fbpx

Ammendrup Park - et nyt boligkvarter i den sydlige del af Helsinge

Fra bar mark...

... Til ny bydel i det sydlige Helsinge

Ammendrup Park | Helsinge

Fra bar mark til ny bydel i det sydlige Helsinge
I marts 2020 påbegyndte vi udviklingen af Ammendrup Park, og inden du har set dig om, er projektet en realitet. På bare tre år er området gennemgået en markant transformation, og er godt i gang med at blive et nyt, lækkert boligkvarter i Helsinges sydlige del. På den 200.000 m² stor grund opfører Stensdal Group en hel ny bydel med attraktive boliger i form af i alt 192 rækkehuse (leje) og 96 parcelhusgrunde i samarbejde med HusCompagniet.

Rækkehusene indgår i vores ejendomsportefølje, og overholder energikravene til BR18. Som beboer i Ammendrup Park kan man se frem til energirigtige boliger med murede facader, vinduer og døre med tre-lags energiglas, grøn opvarmning med luft-til-vand varmepumper, termostatstyret gulvvarme i alle rum, vedligeholdelsesfrit redskabsskur opført med genbrugsplastplanker, samt el-ladestandere på alle parkeringsarealer.

På et 15.000 m2 stort udeareal har vi indgået en aftale med Danmarks Naturfredningsforening om at blive Sommerfuglepartner, og omlægger arealet til vilde blomsterenge for at bidrage til øget biodiversitet. Hvis du leder efter et nyt sted at bo, hvor istiden har sat sine tydelige spor med bakke og dal, så kom og oplev Ammendrup Park i virkeligheden.

I forbindelse med markeringen af tre-års dagen for opstarten af udviklingen af Ammendrup Park i marts 2023, kan du i denne video se den store udvikling, som området har gennemgået på tre år, og høre Projektdirektør Peter Weyhe sætte ord på rejsen og de ambitioner, der ligger bag projektet.  

Vi ser så mange muligheder i at udvikle og bygge til unge, familier og seniorer, som vil bo grønt og dejligt og alligevel tæt på alt i Helsinge.