansign er flyttet ind i ”huset med god karma”

20. april 2022 | Et kontor- og lagerlejemål, der tidligere har huset succeshistorierne Nemlig.com og senest Hobbii, kan kun betyde god karma. Sådan beskriver COO Lars Bro Milner Dansigns nye hovedsæde i Stensdal-ejendommen på Fjeldhammervej 19 i Rødovre.

Iværksættervirksomhed valgte Stensdal-lejemål i Kastrup

7. april 2022 | Stensdal Groups kontorlejemål i ejendommen på Oliefabriksvej i Kastrup er et perfekt afsæt for vækstdrømmene i Raydia, der producerer annoncefilm for ejendomsmæglere og skaber målbare resultater gennem målrettede annoncer på sociale medier.

100 ud af 142 rækkehuse udlejet i Ammendrup Park

6. april 2022 | Stensdal Group, der udvikler Ammendrup Park med 142 rækkehuse og ca. 100 parceller lige syd for Helsinge, er begejstrede over 100 ud af 142 rækkehuse udlejet på den 200.000 m² grund. Der er liv i 41 huse og lige om et par måneder er der liv i hele første etape af rækkehusene, som består at 71 enheder. Efterspørgslen er tydeligvis stor, hvilket Stensdal Group er enormt glade og tilfredse med. Det er og bliver nogle særdeles fine rækkehuse i et skønt og bakket landskab med kig helt til Arresø og den gamle mølle.

Nyindkøbt flerbrugerejendom i Farum gik fra 40% til 100% udlejet på under en måned

30. marts 2022 | Mindre end en måned efter, at Stensdal overtog den 6.780 m² store flerbrugerejendom på Hørmarken 2 i Farum kan selskabet melde fuldt udlejet. Underskrifterne på det sidste ledige lejemål i Stensdal Groups nyindkøbte flerbrugerejendom er netop sat.

Organisationsændring gør Stensdal Group klar til nye vækstmål

10. marts 2022 | Stensdal Groups portefølje af investeringsejendomme har nået en størrelse, der har fået virksomhedens ejer og grundlægger Søren Stensdal til at forfremme to centrale ejendomsprofiler samt formalisere ledelsen.

Stensdal Group udvider porteføljen med knapt 7.000 m2 flerbrugerejendom i Farum

3. marts 2022 | Stensdal Group overtog 1. marts en markant kontorejendom på 6.780 m² beliggende Hørmarken 2 i Farum. Ved købet var ejendommen ca. 40% udlejet, og allerede inden overtagelsen havde Stensdal Group lukket en lejeaftale på 2.608 m² med en lejer, der flytter ind senere på året – når lejemålet er renoveret i den særlige Stensdal-stil.

Officiel indvielse og endnu et spadestik i Ammendrup Park

16. februar 2022 | Tirsdag den 15. februar var der officiel indvielse af områdets nye sikre cykelsti, og samtidig spadestik på 2. etape af rækkehusene i Ammendrup Park. Tæt på 100 boliger er allerede udlejet og mere end 60 byggegrunde solgt. 

Historisk regnskab for Stensdal Group: Koncernens bedste resultat nogensinde

20. januar 2022 | Årsregnskabet for 2020/21 for Stensdal Group er koncernens bedste med et resultat på 188 mio. kr. før skat. Det er bl.a. strategien om udvikling af ejendomme til egen portefølje, der nu konkret viser sig i årsregnskabet.

I perioden 1. oktober 2020 – 30. september 2021 har Stensdal Group realiseret en omsætning på 139,2 mio. kr. mod 126,4 mio. kr. året før. Årets resultat udgør 188,5 mio. kr. før skat mod 35,5 mio. kr. året før, og resultatet efter skat lander på 148,1 mio. kr. mod 32,4 mio. kr. året før. Resultatet betegnes som yderst tilfredsstillende. Den bogførte egenkapital er opgjort til 514,5 mio. kr. mod 366,5 mio. kr. i 2019/20, mens balancen er øget fra 921 mio. kr. til 1.123,5 mio. kr.

