Dybendalsvænget 3, 2630 Taastrup

Dybendalsvænget – Arkitekttegnet nybyggeri i erhvervsattraktive Taastrup

Kontor
Lager
6.233 m²

Virksomhedsdomicil med spændende muligheder

I Klovtofte Erhvervsområde, bedst kendt som kvarteret ved IKEA i Taastrup, opfører Stensdal Group 6.322 m² arkitekttegnet virksomhedsdomicil med administration, lager/produktion og varegård. Det er Århusarkitekterne ARDESS, der bl.a. tegnede Årets Kontorbyggeri 2020 for Ambiente i Skanderborg, der har tegnet de vejledende visualiseringsbilleder af ejendommen, hvis kommende lejer kan anvende til virksomhedsdomicil.

Den endelige indflytter er endnu ukendt. Hvis din virksomhed går med overvejelser om nyt domicil, og med en særdeles attraktiv beliggenhed, så kontakt os og fortæl mere om dine ønsker til et fremtidigt virksomhedsdomicil.

Et domicil i balance mellem rå og forfinede detaljer

“Grundtanken med huset er at skabe en atmosfærefuld helhed – et domicil, som i sin balance mellem rå og forfinede detaljer danner et unikt dna og ramme om sine brugere. Råheden opstår gennem ærlige løsninger, og atmosfæren skabes med en meget bevidst brug af materialer, dagslys, rumlige kvaliteter samt interiør. En helhed, der balancerer mellem lager, kontor og villastemning – noget unikt som domicil”, siger Sebastian Schroers, CEO og Arkitekt, MAA hos ARDESS. Det er arkitekternes første erhvervsbyggeri øst for Storebælt. Tidligere i 2020 vandt tegnestuen prisen for Årets Kontorbyggeri 2020 for Ambiente i Skanderborg. Visualiseringerne er vejledende og vil blive tilpasset i henhold til den virksomhed, som i fremtiden vil indflytte det nye virksomhedsdomicil.

Attraktiv byggegrund
i stort set udbygget erhvervsområde

Klovtofte Erhvervsområde ligger mellem Roskildevej og Holbækmotorvejen – populært sagt “ved IKEA i Taastrup”. Området bærer præg af klassiske erhvervsbyggerier fra sen 60’erne og 70’erne, typisk med store arealer til lager og logistik. Stensdal Group ejer i forvejen ejendommen Mårkærvej 2, med 9.350 m² bygninger, og ejendommen Dybendalsvænget 3, nabobygningen til byggegrunden, på 13.500 m². En sjælden attraktiv mulighed venter en virksomhed, der i tæt dialog med os naturligvis kan sætte dit præg på tilblivelsen af domicilejendommen med den yderst attraktive beliggenhed.

Flere billeder

Vejledende visualiseringsbillede

Vejledende planløsningsforslag

Visualisering af domicilejendom

Kontakt

Vil du høre mere om mulighederne?

Lars Vestergaard Olsen
Ejendomsdirektør

Tlf: +45 4068 2800
Mail: lvo@stensdal.dk