Lundtoftegårdsvej 95-97 2. sal, 2800 Kgs. Lyngby

Kompetente kontorer med stort udviklingspotentiale

Kontor
Showroom
150 ansatte
1.673 m²
1295 kr. pr. m²

Tag del i forvandlingen

Lejemålet på Lundtoftegårdsvej oser af potentiale. Ejendommen er netop nu i gang med sin forvandling til smuk hvid svane, og vi glæder os til at vise jer resultatet! På billederne kan I få en fornemmelse af, hvad lejemålet har at byde på og dets kvaliteter. Ved overtagelse vil lokalerne dog have modtaget noget af en makeover og afspejle vores stilsikre og kvalitetsbevidste Stensdal-stil. Den nuværende rumfordeling byder på en god variation mellem større fælleskontorer, mindre 1-4 mands kontorer med glasvægge. Kontorets midterzone har møderum og tekøkken.

Afhængig af jeres behov kan indretningen og rumfordelingen tilpasses efter nærmere aftale – eksempelvis med flere åbne kontorzoner.

Ved indflytning vil jeres nye kontorer og/eller kombineret showroom byde på massive fingerparket trægulve, komfortventilation, intelligent LED-belysning og akustiklofter.

Grundet renoveringen er lejemålsbillederne referencefotos fra ejendommen.

Highlights

  • Godt forbundet til offentlig transport og motorvej
  • Kan udvides med flere arealer i ejendommen, bl.a. lager
  • Sæt jeres præg på rumfordelingen
  • Personalerestaurant
  • Fitness med omklædning og bad
  • Stort parkeringsareal med halvtag
Få en hurtig rundvisning

Man siger et billeder siger mere end 1000 ord, men hvor mange ord er en video så? Til venstre kan du komme en tur indenfor med en videopræsentation af lejemålet.

Gode parkeringsforhold

Der er 150 parkeringspladser på ejendommen, hvoraf flere er med elladestandere. Flere af parkeringspladserne er også med halvtag.

Når det betaler sig at dele

Hos Stensdal Group tror vi på, at et godt arbejdsmiljø er mere end bare kvalitetssikre kontorlokaler. Derfor har vi gjort lidt ekstra for at sikre en god medarbejdertrivsel. På Lundtoftegårdsvej bliver I nemlig en del af en flerbrugerejendom med solide fællesfaciliteter. Her kan jeres medarbejdere nyde godt af bemandet personalerestaurant og fitnesslokale med tilhørende omklædning og bad. Desuden er der gratis parkering rundt om hele ejendommen med tilhørende elladestandere. 

Billederne under er referencefotos fra personalerestaurant i en anden Stensdal-ejendom.

Lækre fællesrammer

Suverænt godt forbundet

Attraktiv beliggenhed

1,5 km.

fra Ravnholm St.

500 m.

fra Helsingørmotorvejen

170 m.

fra nærmeste busstoppested

Billeder fra lejemål

Kontakt

Lad os tale om mulighederne

Lars Vestergaard Olsen
Ejendomsdirektør

Tlf: +45 4068 2800
Mail: lvo@stensdal.dk