Valhøjs Allé 174, 2.sal
2610 Rødovre

Stilsikkert indre i grønne omgivelser

Kontor
30 ansatte
755 m²
950 kr. pr. m²

Her får I hele pakken

Fra det øjeblik, du nærmer dig ejendommen, kan du ikke undgå at lægge mærke til den. En Stensdal-ejendom, som vi har renoveret ind- og udvendigt, siden vi overtog den. Den er markant i gadebilledet – og rummer i alt 12.000 m2 med indkørsel både fra Valhøjs Allé og Fjeldhammervej.

Det 755 m2 lejemål overtages nyistandsat med lyst, olieret fingerparketgulv, lækre, lyddæmpede mødelokaler og kontorer i glas, LED-belysning, nye energivinduer, nyt Svane-køkken og toiletter i stilsikre materialer. Her kan I nyde et åbent kontor med plads til jeres indretning. I får i dette lejemål udsigt udover vores sommerfuglepark, hvor I om sommeren kan nyde godt af vilde blomster og en sprudlende biodiversitet. Midt imellem sommerfugle og blomster står der et drivhus, som er til fri afbenyttelse i løbet af arbejdsdagen til det uformelle kaffemøde.

På Valhøjs Allé får I en god blanding af storrumskontor, cellekontor og møderum. Og fordi lejemålet er en del af en flerbruger ejendom kan I også nyde godt af de flotte fællesarealer, som tæller mødelokale og auditorium.

Highlights

  • Nyistandsat med olieret fingerparketgulv og Svane-køkken
  • Udsigt til sommerfuglepark
  • Attraktiv beliggenhed i Rødovre
  • Lydtætte kontor- og møderum i glas
Kælet for detaljerne

Med nyt Svane-køkken og olieret fingerparketgulv er der ikke sparet på kvaliteten

Tæt på naturen. Tæt på byen.

Store dele af ejendommen er omlagt til vild natur til glæde for miljøet og jeres medarbejdere.

Gør lejemålet til jeres

Med et så lækkert og nyistandsat lejemål og med rigeligt af natur tæt på, er der ingen tvivl om, at jeres medarbejdere kommer til at trives her. Vi har sat rammerne. Nu mangler I bare at sætte jeres personlige præg og stil på dem, og her er der rig mulighed for at gøre lejemålet til jeres helt eget.

Plads til jeres medarbejdere

Kun få lyskryds fra Motorring 3

Med fantastisk beliggenhed kun få lyskryds fra Motorring 3’s afkørsler ved Glostrup, og få hundrede meter fra Roskildevej, ligger Valhøjs Allé som et attraktivt erhvervsområde i Rødovre.

Ejendommen har flere lejemål til både kontor- og lager, og her bor allerede virksomheder som Print Danmark, Dansign og Park Zone. Lejere her har mulighed for at booke mødelokaler i ejendommens stueetage, hvor der også er venteområde til gæster, hjertestarter m.m.

Der er gode parkeringsforhold foran og omkring ejendommen, og det er let at komme til og fra arbejde via diverse offentlige transportmuligheder. Nå ja, og så er der selvfølgelig også elevator op til 2. salen.

Attraktiv beliggenhed

1,3 km.

fra Brøndbyøster Station

1 km.

fra motorvejen

700 m.

fra nærmeste busstoppested

Billeder fra lejemål

Rene linjer og en hyggelig atmosfære

Bo blandt sommerfugle, bier og vild natur

Hovedindgang og fælles mødelokale

Kontakt

Lad os tale om mulighederne

Uno Sand
Head of Asset Management

Tlf: +45 2728 7070
Mail: us@stensdal.dk