Dybendalsvænget 3
2630 Taastrup

Nyrenoveret storrumskontor i flerbrugerejendom med masser af lejerfordele

Kontor
50 ansatte
1.140 m²
815 kr. pr. m²

Kompromisløs kvalitet

Her er et lejemål, som emmer af atmosfære og sans for detaljen. Træd inden for i et storrumskontor, som er nyrenoveret og totalistandsat uden at gå på kompromis med noget. De 1140 m2 strækker sig i en L-form på ejendommens 1. sal. Med vinduer til begge sider og udsigt til atriumgården er der masser af naturligt lysindfald, som er med til at skabe et godt indeklima. Lokalerne er holdt i stilrene toner og har et moderne look. Lejemålet er udstyret med ventilation med komfortkøl, så det er let at holde hovedet koldt selv på varme arbejdsdage.

Highlights

  • Bemandet reception
  • Lækkert fælles lobbyområde
  • Nyrenoveret og med nyt Svanekøkken
  • Personalerestaurant
  • Attraktiv placering i Taastrups industrikvarter
  • Stor parkeringsplads
Plads til det hele

Med et mål på 1.140 m2 er der masser af plads til arbejde og kollegialt fælleskab

Kælet for detaljerne

Lejemålet byder på totalrenoverede lokaler i moderne stil og eksklusive materialer

De bedste fysiske rammer for jeres medarbejdere

Der er mange fordele ved at deles, og det er absolut også tilfældet på Dybendalsvænget, som er en flerbrugerejendom. Sammen med ejendommens andre spændende virksomheder kan I nemlig gøre brug af en lang række lækre fællesfaciliteter. I personalerestauranten er der mulighed for at tilmelde sig frokostordningen og nyde godt af gastronomien fra Kokkenes Køkken. Trænger jeres medarbejdere til et hvil, er der rig mulighed for at få et pusterum i grønne omgivelser. Udenfor er der nemlig anlagt flere atriumgårde med træterrasse og blomsterbede, og fordi vi hos Stensdal er en del af Danmarks Naturfredningsforenings Sommerfuglepartnerskab, er store dele af ejendommens udearealer omlagt til vild natur. I kælderetagen er der træningsrum og badefaciliteter. Foyeren byder på bemandet reception og loungeområde, og så er der i ejendommen også mulighed for at booke et af de store fælles mødelokaler. Nå ja, og så følger der gratis kvalitetskaffe med i lejen.

Masser af lejerfordele

I hjertet af Taastrups virksomhedskvarter

Ejendommen er placeret midt i et af Taastrups større og veletablerede erhvervsområder, nemlig Klovtofte Erhvervsområde. Området bærer præg af klassiske erhvervsbyggerier fra sen 1960’erne og 70’erne, typisk med store arealer til lager og logistik. Med kontor her kan jeres medarbejdere nyde godt af, at det er let både at komme til og fra arbejde. Ejendommen ligger nemlig kun få minutters kørsel fra Holbækmotorvejen og Roskildevej, mens Høje Taastrup og Taastrup Station giver mulighed for let adgang via offentlig transport.

Attraktiv beliggenhed

1 km.

fra Taastrup Station

1,8 km.

til Holbækmotorvejen

600 m.

til nærmeste busstoppested

Billeder fra lejemål

Nyd den gode mad

Lyse kontorer i moderne stil

Bemandet reception til at byde jeres gæster velkommen

Tag et pust i grønne omgivelser

Stort fælles fitnesscenter

Naturligt lysindfald

Fælles mødelokaler

Lækkert loungeområde på 1. sal

Kontakt

Lad os tale om mulighederne

Uno Sand
Head of Asset Management

Tlf: +45 2728 7070
Mail: us@stensdal.dk