Valhøjs Allé 174
2610 Rødovre

Stort lejemål med hele pakken og mere til

Kontor
90 ansatte
1.511 m²
885 kr. pr. m²

Her får I hele pakken

Står I og mangler et nyt hjem til jeres virksomhed med de helt rigtige kontorkvadratmeter? Sætter I pris på grønne og naturskønne omgivelser? Og vil I have et lejemål, som er solidt forbundet til offentlig transport og motorvej? Så er Valhøjs Allé lige noget for jer!

Med adresse her får I stilsikre kvalitetsmaterialer, gode fællesfaciliteter, 1.511 m2 at boltre jer på og en skøn sommerfuglepark. Lejemålet fordeler sig over 1. og 2. sal. Hver sal består af en god blanding mellem storrumskontor, enkeltmandskontorer og møderum.

Bygningen er nyligt istandsat både ind- og udvendigt. Det betyder, at I med kontor her kan nyde godt af nyinstalleret lyst massivt fingerparketgulv, lydreducerende mødelokaler og kontorer i glas, LED-belysning, energivinduer og stort nyt Svanekøkken på begge etager. Som en del af en flerbrugerejendom kan I glæde jer over den lange række af lækre fællesområder, som bl.a. tæller et auditorium og vores sommerfuglepark med et drivhus i midten, som er ideelt til det uformelle kaffemøde.

Highlights

  • Nyistandsat med olieret fingerparketgulv og Svane-køkken på begge eteager
  • Udsigt til sommerfuglepark
  • Attraktiv beliggenhed i Rødovre
  • Lydreducerende glaskontorer og møderum
  • Attraktive fællesfaciliteter såsom loungeområde og auditorium
Plads til jer

Med 1.511 m2 fordelt over to etager er der masser af plads til det hele. Til venstre får I en videopræsentation af 2. etage.

Tæt på naturen. Tæt på byen.

Store dele af ejendommen er omlagt til vild natur til glæde for miljøet og jeres medarbejdere.

Når det betaler sig at dele

Som en del af en flerbrugerejendom kan I nyde godt af lang række lækre fællesområder, eksempelvis det store loungeområde i stueetagen, to mødelokaler og et auditorium med plads til 50 deltagere. Kronjuvelen er dog i vores øjne den flotte sommerfuglepark, som vi har etableret i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening. Midt imellem sommerfugle og blomster står et drivhus, som er til fri afbenyttelse og oplagt til det uformelle kaffemøde i forårs- og sommermånederne.

Gode fællesområder

Kun få lyskryds fra Motorring 3

Med fantastisk beliggenhed kun få lyskryds fra Motorring 3’s afkørsler ved Glostrup, og få hundrede meter fra Roskildevej, ligger Valhøjs Allé som et attraktivt erhvervsområde i Rødovre.

Der er gode parkeringsforhold foran og omkring ejendommen med tilhørende elladestandere, og det er let at komme til og fra arbejde via diverse offentlige transportmuligheder. Nå ja, og så er der selvfølgelig også elevator i ejendommen.

Attraktiv beliggenhed

1,3 km.

fra Brøndbyøster Station

1 km.

fra motorvejen

700 m.

fra nærmeste busstoppested

Billeder fra lejemål

Lydreducerende kontorer af glas

Bo blandt sommerfugle, bier og vild natur

Flot sort Svane-Køkken

Tag en pause i drivhuset

Fælles møderum

Stort fælles mødelokale

Kontakt

Lad os tale om mulighederne

Uno Sand
Head of Asset Management

Tlf: +45 2728 7070
Mail: us@stensdal.dk