Stor interesse for nyopførte lejeboliger får Stensdal Group til at udnytte option og bestille i alt 142 rækkehuse hos HusCompagniet

1. december 2021 | Stensdal Group, der udvikler Ammendrup Park med 142 rækkehuse og ca. 100 parceller lige syd for Helsinge, melder om stor interesse fra såvel lejere som nybyggere. 1. december er der indflytning for de første 18 lejere til etplansrækkehusene opført af HusCompagniet for Stensdal Group. Aftalen mellem parterne er netop udvidet, så det også er HusCompagniet der opfører de sidste 71 af de 142 rækkehuse frem mod 2023.

Stensdal Group får ny CFO. Velkommen til Martin Sørensen.

24. november 2021 | Stensdal Group har ansat Martin Sørensen som CFO. Martin kommer fra en stilling som Business Unit Director hos Intertrust Group og har tidligere været CEO, partner og statsautoriseret revisor hos Ri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, samt statsautoriseret revisor og revisor hos EY Danmark og RIR Revision.

Bentax og KEN STORKØKKEN er flyttet sammen i branchens flotteste showroom i Brøndby

9. november 2021 | Det er næsten som at tjekke ind på et lækkert hotel, og den følelse genkender de nye lejere, Bentax og KEN STORKØKKEN, som netop er flyttet ind i lejemålet på Vallensbækvej 47 i Brøndby – i en af Stensdal Groups ejendomme.

Stensdal Group erhverver Roche Danmarks hovedkontor i Hvidovre

6. april 2021 | Stensdal Group udvider pr. 1 april 2021 ejendomsporteføljen med 6.400 m2 blandet kontor og lager/produktion, når de overtager Roche Danmarks hidtidige hovedkontor på Industriholmen 57-59 i Hvidovre. Stensdal Group cementerer med en fleksibel tilgang til ejendomserhvervelse sin stærke position inden for ejendomsudvikling og -udlejning i den københavnske forhave.

Første spadestik taget til Ammendrup Park

17. marts 2021 | Den 16. marts kunne borgmester Anders Gerner Frost og udvalgsformand Pernille Søndergaard tage første spadestik til Ammendrup Park, der med 142 rækkehuse til udlejning og 96 parcelhusgrunde bliver det nye, moderne kvarter i Helsinge syd.

Solen stod højt på himlen, og glæden over byggelysten var til at tage og føle på. For siden Stensdal Group overtog det 200.000 m2 store område i 2020 er det gået stærkt. Sidst i 2021 forventes det, at de første flyttebiler og tætpakkede trailere rykker ind med områdets nye beboere, og i løbet af 2022 følger resten efter.

Tech-pioner AddiFab får ultra-fleksibel produktion og hovedkontor i Taastrup

Hos AddiFab stod fleksibilitet øverst på ønskesedlen, da jagten på et nyt, samlet hovedkontor og produktionsmiljø gik ind.

’Behovet for et nyt hovedkontor ligger i mere plads, og at organisationen bliver samlet under ét. Der hvor vi sidder nu, er vi fordelt ud på flere matrikler, og det sætter hurtigt en stopper for det workflow, vi ønsker i arbejdsdagen’ fortæller CIO og medstifter af AddiFab, Jon Jessen.

ROCKWOOL Nordics genhuses i Stensdals moderne flerbrugerejendom på Dybendalsvænget 3

Missionen var klar og næsten ’impossible’. ROCKWOOL Nordic satte jagten ind på en midlertidig genhusning af 50 medarbejdere og målet var topmoderne lokaler af høj kvalitet i Storkøbenhavn. Stensdal Group havde svaret: Den fuldt servicerede flerbrugerejendom på Dybendalvænget 3 i Taastrup.

Bladkompagniet får grønt distributionscenter på Oliefabriksvej

I løbet af foråret rykker Bladkompagniet ind i Stensdal Groups ejendom på Oliefabriksvej 57, Kastrup med distributionscenter og tilhørende kontor. Indflytningen bliver forløsningen på en lang søgen efter en ejendom, der kan leve op til Bladkompagniets CSR-fokus på mere miljøvenlig post- og magasindistribution.

