Stensdal Group med ambitiøst vækstmål for boligdelen: Vil tredoble nuværende balance

22. august 2022

Organisatoriske ændringer og et øget strategisk fokus på at supplere erhvervsejendomsporteføljen med at udvikle og drive boligejendomme, medvirkede i foråret til, at Stensdal Group kunne offentliggøre koncernens bedste resultat nogensinde.

Med en balance i årsregnskabet der steg fra DKK 921 mio. til DKK 1.123,5 mio. og en meget stærk soliditetsgrad på 45,80 % så skrues der nu yderligere op for vækstambitionerne i ejendomskoncernen. Hensigten er at udvikle boligdelen til et bærende element i koncernen på lige fod med koncernens erhvervsportefølje. Da erhvervsporteføljen løbende udbygges, dels ved udvikling af de bestående ejendomme, dels ved tilkøb og del ved nybyggeri til porteføljen, forventes koncernens balance at runde DKK 3 mia., i løbet af de nærmeste år. I den forbindelse har man nu tilføjet yderligere kompetencer til det bestående projektudviklingsteam, herunder tidligere udviklingsdirektør i EcoVillage John Haldbæk, som skal opsøge og gennemføre udviklingsprojekter indenfor boligdelen i tæt samarbejde med CEO Søren Stensdal.

Øget fokus på udviklingsprojekter
”Der er en rigtig stor interesse for rækkehusene i Ammendrup Park, og selvom vi først er færdig med sidste etape af byggeriet i sommeren 2023, så er mere end 90% af de 142 rækkehuse allerede udlejet. Ammendrup Park er et fantastisk benchmark for alle kommende projekter indenfor boligejendomme. Derfor er vi nu på udkig efter større arealer, hvor vi kan udvide vores portefølje. Lige nu er vi i gang med en lokalplan på 40.000 kvm. byggeret i Favrholm i Hillerød, og kun et stenkast fra det, har vi Hestehaven på yderligere godt 20.000 kvm. Byggeret. Med de to grunde er der klart et solidt grundlag for projektudvikling, men vi skal være mere proaktive i forhold til at finde nye projekter. Netop derfor har vi tilføjet flere kompetencer til projektudviklingsteamet, der skal bidrage til at indfri ambitionen om at tredoble balancen.” – sådan forklarer Stensdal Group’s CEO, Søren Stensdal.

Læs hele nyheden via medierne nedenfor: