Her bor du lige så godt som hjemme – i arbejdstiden.

Vi kunne sige en masse godt om, hvor fantastisk det er at bo i et erhvervslejemål fra Stensdal Group. Men det behøver vi slet ikke. Det har vores lejere nemlig gjort for os. Se vores mange referencer og kom med indenfor hos nogle af de virksomheder, som har deres daglige gang i et lejemål fra Stensdal Group.

Lejerportrætter
Referencer
Case stories

Med på rejsen

Lejerportrætter

Omnium Cargo

Den der smører godt, kører godt: En vækstrejse der startede i et kælderlokale på Nørrebro.

3Aktive

Da butikken skulle udvides til Sjælland, så skulle 3Aktive for alvor slå hovedet på sømmet.

True Gum

Vedholdenhed, visioner og et naturligt tyggegummi. Tyg lidt på den!

Bentax

Her træder du ind i et oplevelsesunivers, hvor du med sikkerhed liiige skal bede om en halv kop mere.

Vi samler på tilfredse lejere

”Vi har allerede fået så mange tilkendegivelser og ros for de nye rammer, så vi kan næsten ikke få armene ned igen”

“Rum og rammer for et fantastisk arbejdsmiljø”

“Et kontor- og lagerlejemål, der tidligere har huset succeshistorierne Nemlig.com og senest Hobbii, kan kun betyde god karma”

“Vi fandt det helt rette lejemål til vores videre vækstrejse”

“Da vi så ejendommen Vallensbækvej 47, var vi ikke i tvivl om, at dette var det ypperste, vi kunne finde – hvor beliggenhed, parkeringsforhold og de indvendige rammer gik op i en højere enhed. Det repræsenterer en stor værdi for os – også når det gælder fastholdelse og tiltrækning af medarbejdere.”

Søren Hansen

Direktør, Bentax A/S

“Lejemålet på Mårkærvej 2 indeholder præcis, hvad vi har søgt efter – en totalrenoveret ejendom, hvor såvel facade, rum, lys og materialer indbyder til, at vi nu i ALSO flytter ind i en bygning, der skaber rum og rammer for et fantastisk arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Her vil vi bl.a. få flotte nye mødefaciliteter, storslået kantine, fitnessrum m.m. Kort sagt, en bygning som vil styrke vores muligheder for at drive samarbejde og kreativitet.”

Camilla Gad Krogsgaard

CEO, Also A/S

“Da vores tidligere domicil i Glostrup blev en del af et udviklingsprojekt med private boliger, skulle vi kigge os om efter andre lokaler. Det blev en lang søgning med et udvalg, der så ud til at være meget snævert. Lokalerne fremstod som værende gammelt, slidt og nedrivningsklart. Da vi fandt Stensdal-lejemålet på Lokalebasen var standen markant bedre end øvrige på markedet, men i udgangspunktet var det for stort med 6.300 m2 kontor og lager. Vi blev mødt med god fleksibilitet hos Stensdal Group, som heldigvis så muligheden i at opdele lejemålet i to, så vi kunne få 961 m2 kontor og 2.290 m2 lager. En rigtig god størrelse til vores virksomhed, som den er nu.”

Lars Bro Milner

COO, Dansign A/S

“Vi brugte flere måneder på at finkæmme markedet for ledige lokaler. Det tog både en del tid og besøg, før vi fandt det helt rette lokale for os hos Stensdal Group. Den samlede pakke hos Stensdal Group var bare mere attraktiv end for andre lejemål, vi kiggede på: god disponering af rum og generelt velholdte lokaler. Derudover har udlejer været meget imødekommende i dialogen omkring vores behov for særindretning. Det har været afgørende for en succesfuld etablering i lokalerne, men det har også givet os grund til at tro på et fremtidigt godt samarbejde med Stensdal Group.”

Jacob Sand Motzfeldt

Direktør, True Gum

Vi skaber rammerne, så du kan udfolde dit fulde potentiale

Gå på opdagelse i vores katalog, hvor flere lejere fortæller deres historie om “dengang vi fandt de perfekte rammer til vores medarbejdere”.

Skal vi hjælpe dig med rammerne for dit næste lejemål?

Se vores ledige lejemål i Storkøbenhavn, og kontakt os og fortæl mere om din virksomheds behov og drømme til et kommende erhvervslejemål. Så hjælper vi dig videre.