Stensdal Group trodser corona-år: Overskud på 32,4 millioner efter skat

Stensdal Group afleverer i kølvandet på corona-året 2020 et årsregnskab for 2019/2020 med et overskud på 32,4 mio. kr. efter skat. Dermed cementerer Stensdal Group sin stærke position indenfor ejendomsudvikling og -udlejning i den københavnske forhave.

Stensdal Group kroner succesår med flere nyansættelser

15. december 2020 | Stensdal Group styrker organisationen frem mod 2021. Det sker på baggrund af øget aktivitet gennem hele 2020, hvor koncernen har oplevet fremgang til trods for Covid-19. 

FOSS Analytical flytter ind i Stensdal Group ejendom

9. december 2020 | FOSS Analytical flyttede 1. december ind som lejer i vores helt nyrenoverede lager på Hvedemarken 3 i Farum. Lageret er blevet renoveret med nye epoxygulve, to toiletter og et Svane-køkken samt nymalet facade med plads til virksomhedens logo, hvilket giver FOSS Analytical god synlighed ud mod Gammelgårdsvej.

Stensdal Group opfører arkitekttegnet nybyggeri i klassisk erhvervsområde på Vestegnen

12. november 2020 | I Klovtofte Erhvervsområde, bedst kendt som kvarteret ved IKEA i Taastrup, opfører Stensdal Group 6.322 m² arkitekttegnet projekt med administration, lager/produktion og varegård. Det er Århusarkitekterne ARDESS, der bl.a. tegnede Årets Kontorbyggeri 2020 for Ambiente i Skanderborg, der har tegnet ejendommen.

Udlejningsfremgang fortsætter hos Stensdal Group

5. november 2020 | Stensdal Group har endnu engang vist, at udlejningsmarkedet for kontor- og logistikejendomme i forstadskommuner til København er i vækst. Virksomheden fortsætter udlejningsstimen fra tidligere i år, hvor man satte rekord med bedste måned nogensinde, og har nu lejet 4.748 m2 ud i fire ejendomme i Tårnby, Farum, Høje-Taastrup og Brøndby.

Stensdal Group indgår partnerskab med Danmarks Naturfredningsforening

1. oktober 2020 | Stensdal Group indgår som første virksomhed i Danmark partnerskab om at ændre grønne arealer til levesteder for sommerfugle på flere lokationer. “For os er det naturligt at benytte den mulighed, vi har, til med ét at udlægge over 25.000 kvm grønne arealer, for på den måde at bidrage til bedre levesteder og øget biodiversitet. Vi er stolte af at kunne skilte med Sommerfuglepartnerskabet som et synligt bevis på, at vi bidrager positivt – også i erhvervskvartererne”, siger Søren Stensdal, CEO i Stensdal Group. 

Overskud fra skolebyggeriet i Nepal går tilbage til Human Practice Foundation

14. september 2020 | Stensdal Group donerer overskud fra skolebyggeri tilbage til Human Practice Foundation og glæder sig over, at der er mulighed for at hjælpe andre steder.

Stensdal Group kroner en travl sommer med aflevering af mere end 8.000 m² lejemål

8. september 2020 | Stensdal Group har haft fart på henover sommeren og har pr. 1/9 afleveret mere end 8.000 m² lejemål til Sanistål, Calldorado, Dustin og Budbee.

Stensdal Group indgår samarbejde med HusCompagniet om udviklingen af Ammendrup Park i Helsinge

26. juni 2020 | Stensdal Group oplyser, at der er indgået samarbejde om udviklingen af rækkehusbebyggelsen i Ammendrup Park – og at man samtidig har solgt et byggefelt med 28 parceller (ud af i alt ca. 95) til HusCompagniet.

Sådan understøtter Stensdal-stilen mindsket smitterisiko

27. maj 2020 | Covid-19 og Coronakrisen har uden tvivl sat sine spor i måden, vi arbejder og lever på. Måske ikke for altid, men i hvert fald som et nyt fokusområde, som alle forholder sig til. Håndfri teknologi på arbejdspladsen er kommet for at blive – og vil uden tvivl blive endnu mere udbredt.

Sanistål åbner ny forretning i Stensdal-ejendom i Søborg

5. maj 2020 | Sanistål flytter, efter mere end 20 år på Columbusvej i Søborg, i løbet af efteråret til Gladsaxevej 342, hvor Stensdal Group skræddersyr 1.200 m² til butik, lager og kontorfaciliteter.

Bedste udlejningsmåned i Stensdal Groups historie

4. maj 2020 | Udlejning af mere end 6.500 m² gjorde april til den bedste udlejningsmåned i Stensdal Groups historie. “Vi kan med glæde konstatere, at der – tiderne til trods – stadig træffes beslutninger om at leje nye kontor- og lagerlokaler i Storkøbenhavn”, lyder det fra Søren Stensdal. Stensdal Group lukkede nemlig april måned med underskrevne lejekontrakter på mere end 6.500 m². Eller med andre ord: den bedste måned nogensinde i koncernens historie.

Stensdal Group i Coronatider (COVID-19)

12. marts 2020 | Stensdal Group forsøger så vidt muligt at holde gryderne i kog i organisationen. Det vil sige, at vores ombygninger fortsætter som planlagt, så vi kan få vores ejendomme og lejemål klar. På kontoret er der ‘nogen i den anden ende’. Måske ikke fysisk – men vi er alle tilgængelige via mail og mobiler.

Indstillet til RenoverPrisen 2020

10. marts 2020 | Denne Stensdal-ejendom, på Mårkærvej i Høje-Taastrup, er indstillet til RenoverPrisen, som hylder Danmarks bedste renoveringsprojekter.

Ammendrup Park – et nyt boligkvarter på 200.000 kvm. grund i den sydlige del af Helsinge

2. marts 2020 | Ammendrup Park bliver et nyt boligkvarter i den sydlige del af Helsinge. På den 200.000 m2 store grund, anlagt i et bakket område med fredede diger og udsigt over landskabet, opføres ca. 150 rækkehuse som både leje- og ejerboliger og udstykkes ca. 100 parcelhusgrunde til individuelle villaer. Planen er første spadestik i sommeren 2020 med forventet indflytning i de første boliger i slutningen af 2021.

Viser Stensdal-stilen frem på TV2 Øst

26. februar 2020 | Hvad gør man, når man som Arkhus Bygningsrådgivning A/S ikke kan få kvalificeret arbejdskraft – til Ringsted? Man overvejer at flytte nærmere hovedstaden. Det handler dette indslag på TV2 Øst fra i aftes om – og vi kunne ikke ønske os en bedre eksponering fra vores helt nye hovedkontor på Vallensbækvej i Ragnesminde Syd, Brøndby.

Stensdal Group har indgået forpagtningsaftale med Landal Greenparks

1. februar 2020 | Stensdal Group har pr. 1. februar 2020 overdraget driften af feriecentret, tidligere kendt som Sund & Skov, til Landal Greenparks på en foreløbig 15-årig forpagtningsaftale.

Landal Greenparks er Europas største ferieparkkæde med i alt 90 parker og 15.000 ferieboliger. Stedet ændrer nu karakter fra konferencecenter til feriepark og bliver det 6. danske feriecenter i Landals portefølje.

Stensdal Group præsenterer overskud på 32 millioner

27. januar 2020 | Stensdal Group, der netop har flyttet hovedkontor til Brøndby, har afleveret et årsregnskab for 2018/19 med et overskud på 32 mio. kr.

Stensdal Group brochure til download

17. januar 2020 | Få vores brochure i hånden … digitalt

Hvis du har brug for at se mere om os, samlet i en brochure, kan du hente en PDF her. Du går godt nok glip af den lækre matte forside, som vores reklamebureau overbeviste os om, ville se godt ud på tryk (de fik ret). Men så må du spørge efter et fysisk eksemplar.

