Nomineringen til "Årets Ejendomsvirksomhed 2023"

9. oktober 2023

Ni ejendomsvirksomheder skal kæmpe om dette års branchepriser, og vi er nomineret til Årets Ejendomsvirksomhed 2023

Juryens begrundelse for nomineringen

Juryen fremhæver i sin nominering, at vi i Stensdal Group de forgangne år har vist flotte forretningsmæssige resultater til trods for usikkerheder i ejendomsmarkedet og samfundet generelt. 

“En vaklende verdensøkonomi har sat spor i ejendomsbranchen, hvor Stensdal Group ifølge juryen trodsigt har fortsat sine flotte forretningsmæssige resultater med stærke værdier samt medarbejderkultur, med fællesskabet for øje.

Igennem fokus på ESG og en stærk forretningsmæssig forståelse og villighed til at agere og tilpasse sig markedet udmærker virksomheden sig.”

Læs hele om nomineringen via artiklen nedenfor:

I forlængelse af nomineringen til Årets Ejendomsvirksomhed 2023 blev vores CEO, Søren Stensdal, adspurgt af Ejendomswatch, hvordan Stensdal Group formår at vokse når ejendomsbranchen er i krise. Søren Stensdal understreger, at et stærkt værdisæt og de rette folk har været afgørende for 31 år med fremgang.

“Man kan være verdens bedste byggemand, men hvis ikke der er en god asset manager, der sørger for, at det, der bliver bygget, også rent faktisk bliver lejet ud og drevet rigtigt, så er man ikke i mål. Det er vores dna,” udtaler Søren Stensdal til Ejendomswatch.

Læs hele artiklen “Stensdal Group formår at vokse når ejendomsbranchen er i krise” af Ejendomswatch nedenfor: