Energirenovering resulterer i forbedrede energimærker til seks erhvervsejendomme i 2023

Med et mantra om at købe ejendomme, som har levet et trist liv, og renovere og forvandle dem til attraktive lejemål, der skiller sig ud i erhvervskvartererne, så har løbende energioptimering af Stensdal Groups bestående ejendomme resulteret i forbedrede energimærker i 2023 på seks erhvervsejendomme.

Løbende energiforbedringer af vores bestående ejendomme har i 2023 betydet, at seks ejendomme har opnået forbedrede energimærker. Særligt den 3.655 m2 store ejendom på Vallensbækvej 45 i Brøndby har udmærket sig, og har taget et markant spring på skalaen. Da vi overtog ejendommen var bygningens energimærke D, og med den løbende renovering og forbedringer som bygningen har tilegnet sig, så har den nu opnået energimærke A2010.

Før-billede af Vallensbækvej 45 i Brøndby da Stensdal Group overtog ejendommen, og et efter-billede da facaden og ejendommen havde gennemgået en omfattende renovering: En sort perle med en grøn profil.

Det er efterhånden kendt blandt de fleste, at renovering og optimering af den bestående bygningsmasse er mere bæredygtigt end at rive ned og bygge nyt. Målet med den løbende energioptimering af vores bestående ejendomme er også ud fra den simple betragtning, at det lønner sig. Med energioptimering og forbedrede energimærker, så bidrager til at mindske ejendommens energiforbrug, det mindsker den negative miljøpåvirkning, og samtidig er tiltag som LED-belysning, energirigtige vinduer, og optimerede ventilationsanlæg, med til at øge komforten og produktiviteten for vores lejere.

Vi tror på langvarigt ejerskab af de ejendomme, vi opfører eller renoverer. Vores ambitioner rækker nemlig langt ud i den fremtid, hvor alt er overdraget til den næste generation. Men det giver også et ansvar. Derfor har vi et stort fokus på at energioptimere og nedbringe vores klimaaftryk og at renovere og bygge nyt med bygningsmæssige kvaliteter, der gør os stolte – og lejerne trygge.”

Overblik over de seks ejendomme, som har opnået nye energimærker i 2023.