Sælger andel af Cura Management til Cobblestone

3. januar 2020 | Stensdal Group har solgt andel af Cura Management A/S til Cobblestone A/S.

Udvider serviceteam

2. januar 2020 | Jørgen Jensen er ansat som ejendomsassistent i Stensdal Groups serviceteam. Jørgen har mere end 30 års erfaring som elektriker og ejendomsfunktionær og kommer senest fra en stilling hos Kemp & Lauritzen.

Indtil fotografen har fanget Jørgen i arbejdstøjet, er her et foto af serviceteamets påklædning, der bærer budskabet om den gode service ud til lejerne.

Stensdal Group køber sig ind i Ghrelin Gourmet Restaurant i Århus Ø

11. november 2019 | Stensdal Group har købt sig ind i den århusianske gourmetrestaurant Ghrelin, der tidligere i år var nomineret i kategorien “Årets nye restaurant” af White Guide. Restauranten ligger i stueetagen af Z-Huset i den ny bydel Århus Ø ved Århus Havn. Med investeringen ejer Stensdal Group nu Ghrelin sammen med medstifter Jonas Langhoff og kokkene Anders Kuk Kristensen og Nicklas Friis Nielsen.

Stensdal Group har sat konference- og feriecenter i Middelfart til salg

30. september 2019 | I 2015 erhvervede Stensdal Group et af Danmarks flottest beliggende konference- og feriecentre, lokalt kendt som Feriebyen Middelfart. Komplekset består af en centerbygning på 5.129 m² med konference-, ferie- og festfaciliteter og 121 feriehuse. Frem til nu har vi renoveret hovedejendommen og solgt størstedelen af husene fra. Det resterende ejerskab ønsker vi nu af afhænde. Der forventes opnået en byggeret til en udvidelse på ca. 3.000 m² til f.eks. hotelværelser eller ferielejligheder. Der er også mulighed for at formidle udlejning af de omkringliggende ca. 90 sommerhuse, som er identiske og opført samtidig med centeret.

Stensdal Group sælger sin aktiepost i Tetris til NREP

22. august 2019 | Efter 10 års ejerskab har Stensdal Group solgt aktierne i Tetris til NREP. ”Vi har i høj grad værdsat samarbejdet omkring udviklingen af Tetris og glæder os over, at koncernen står så stærkt, at NREP har ønsket at investere”, siger Søren Stensdal, der med salget af aktierne fratræder som bestyrelsesformand.

“Jeg er overbevist om, at den positive udvikling vil fortsætte på baggrund af Tetris’ stærke fundament og kultur”, fortsætter Søren Stensdal, der med salget til NREP får mulighed for at allokere flere ressourcer til egne aktiviteter i Stensdal Group. “Vi er kede af at lade ejerskabet af Tetris gå, men glæder os over, at vi hermed konsoliderer Stensdal Group yderligere, hvilket giver os nye, spændende muligheder i markedet”.

Handlen gennemføres 30. august 2019.

Stensdal inviterer til EjendomsSommertræf

I januar startede Stensdal Group en tradition. Vi inviterede erhvervsmæglere fra vores netværk til en uforpligtende og hyggelig, men skam også meget seriøs præsentation af vores ejendomme og de kommuner, vi opererer i. Onsdag den 25/8 kl. 15-17 gentager vi succesen – med EjendomsSommertræf i Ballerup. Kom og hils på os over et glas vin og lidt tapas. Se eksempler på #stensdalstilen og mød også Ballerups borgmester, Jesper Würtzen (A), som vi har inviteret til at sige noget om Ballerup Kommunes erhvervsvenlighed og visioner. Tilmelding senest 10. september.

Fra kantinedrift til kantinegastronomi i flerbrugerejendom i Taastrup

13. juni 2019 | Stensdal Group har valgt Kokkenes Køkken til flerbrugerejendommen på Dybendalsvænget i Klovtofte Erhvervsområde i Taastrup. Kantineudvalget, der repræsenterer ejendommens tilmeldte virksomheder, ønskede højere kvalitet i forhold til sundhed, smag og bæredygtighed.

