fbpx

Tæt på IKEA i Tåstrup ejer vi en stor ejendom, der i den grad hæver standarden i Klovtofte Erhvervsområde

 

Mårkærvej 2, 2630 Taastrup | kontor | lager | showroom

Uanset om du er i bil eller med tog og bus, er Klovtofte Erhvervsområde mellem Roskildevej og Holbækmotorvejen, et af Taastrups bedst beliggende. Infrastrukturen er blevet endnu bedre efter de nye til- og afkørselsramper på Holbækmotorvejen åbnede i 2018. Herfra er du hurtigt af og på, uanset om du kommer kørende fra, eller skal mod Holbæk, Ballerup, København eller Ishøj. Med den nye Ring 5 i udsigt, er dette et af Storkøbenhavns mest attraktive steder at drive virksomhed.

Ejendommen beliggende Mårkærvej 2 strækker sig med facade mod Mårkærvej, rundt om hjørnet og meget synlig nu mod Helgeshøj Allé. Den består af tre bygninger, heraf er den ene udlejet som domicil til ALSO, som i maj 2019 overtog 3.000 m², der står som nogle af kvarteret allerflotteste. En anden er udlejet til AddiFab med 3.126 m² top renoveret lejemål i total-Stensdal-stil. Den tredje bygning på 3.270 m², er netop udlejet til en toplejer, og vi glæder os meget til at fortælle om dem. 

Indstillet til RenoverPrisen 2020 og 2021

Ejendommen er i 2020 og 2021 indstillet til RenoverPrisen, som hylder Danmarks bedste renoveringsprojekter. Realdania og Grundejernes Investeringsfond stiftede i 2013 prisen for at anerkende renoveringsprojekter, der er med til at vise vejen for, hvordan vi bedst løser den store samfundsmæssige opgave, det er at få opdateret den eksisterende bygningsmasse i Danmark.

Se indstillingen her.

Og se en kort film af hele ejendomen på i alt 9.393 m² herunder.

 

Ledige lejemål i ejendommen

Ejendommen er fuldt udlejet. Kontakt vores Head of Asset Management Uno Sand på +45 2728 7070 eller og hør om vi har noget lignende. 

Vi forskønner Storkøbenhavn. Se bare Klovtofte Erhvervsområde, hvor vi netop har forvandlet en trist ejendom til kvarterets smukkeste svane …