Oliefabriksvej 57, st.
2770 Kastrup

Et af de der lejemål, hvor vi står klar til at samle kæben op for dig

Kontor
Showroom
12 ansatte
201 m²
795 kr. pr. m²

Velkommen indenfor

Den markante hvide ejendom på Oliefabriksvej får du med det samme øje på, og så snart du slår dørene op ind til lejemålet bliver du ramt af et inferno af positive visuelle indtryk. Du entrerer lejemålets store lyse lokale med nye fingerparket gulve i eg, et nyt og stilrent Svane-køkken, samt nye toiletter. De rå detaljer giver virkelig lejemålet kant og attitude, og gør sig særligt egnet til virksomheden i vækst, som har kunder og partnere på besøg og ønsker at indrette et kombineret kontor og showroom. Velkommen indenfor i lyse og stilrene omgivelser, der kommer til at danne ramme om et arbejdsmiljø hvor du og dine medarbejdere kommer til at stortrives.

Highlights

  • Lyst kontor i stueetagen
  • Råt og stilrent udtryk
  • Overtages nyistandsat
  • Attraktiv beliggenhed tæt på lufthavnen
Rum for et godt arbejdsmiljø

Et dejligt lysindfald, massive trægulve, og rå detaljer, giver lejemålet selvsikkerhed og kant. Tag et kig selv via videopræsentationen.

En varm velkomst

Du kan roligt glæde dig til at byde kunder og forretningspartnere indenfor i dine nye lokaler.

Et lejemål med karakter

Udenfor ejendommen kan du nyde udsigten mod vild natur til gavn for biodiversiteten, haveforeningen og dens grønne omgivelser, samt Ørestaden. Ejendommen har gratis parkeringspladser lige udenfor døren, og dine medarbejdere og interessenter kommer nemt hertil via E20 motorvejen og lufthavnen lige om hjørnet.

Råt og stilsikkert udtryk

Tæt på København, lufthavn og motorvejen

Ejendommen på Oliefabriksvej 57-61 er på over 5.000 m2, og er adresse for flere spændende virksomhedheder, der nyder godt af den praktiske beliggenhed tæt på E20, lufthavnen og offentlig transport. Udvendig som indvendig fremtræder ejendommen yderst præsentabel, hvor mange af lejemålene er blevet moderniseret inden for de seneste år

Attraktiv beliggenhed

1,2 km.

fra Tårnby station

1,8 km.

til E20 motorvejen

300 m.

til nærmeste busstoppested

Billeder fra lejemål

Kontakt

Lad os tale om mulighederne

Patrycja Z. Kirkegaard
Asset Manager

Tlf: +45 2095 2542
Mail: pzk@stensdal.dk