fbpx

277 m² kontor/showroom på 1. sal i attraktiv ejendom midt i Herlev

 

På 1. sal i denne attraktive ejendom på Virkeholm 3 i Herlev har vi et ledigt lejemål til kontor/showroom eller lignende. Når du ankommer hertil, eller endnu bedre arbejder her, vil du synes godt om følgende:

  • Beliggende i attraktivt område lige bag Herlev Hovedgade
  • Gode p-forhold med pladser rundt om ejendommen – også til gæster
  • God infrastruktur med kort til S-tog, bus, motorvej og kommende letbane
  • Vareelevator direkte til lejemålet
  • Glasvægge og masser af lysindfald fra mange vinduer

Virkeholm 3A, 1. sal

2730 Herlev

 

Lejemålet er oplagt til kontor med fx showroom pga. adgang via ejendommens vareelevator, der kører direkte op til lejemålet. Når du ankommer, bliver du mødt af meget lyse rum takket være vinduesfacader i begge sider af lejemålet. Selv en gråvejrsdag vil føles lys og samtidig er der et godt view ud over naboejendommene og kvarteret.

En af Herlevs flotte ejendomme med kontor og lager

På en let skrånende grund på Virkeholm er der en ejendom, der skiller sig ud fra naboens rødstensejendomme. En hvid New Yorker-agtig ejendom, der med en lang gennemgående vinduesfacade lukker mest muligt lys ind i lejemålene, som både er kontor og lager. I stueetagen er der kombineret lager og kontor, mens 1., 2. og 3. sal er kontorer i forskellige størrelser.

Midt i Herlev – lige ved hovedgaden

Hvis du vil leje kontor i Herlev, får du på Virkeholm en meget central beliggenhed – i erhvervskvarteret lige bag Herlev Hovedgade. Her skal du ikke bekymre dig om parkering til medarbejdere og gæster: Der er p-pladser hele vejen rundt om ejendommen. 

Bus / 0,1 km

S-tog / 1,8 km

Motorvej / 2,7 km

Lufthavn / 28 km

Ejendommen på Virkeholm 3 i Herlev har New Yorker-præg – med lysindfald fra vinduer i begge sider af lejemålet. En eftertragtet beliggenhed lige ved Herlev Hovedgade og kort til både Motorring 3 og Ring 3 samt offentlig transport med både bus og S-tog fra Herlev og Skovlunde Station. I ejendommen bor i dag kendte virksomheder som Pack Teck og Danaweb – og du kan også leje kontorer med adgang til elevator, p-pladser ved ejendommen og god udsigt over området.

Areal:

277 m²

Leje:

825 kr. pr. m² p.a.

Anvendelse:

Kontor & showroom