Oliefabriksvej 61, 1. L5
2770 Kastrup

International beliggenhed til den lille virksomhed

Kontor
Showroom
8 ansatte
91 m²
949 kr. pr. m²

Velkommen indenfor

På Oliefabriksvej i Kastrup kan I blive en del af et levende erhvervsområde, hvor I har hele verden som jeres nabo. Den markante hvide flerbrugerejendom er nemlig blot fem minutters kørsel fra Københavns Lufthavn, og er i det hele taget fantastisk forbundet til både motorvejsnettet og offentlig transport. Et stenkast væk fra kontoret er Ørestad metrostation, og det samme er Tårnby Station. Beliggenheden er dog langt fra det eneste, som lejemålet har kørende for sig.

Lejemålet er nyistandsat med massive fingerparket gulve i eg og er oplagt til startupvirksomheden med store ambitioner eller som showroom. På samme etage er der andre kontorer i samme størrelse, og sammen med dem deler i en række fællesfaciliteter.

Highlights

  • Lyst kontor eller showroom på 1. sal
  • Overtages nyistandsat
  • Gode fællesfaciliteter, herunder mødelokale og tekøkken
  • Solidt forbundet til motorvejsnettet og offentlig transport
  • Fem minutters kørsel fra lufthavnen
Ideelt til den lille virksomhed

Med sin favorable pris, flotte rammer og solide placering, er lejemålet oplagt til den lille virksomhed med store drømme.

Arealer med vild natur

Store dele af udearealerne omkring ejendommen er omlagt til vild natur i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening.

Når det giver mening at dele

Sammen med jeres naboer på etagen deler i en række fælles faciliteter, som tæller tekøkken, toilet og mødelokale. I mødelokalet er der whiteboard og skærm, som gør lokalet ideelt til præsentationer og til at brainstorme ideer.

Gode fællesfaciliteter

Tæt på byen, lufthavn og motorvejen

Ejendommen på Oliefabriksvej er på over 5.000 m2 og er adresse for flere spændende virksomheder, der nyder godt af den praktiske beliggenhed. Her er I tæt på E20, lufthavnen og et væld af offentlige transportmuligheder, som gør det let for både medarbejdere og samarbejdspartnere at komme til og fra jeres kontor.

Attraktiv beliggenhed

1,2 km.

fra Tårnby station

1,5 km.

til E20 motorvejen

300 m.

til nærmeste busstoppested

Kontakt

Lad os tale om mulighederne

Patrycja Z. Kirkegaard
Asset Manager

Tlf: +45 2095 2542
Mail: pzk@stensdal.dk