Virkeholm 3A, 1. sal
2730 Herlev

Et lejemål med åbne rum der oser af skråsikker attitude og selvsikkerhed

Kontor
Showroom
10 ansatte
277 m²
825 kr. pr. m²

Velkommen indenfor

Et stenkast fra Herlev Hovedgade finder du en af områdets mest spændende erhvervsejendomme. På ejendommens 1. sal har vi et spændende lejemål, hvis størrelse og funktion gør det oplagt til mindre virksomheder, som søger det ideelle arbejdsmiljø til at kombinere kontor og showroom. Her får du en blanding mellem et stort åbent kontorområde med plads til showroom, samt mindre kontorer/mødelokaler. Fælles for hele lejemålet er det utrolige lysindfald fra de store vinduespartier, som er at finde på begge sider af ejendommen. På den måde vil selv en gråvejrsmandag føles mindre mørk. Med alt det lys er det endnu lettere at få øje på alt, hvad lejemålet har at tilbyde. Det er nyistandsat med nye massive trægulve og lækkert Svane Køkken. De kraftige hvide bjælker er med til at give lidt ekstra rå karakter til, hvad der kan blive jeres nye kontor og showroom i ét. Med stor vare- og personelevator direkte op til første salen er lejemålet ideelt til en virksomhed, som også vil have showroom. Afhængig af hvordan I indretter jer, er der plads til ca. 10 medarbejdere.

Highlights

  • Nyistandsat med massive trægulve og Svane Køkken
  • Vareelevator direkte til lejemålet
  • Beliggende i attraktivt område lige bag Herlev Hovedgade
  • Masser af naturligt lysindfald
Detaljer i spotlyset

Det fantastiske lysindfald sørger for at vise detaljerne, herunder det slidstærke massive fingerparket gulv i eg. Når solen ikke er der til at fokusere på detaljerne, så sørger lejemålets LED-belysning for at hjælpe til.

Et køkken med hjerterum

Den stilrene indretning er indbydende og supplerer det åbne rum på fornemmeste vis.

En ejendom med karakter

På en let skrånende grund på Virkeholm er der en ejendom, der skiller sig ud fra naboens rødstensejendomme. En hvid New Yorker-agtig ejendom, der med en lang gennemgående vindues facade lukker mest muligt lys ind i lejemålene, som både er kontor og lager. I stueetagen er der kombineret lager og kontor, mens 1., 2. og 3. sal er kontorer og showroom i forskellige størrelser.

Markant facade

Med Herlev hovedgade som nabo

Hvis du vil leje kontor i Herlev, får du på Virkeholm en meget central beliggenhed – i erhvervskvarteret lige bag Herlev Hovedgade. Til ejendommen er der p-pladser hele vejen rundt om ejendommen, ligesom at både motorvejen og bussen mod København ligger i kort afstand, og gør det nemt for medarbejderne at komme til og fra arbejde.

Attraktiv beliggenhed

1,4 km

fra Skovlunde Station

2,7 km

til nærmeste motorvej

50 m

til nærmeste busstoppested

Billeder fra lejemål

Kontakt

Lad os tale om mulighederne

Uno Sand
Head of Asset Management

Tlf: +45 2728 7070
Mail: us@stensdal.dk