Knap står det sidste rækkehus færdig, før Stensdal Group melder Ammendrup Park fuldt udlejet

24. august 2023

I nogle tilfælde kan utrolig meget udvikling ske på bare tre år. Det er Ammendrup Park levende bevis på. På kun tre år er den 200.000 kvadratmeter store grund i det sydlige Helsinge nemlig gået fra at være bart markområde til en sprudlende ny bydel.


Stensdal Group og deres samarbejdspartner HusCompagniet kan nu med glæde fortælle, at den sidste mursten er lagt, og at det sidste sæt nøgler er blevet overrakt til områdets 142 rækkehuse. Selvom området fortsat er et stykke fra at nå sin fuldendte form, så tæller opførelsen og udlejningen af det sidste rækkehus som en milepæl for selskabet bag. Det markerer nemlig succesen bag Stensdal Groups største boligprojekt til dato.

”Det er absolut et stort øjeblik for os, fordi det markerer, at vi nu er i mål med første projekt af flere, hvor vi udvikler lejeboliger til vores egen portefølje. At vi så også er nået hertil med området på så kort tid, er helt vildt. Det vidner om, at vi med Ammendrup Park er lykkedes med at skabe noget helt særligt”, fortæller Stensdal Groups CEO Søren Stensdal.

Stensdal Group CEO, Søren Stensdal, glæder sig over den store interesse for Ammendrup Park og ser frem til at kunne udvikle flere boligprojekter til porteføljen.

Massiv interesse fra start til slut
Ammendrup Park tæller 142 rækkehuse og knap 90 parcelhusgrunde. Det er mange huse at fylde, men næppe nåede området at stå færdigt, før den sidste lejekontrakt blev underskrevet. At interessen ville ende med at blive så stor, havde virksomheden egentlig regnet med, men det gør absolut ikke glæden mindre, siger Søren Stensdal.


”Det er jo ønskescenariet. Det er jo alt, vi har troet og håbet på, men i sidste ende er det kun virkeligheden, der kan bevise, om vi havde ret i vores antagelser om potentialet for området, og det er jo fantastisk her kun tre år efter byggestart at kunne blive bekræftet i det.”

Interessen for Ammendrup Park og det stærke fællesskab man ønsker at skabe for beboerne i området, er ikke til at tage fejl af. Et simpelt is-arrangement i juni måned tiltrak flere hundrede børn og voksne.

Flere boliger på vej
På trods af alle de nuværende rækkehuse nu står som fuldt udlejet, så er der alligevel ikke helt udsolgt på alle hylder. Grundet den store interesse og fortsatte efterspørgsel udvider Stensdal Group i samarbejde med HusCompagniet nemlig med yderligere 22 dobbelthuse, som forventes at være indflytningsklare i andet kvartal 2024. Med de nye dobbelthuse vil ejendomskoncernen bygge videre på, hvad Ammendrup Park som område allerede kan – nemlig at tilbyde attraktive etplanshuse i naturskønne omgivelser til en overkommelig pris. Foruden interessen for at leje et rækkehus i Ammendrup Park, så meddeler Stensdal Group også om stor interesse for parcelhusgrundene, hvor der blot er otte grunde tilbage.

Visualiseringsbillede af de kommende 22 dobbelthuse som opføres af HusCompagniet i henholdsvis 92, 112, og 125 m2.

Læs mere om Helsinges nye bydel, Ammendrup Park via linket nedenfor.

Du kan læse hele nyheden i følgende medier: