Virkeholm 3B, 1. tv.
2730 Herlev

Lyse eksklusive rammer i attraktiv ejendom

Kontor
Showroom
35 ansatte
582 m²
850 kr. pr. m²

Kompromisløs kvalitet

Et stenkast fra Herlev Hovedgade finder du et af Herlevs nok bedste erhvervslejemål. Her får du en blanding mellem stort åbent fælleskontorområde og mindre kontorer og mødelokaler. Alle lokaler er oplyst af dejligt meget naturligt lys via de store vinduespartier, som er at finde på begge sider af lejemålet. Her vil selv en gråvejrsmandag føles mindre mørk. Med alt det lys er det endnu lettere at få øje på alt, hvad lejemålet har at tilbyde. Det er nyistandsat med nye massive trægulve og lækkert Svane Køkken. De kraftige hvide bjælker er med til at give lidt ekstra rå karakter til, hvad der kan blive jeres nye kontor og showroom i ét. Med stor vare- og personelevator direkte op til første sal er lejemålet ideelt til en virksomhed, som også vil have showroom. Afhængig af hvordan I indretter jer, er der plads til mellem 20-35 medarbejdere.

Highlights

  • Nyistandsat med massive trægulve og Svane Køkken
  • Gods- og personelevator
  • Attraktiv beliggenhed ved Herlev Hovedgade
  • Masser af naturligt lysindfald
  • Stor parkeringsplads
En varm velkomst

Med kontor og/eller showroom i de her rammer kan du trygt byde kunder og forretningspartnere indenfor

Detaljer i spotlyset

Det fantastiske lysindfald sørger for at vise detaljerne, herunder det slidstærke massive fingerparket gulv i eg. Når solen ikke er der til at fokusere på detaljerne, så sørger lejemålets LED-belysning for at hjælpe til.

Virkeholm 3B 1. tv. herlev

Gør lejemålet til jeres

På en let skrånende grund på Virkeholm er der en ejendom, der skiller sig ud fra naboens rødstensejendomme. En hvid New Yorker-agtig ejendom, der med en lang gennemgående vindues facade lukker mest muligt lys ind i lejemålene, som både er kontor og lager. I stueetagen er der kombineret lager og kontor, mens 1., 2. og 3. sal er kontorer og showroom i forskellige størrelser.

Markant facade

Herlevs nok mest attraktive erhvervslejemål

Virkeholm er en ejendom, som skiller sig ud fra naboen. Med den hvide facade og lange gennemgående vinduesfacade bliver der lukket mest muligt lys ind i alle lejemålene, som både tæller kontor og lager. I stueetagen er der kombineret lager og kontor, mens 1., 2. og 3. sal er kontorer i forskellige størrelser. Parkering er gratis og strækker sig rundt om hele bygningen. På Virkeholm får I et erhvervslejemål i hjertet af Herlev med bus 350S lige til døren, Herlev og Skovlunde Station en lille gåtur væk og med motorvejen inden for tæt rækkevidde. Med de muligheder er det let både at komme til og fra arbejde.

Attraktiv beliggenhed

1,4 km.

fra Skovlunde Station

2,7 km.

til nærmeste motorvej

100 m.

til nærmeste busstoppested

Billeder fra lejemål

Nyt Svane-køkken

Markante vinduespartier

Kontakt

Lad os tale om mulighederne

Uno Sand
Head of Asset Management

Tlf: +45 2728 7070
Mail: us@stensdal.dk