Toma Facility samler flere selskaber i Stensdal-lejemål i Brøndby

21. maj 2019 | Efter opkøb af RengøringsCompagniet, Dansk Facility Service og senest ISS Direct, havde Toma Facility brug for et samlet kontor til selskabernes medarbejdere. Efter grundig research i området faldt valget på en af Stensdal Groups ejendomme, og derfor flyttede man for nylig alle i København fra Naverland i Glostrup og Jydekrogen i Vallensbæk til det nye kontor på Vallensbækvej 18 A i Brøndbyvester.

Dynatest flytter fra en Stensdal-ejendom til en anden

13. maj 2019 | Det viste sig at blive en fordel for Dynatest Denmark A/S, da Stensdal Group overtog ejerskabet af ejendommen og blev den nye udlejer. Kun halvanden måned efter overtagelsen af ejendommen i Søborg, hvor Dynatest har været lejer siden februar 2015, blev Stensdal Group og Dynatest nemlig enige om at flytte virksomheden til et lejemål i en anden Stensdal-ejendom – i Ballerup.

ALSO flytter medarbejderne 100 meter – til 3.000 m² totalrenoveret domicil i Høje-Taastrup

2. maj 2019 | Stensdal Group, der ejer mere end 20.000 m² erhvervsejendomme i Høje-Taastrups kendte Klovtofte Erhvervsområde ved IKEA, har netop afleveret indflytningsklart domicil til ALSO, som inden længe flytter medarbejderne mindre end 100 meter – til den anden side af vejen.

Print Danmark har fået intelligent kontor i Rødovre

11. marts 2019 | Print Danmark, der beskæftiger 35 medarbejdere, har flyttet hovedkontoret i København til et totalistandsat lejemål i en af Stensdal Groups ejendomme. Ud over mere plads, byder de nye omgivelser på intelligent lysstyring.

Stensdal Group sponsorerer opførelsen af en skole til 200 elever i Nepal

12. februar 2019 | Stensdal Group sponsorerer opførelsen af en skole til 200 elever i Nepal. Pathivara Basic School, der ligger i landsbyen Bokkhim i det nordøstlige og meget ufremkommelige Nepal, bliver om- og udbygget med en donation fra Stensdal Group til Human Practice Foundation.

Stensdal Group køber 13.000 m² af DADES og fortsætter ekspansionen

1. februar 2019 | Efter en vækst på 42% i ejendomsporteføljen i seneste regnskabsår fortsætter Stensdal Group med at købe ejendomme ind. Denne gang har selskabet købt tre ejendomme af DADES.

Stensdal Group fordobler bundlinjen efter et særdeles tilfredsstillende regnskabsår

12. december 2018 | Stensdal Group fordobler bundlinjen efter et særdeles tilfredsstillende regnskabsår. Koncernen Stensdal Group har i regnskabsåret 2017/18 realiseret en omsætning på 162,6 mio. DKK og et resultat af primær drift på 99,6 mio. DKK.

Dansk Bilglas lejer 1.300 m² værkstedshal af Stensdal Group og har store forventninger til ny Brøndbyafdeling

30. november 2018 | Danmarks største værkstedskæde inden for autoglas, Dansk Bilglas A/S, overtager i dag 1.300 m² hal og kontor i Stensdal Groups ejendom på Vallensbækvej 47 i Brøndby. For Dansk Bilglas er placeringen af den nye afdeling et ”kernepunkt” i forhold til det automotive marked, som er stærkt repræsenteret i området.

Stensdal Group køber 5.000 m² på Vallensbækvej i Brøndby og har nu en samlet ejendomsportefølje på over 100.000 m²

11. september 2018 | Med erhvervelsen af denne ejendom, har Stensdal Group indenfor de seneste 11 måneder erhvervet fem nye ejendomme på tilsammen ca. 40.000 m², hvilket bringer den samlede portefølje op på over 100.000 m².

Vi mere end bare en ejendomsudvikler. Vi er Stensdal Group.