Flere hundrede besøgende til sommerhygge i Ammendrup Park

25. juni 2023

Interessen for Helsinges nye bydel, Ammendrup Park, har været utrolig stor, og så godt som alle rækkehuse er udlejet. Samtidig er der ganske få byggegrunde tilbage, de grønne områder er ved at omfavne området, og rejsen er nu gået fra at være et byggeprojekt til etableret og i drift. Nu handler det om at skabe et stærkt beboerfællesskab, og i den forbindelse havde vi i juni måned inviteret samtlige beboere og interesserede til sommerhygge i Ammendrup Park. Midt i den bagende eftermiddagssol havde vi sørge for, at Hjem-is bilen delte is ud til alle besøgende, og samtidig var vores team repræsenteret og fik gode snakke med beboerne, samt præsenteret de fortsatte planer for området.

I løbet af blot et par timer kunne vi konstatere at flere hundrede mennesker i alle aldre havde slået vej forbi arrangementet, og mere end 400 is var blevet delt ud. Vi er enormt glade og stolte af den store interesse, som i den grad vidnede om en stor opbakning til vores indsats om at skabe en bydel med et stærkt fælleskab blandt beboere og selvfølgelig med os som udlejer.

Beboerne i Ammendrup Park kan fremadrettet se frem til flere forskxellige initiativer, hvis formål er at skabe tryghed, fællesskab, og et højt service niveau.