Vallensbækvej 45
2605 Brøndby

Et kontorlejemål der indfrier sætningen “I den perfekte verden”

Kontor
70 ansatte
961 m²
940 kr. pr. m²

Her kan du sætte flueben ved alt du drømmer om ved et kontorlejemål, og lidt til.

Velkommen til dette kontorlejemål i København og industriområdet Ragnesmindes måske mest markante ejendom, nemlig Vallensbækvej 45. Her kommer dine medarbejdere til at stortrives i dette skønne kontorlejemål, som i øvrigt er beliggende i en ejendom, der har opnået intet ringere end energimærke A2010.

Så ikke nok med, at virksomheden kommer til at bo i en ejendom, der har gennemgået lidt af en forvandling og opnået topkarakter i energirenovering. Med store lyse rum, intelligent LED-belysning, ventilationsanlæg, massive trægulve, akustiklofter og et udseende, der får mundvandet til at løbe, så har du et sikkert udgangspunkt for god medarbejdertrivsel. Samtidig får du fantastiske tilkørselsforhold, og gode parkeringsforhold med 22 tilhørende p-pladser (mulighed for at leje flere), så alt i alt har vi gjort os virkelig umage for, at dine medarbejdere kommer til at stortrives med et yderst velfungerende arbejdsmiljø.

Highlights

  • Attraktiv placering i Brøndby
  • Energimærke A2010
  • Fantastiske indretningsmuligheder
  • God eksponering mod Holbækmotorvejen
Kontorlejemål med
Energimærke A2010

Her er der energioptimeret med fokus på et godt klima. Både inde og ude.

Plads til dynamisk indretning

Planløsningen muliggør en dynamisk indretning af kontorlejemålet, hvor medarbejderne kommer til at stortrives.

Dynamisk planløsning

Kontorlejemålets 961 m2 fordeler sig på 2. sal, hvor der med blandingen af storrumskontorer, enkeltkontorer, loungeområder og mødelokaler, giver plads til en dynamisk indretning. Samtidig er etagen indrettet såedes, at lejemålet kan deles op i to, så du har mulighed for at leje ca. 430 m2 eller 530 m2. I ejendommens kælder på 501 m2 er der kantine og fitnessrum, hvor medarbejderne både kan nyde godt af en god frokost samt få sved på panden og holde formen ved lige.

Bo godt når I er på arbejde

En facade der fænger og med eksponering ud mod Holbækmotorvejen

Dit marketingteam kommer til at klappe sig selv i hænderne af bare begejstring, når de hører om muligheden for at få virksomheden eksponeret på ejendommens facade ud mod Holbækmotorvejen. Her er der nemlig dagligt mere end 90.000 bilister der passerer. Samtidig får i med beliggenheden selvsagt nem adgang til motorvejen, samt tæt på den kommende letbane og i cykelafstand fra Glostrup og Vallensbæk Station. Det gør transporten nem og bekvem for dine medarbejdere.

Attraktiv beliggenhed

1 km.

til den kommende letbane

800 m.

til Holbækmotorvejen

150 m.

til busruterne 22 og 300S

Billeder fra lejemål

Lydreducerende glaskontorer

Flotte kvalitetsgulve

Flot storrumskontor

God eksponering ud mod Holbækmotorvejens mange tusinde daglige forbipasserende biler

Kvarterets vel nok mest markante facade

Kontakt

Lad os tale om mulighederne

Patrycja Z. Kirkegaard
Asset Manager

Tlf: +45 2095 2542
Mail: pzk@stensdal.dk